• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

ay hamişimiz mi var çok sevindim kızlar ya darısı hepimize Allahım duy sesimizi gönder mucizemizi..
rozalin tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah

arkadaşlar sitede gezinirken gördüm.birazda benden bahsedeyim sizlere....ben 6 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılamamız tuttu ve bir kız çocugumuz oldu adı zeynep.şu an soldaki resim kızım zeynep.....26.nisan 2009 da zatüreden dolayı kızımı kaybettik.ve üzerinden 1.5 ay geçtikten sonra aşılama denedik ama sıkıntıdan tutmadı diye düşünüyorum.ve yine aşılama yaptık tuttu ama kanamam oldugu için düşük yaptım.böyle sıkıntılı günler yaşadım arkadaşlar.düşügü ekim 17 de yaptım. aralıgın 18 de adet olunca yine son bi kez daha aşılama deneyecektik ama 2 gündür tedaviye başlayasım gelmiyor.bir sogukluk oldu bende.kendiligimden adet olamıyorum hap içtigim zaman oluyorum.şuanda cyclo-prognova adlı hapı içiyorum koruyuculugu yok o yüzden yaza kadar kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar.diyecegim o ki allah ne verirse hayırlısını versin.evlet acısı çok zor şey 2 yaşındaki evladını topraklara koymak dünyanın en zor şeyi.şimdi diyorum ki rabbime evladım olup yeniden ölecekse yine bu zor şeyleri yaşayacaksam istemiyorum .allahım hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize

selammm kızlar nasılısınz hamilemi var rozaliiiinnn tebrik ederim canım darısı başımıza artık böyle umut olun yavvvv

arkadaşlar sitede gezinirken gördüm.birazda benden bahsedeyim sizlere....ben 6 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılamamız tuttu ve bir kız çocugumuz oldu adı zeynep.şu an soldaki resim kızım zeynep.....26.nisan 2009 da zatüreden dolayı kızımı kaybettik.ve üzerinden 1.5 ay geçtikten sonra aşılama denedik ama sıkıntıdan tutmadı diye düşünüyorum.ve yine aşılama yaptık tuttu ama kanamam oldugu için düşük yaptım.böyle sıkıntılı günler yaşadım arkadaşlar.düşügü ekim 17 de yaptım. aralıgın 18 de adet olunca yine son bi kez daha aşılama deneyecektik ama 2 gündür tedaviye başlayasım gelmiyor.bir sogukluk oldu bende.kendiligimden adet olamıyorum hap içtigim zaman oluyorum.şuanda cyclo-prognova adlı hapı içiyorum koruyuculugu yok o yüzden yaza kadar kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar.diyecegim o ki allah ne verirse hayırlısını versin.evlet acısı çok zor şey 2 yaşındaki evladını topraklara koymak dünyanın en zor şeyi.şimdi diyorum ki rabbime evladım olup yeniden ölecekse yine bu zor şeyleri yaşayacaksam istemiyorum .allahım hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize
başınız saolsun çok üzüldüm:gitme: Allah tez zamanda evlat versin acınızı hafifletsin hayırlısıyla

arkadaşlar sitede gezinirken gördüm.birazda benden bahsedeyim sizlere....e

başınız saolsun allahım sabır versin çok üzüldümm gözlerim dolu dolu oldu okurken
ama rabbimden çok güsel istiyorsun alalhım tekrarını yaşatmadan hayırlı evlat nasip etsin sana herkese istyenlere

2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ
:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
8-) Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
18-) nurten36
19-) PASAKLIMİNİKTANRIÇA
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
28-) xaysex
29-) sadiye77

ayyy beni de ekleyin listeye ben de 2010 yılına hanile kalmak istiyorum....

2010 ;DA HAMıLE KALMAK ıSTEYENLERıN
UMUT LıSTESı
:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBıSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
8-) Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRıPıN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
18-) nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
28-) xaysex
29-) sadiye77
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) dil_nur
36-) rufeyde serra
37-) nsb
38-) Mestitosh

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMıLELERıMıZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1-) rozalin......................:nazar: :nazar: :nazar:maşallah nazar değmesin hamilemize

Bu arada ben de hamileyimm..umut listesinden terfi edebilirim Rabbime çok şükür..ama kalp atımını görmedk daha bebeğin,çok yeni..salı günü gidicem inş dra..dua edin bizim için kızlarrr.. :)

Bu arada ben de hamileyimm..umut listesinden terfi edebilirim Rabbime çok şükür..ama kalp atımını görmedk daha bebeğin,çok yeni..salı günü gidicem inş dra..dua edin bizim için kızlarrr.. :)

aa ikinci hamişimiz çıkmış bile ne güzel canım tebrik ederim seni
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
darısı bizere olsun bizimki de hemencecik olsun inşallah
dua et bize en yeni anne duasından opuyorumnanaktan

aa ikinci hamişimiz çıkmış bile ne güzel canım tebrik ederim seni
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
darısı bizere olsun bizimki de hemencecik olsun inşallah
dua et bize en yeni anne duasından opuyorumnanaktan

Canım inş. amin,Rabbim sizlere de nasib etsin..Umutsuzluğa hiç kapılmayın,bende pcos var hamile kalmak zor ama Rabbim istedikten sonra bir tohum bile bismillah deyip topraktan günyüzüne çıkabiliyor,ya da benim aklıma hep şey gelir..Bir kardelen nasıl karı aşıpta yeryüzüne çıkıyor..Allah herşeye kadir...
Bir de eğer aranızda pco olan warsa,bu sebepten hamile kalamıyorsa kilo vermenin ve ayrıca sağlıklı kiloda da oldan düzenlenlli beslenmenin yumurtlama ve hamile kalmaya yardımı çokmuş haberiniz olsun ;) ben o kadar ovülasyon ilaçları çatlatma iğnesi kullandımki bak tam bir senedir istiyorz bebek..artık dedimki amann takmıycam kafaya.. :)ve işte oluverdi..strese de baplı bu işler sanırım stres etmeyin :)
dualarım sizinle,ocak ayında hepinizin hamilelik haberini almış oluruz burdan inş.Tekrar tşk ederim.

günaydın kızlar nasılsınız hepinize umut dolu hayırlı bir hafta diliyorumm inşallah güzel geçer
rozalin ve nsb kızlar tebrik edereim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah darısı isteyen herkesin başına:Saruboceq:

herkese mutlu ve umut dolu haftalar diliyorum opuyorumnanaktangünaydınlarrrrr
hamiş sayımız 2 ye çıkmış ne güzel :lepi:
rabbim sağ salim almayı nasip etsin onlara:Saruboceq:
ve bizede göstersin tez zamanda inşallahhhhh:Saruboceq:

Back
X