[ımg]http://img52.imageshack.us/img52/7376/fotoraf0056.jpg[/ımg]
kızlar akşam test yaptım ikinci çizgi hafif çıktı acaba ben hamilemiyim bakarmısınız
tebrikler hamilesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ımg]http://img52.imageshack.us/img52/7376/fotoraf0056.jpg[/ımg]
kızlar akşam test yaptım ikinci çizgi hafif çıktı acaba ben hamilemiyim bakarmısınız
alkisalkisalkisbende beloşum çok sevinçliyim rabbim bizede göstersin tekrardan inşallah:Saruboceq:ayy ben umutlanmaya başladım tekrar hamişler çoğaldıkça içim kıpır kıpır
alkisalkisalkisne güzel sende benim gibi normal yolla hamile kalabiliyon şanslı pkolulardansın yani inşallah ikincide fazla bekletmez seni hemencik gelir :1hug:burda okuyorum bazı pkolu arkadaşlar adet düzensizliği yaşıyor benim çok şükür düzenli fakat tüylenme ve kilo problemi yaşıyom :kedi:
aramıza hoşgeldin cuculum a.s.kaç yıllık evlisin ne zamandır bebek istiyorsun herhangi bir rahatsızlığın felan varmı anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz cnmCADIARZUinşallah rabbim isteyen herkese versin.. ben de çok istiyorum.. bana tavsiyede bulunmak istermisiniz? yapmam ya da yapmaman gerekenler konusunda..
allahım bizede nasip et :Saruboceq:2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2xaysex
29-) sadiye77
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
1-) rozalin......................![]()
![]()
maşallah nazar değmesin hamilemize
allahım bizede nasip et :Saruboceq:
:roflol:kız allah seni ne yapmasın yazmamışmıydın onu sırnaşık şeyrozalin tebrik ederim cnm Şeniz
seni umut listesine yazmamışım özür -tatlicadiarzu-
ama sen en iyisini yaptın vereliniortak
umut listesine girmeden hamileler listesinin ilk sırasına yatay geçiş yaptın kaydirigubbakcemile3
bu ne hız rozalin arkandan nasıl yetişecez delikafadulden
:roflol:kız allah seni ne yapmasın yazmamışmıydın onu sırnaşık şey
iyi olmuş hemencik hamile listesine girdi![]()