2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

ayyy divinityim aynen beni anlatıonn

sağol canım benimmm
KAlsın dull bi sürü çocuğu var banane
Biz evimizi aldık hastalanır elden ayaktan düşerse başımın üstünde yeri var ama diğer türlü oturamam aynı evde kocikte biliyo bu düşünce mi sorun yok...
aklın varsa hiç yüz bile verme çok kötü birlikte durmak :1ninca::1ninca:

evet cnm bizde aynen öyle düşünüyoz
elden ayaktan düşmesinler herkes evinde mutlu mutlu yaşasın demi
şahsen ben birlikte otursam hiç çocuum olmaz :jeyyar: banyo neyim yapamam utanırım :roflol: :roflol:
:roflol:ben hiç takmazdım rahatça yapardım banyomu :dilcikar:hem ona ne hesapmı vercem:mymeka:

şahsen ben birlikte otursam hiç çocuum olmaz :jeyyar: banyo neyim yapamam utanırım :roflol: :roflol:

aynen valla eskiler otururmuşta ben yeni evli olacamm hiç yabancı kimse olsun istemem evimde..
Evde o kadar uzak ki bizimkilerede onunkilerede öyle çat kapı kimse gelemiycek ne kadar uzak o kadar iyi:jeyyar::jeyyar:

he kız bende iyik birlikte oturmuyok diyom izine bile gidince insan utanıyo hele ben cok sırnasık biriyim illa kocamın otururken kolunun altına girmem lazım onun için izinleri hiç sevmiyomsositososito

:roflol:ben hiç takmazdım rahatça yapardım banyomu :dilcikar:hem ona ne hesapmı vercem:mymeka:

allah senü varya dogru söylüyon valla eskiler otururken 5 tane cocuk yapmıyolarmıs onlar utanmıyoda biz mi utanacaz:kedi:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli bugün hicri yılbaşı muharremin biri hepinize hayırlar getirsin inş. dualarınız kabul olsun

hosgeldin canım amin bende oruca baslayayım diyom allah izin verirseopuyorumnanaktan

:1shok: aboww yok bacım ben utanırdım yerin dibine geçerim niyeyse
sanki herkes yapmıyo sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bende utanırım banyo yapmaya be ben çok çekinirim yeni evliyken ebeveyn banyo olmasına rağmen yatılı biri geldimi çekinirdim :utangac:
bende kayınvalidemgilde cok utanıyom banyo yapmaya
valla cok zor geliyo hani hiç bişe yapmasak bile banyo yapacakken cok utanırım yanlış anlarlar diye:kedi:
inş. canım ben bugün oruçluyum

allah kabul etsin canım:Saruboceq:

aynen valla eskiler otururmuşta ben yeni evli olacamm hiç yabancı kimse olsun istemem evimde..
Evde o kadar uzak ki bizimkilerede onunkilerede öyle çat kapı kimse gelemiycek ne kadar uzak o kadar iyi:jeyyar::jeyyar:
en güzeli cnm evler uzak gönüller yakın olacak
benimde kaynanamlara evim uzak 2 otobüs değiştiriyom
beni yanlarına çok istiyolarda ben gitmiyorum ne işim var yasakkelime

he kız bende iyik birlikte oturmuyok diyom izine bile gidince insan utanıyo hele ben cok sırnasık biriyim illa kocamın otururken kolunun altına girmem lazım onun için izinleri hiç sevmiyomsositososito

vah canım kıs izinlerde kedinin ciğere baktığı gibi bakıyon o zaman demi kocike :roflol:

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli bugün hicri yılbaşı muharremin biri hepinize hayırlar getirsin inş. dualarınız kabul olsun
hoşgeldin cnm Şeniz
biz iyiyiz sen nasılsın şekerim
bende utanırım banyo yapmaya be ben çok çekinirim yeni evliyken ebeveyn banyo olmasına rağmen yatılı biri geldimi çekinirdim :utangac:
:1ninca: bende -tatlicadiarzu-

allah kabul etsin cnm şutarafagitti

en güzeli cnm evler uzak gönüller yakın olacak
benimde kaynanamlara evim uzak 2 otobüs değiştiriyom
beni yanlarına çok istiyolarda ben gitmiyorum ne işim var yasakkelime

vah canım kıs izinlerde kedinin ciğere baktığı gibi bakıyon o zaman demi kocike :roflol:

heç sorma bide eşim heç yüz< vermez anasının yanında bana uyuz olurum ama bende acısını baska seylerden cıkarıp yüz vermiyom olup bitiyo bu sefer o bana bakıyo kedinin cigere baktıgı gibi:dilcikar:

allah kabul etsin cnm:Saruboceq:

:1shok: aboww yok bacım ben utanırdım yerin dibine geçerim niyeyse
sanki herkes yapmıyo sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
oğlunu nasıl yaptı yaparken:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hoşgeldin cnm Şeniz
biz iyiyiz sen nasılsın şekerim

:1ninca: bende -tatlicadiarzu-

allah kabul etsin cnm şutarafagitti
:roflol:siz beraber durmadınızdan öyle geliyor ilk zaman bende çok utanırdım sonradan alıştım gitti:1closedeyes:

Back
X