2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

kızlar bende 5 aylık evliyim ve artık bir bebişimizin olmasını cok istiyoruz inşallah 2010,da hamile kalırım ve müjdeyi veririm size :ecrin_bebek:

selam canlar dün aksam bişeyler yazmıştım
amma velakin tam o sırada net gittiginden gelmemişmafoldumben

nasılsınz yine ben yokken ilerlemiş muhabbet geç kalıyorm hep kaydirigubbakcemile3
dün bizim atanamama günümüzdü moralim bozuktu biraz girmedim nete pek
ama önümüzdeki günlerde ek alım olacakmış
inşallah o zaman bize de nasip olur artık atanmış bir ögretmen olmak:Saruboceq::Saruboceq:
önce iş sonra da bebiş gelir bakarsınız ayy insallah:CüvCüv:
gerci baska sehır olunca bu bebiş yapma olayı nasıl olacak orası muamma:bbo:
kimbilir nerelere düşecez tabi atanabilirsek ay havaya girmeyim hemen havamı cabuk alıyorlar malumlülülülülülü

çitosum diyet listesi vercektin gerci yazmısın bseyler okudum da
işte önce benim kendime güvenmem inanmam lazım
birçk basarısız diyet macerasından sonra spordan da bıktım
yememek zorunda kalmaktan
benimki tamamaen pskoljık bir durum esasında
ama biyerden baslamak da farz oldu artık duba gibi oldum resmenmafoldumben

=CıTOSUN MEŞHUR DıYET LıSTESı=
(ÖRNEK LıSTEDıR HERGÜN DEĞıŞıK MENÜ KULLANILIR)
SABAH KAHVALTISI
5 ADET ZEYTıN
1 K.K PEYNıR
2 DıLıM K.EKMEĞı
1 BARDAK ÇAY Ş.SıZ
DOMATES SALATALIK DıLEĞıNCE
HAFTADA 2 VEYA 3 GÜN YUMURTA HAŞLANMIŞ VEYA YAĞSIZ OMLET BıR ADET

ÖĞLEN YEMEĞı
BıR PORSıYON SEBZE YEMEĞı (HERGÜN NE PıŞMıŞSE ARTIK)
BıR TABAK SALATA YAĞSIZ BOL LıMONLU
BıR KASE YOĞURT MUHAKKAK
EKMEK YOK!

ARA ÖĞÜNLERDE (3 ARA ÖĞÜN OLMAK KAYDIYLA)
BıR ADET MEVSıM MEYVASI
BıR BARDAK YEŞıL ÇAY Ş.SıZ
DıYET BıSKÜVı 2 ADET YALNIZ BUNLARI ÜÇE BÖLÜYORUM HEPSı BıR ANDA DEĞıL

AKŞAM YEMEĞı
BıR PORSıYON SEBZE YEMEĞı (KURU BAKLıYATTA OLABıLıR)
2 YEMEK KAŞIĞI PıLAV
BıR TABAK SALATA YAĞSIZ BOL LıMONLU
BıR KASE YOĞURT
EKMEK YOK!

HAFTANIN 2 VEYA3 GÜNÜ ET. BALIK. TAVUK
DEĞıŞıK OLARAK TÜKETıYORUM BıR PORSıYON (3 KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜNDE)

HAYATIMDAKı YASAKLAR
KOLA .HAZIR MEYVA SULARI.TURŞU.CıPS.YAĞLI KIZARTMALAR.HAMUR ıŞLERı
KREMA.MAYONEZ.SUCUK.PASTIRMA.SOSıS .MARGARıN.TEREYAĞI.

GÜNDE 1.5 LıTRE SU TÜKETıYORUM
VE 1 SAAT TEMPOLU KOŞU BANDINDA YÜRÜYÜŞ+KOŞU
EXTRA YAPTIKLARIM 1 AY BOYUNCA KARNIBAHARI HAŞLAYIP GÜNDE 2 BARDAK SUYUNU ıÇTıM
GEÇEN HAFTA MAYDONOZ SUYUNA BAŞLADIM ROBOTTA EZıP SUYUNU ÇIKARIYORUM ÜZERıNE
BıR BARDAK SU EKLEYıP ıÇıNE BıR LıMON SIKIP ONU ıÇıYORUM....
BEN 2 AY GıBı SÜREDE 11 KG VERDıM ıNŞALLAH SıZEDE FAYDASI OLUR :))zemuszemuskaydirigubbakcemile5

selam canlar dün aksam bişeyler yazmıştım
amma velakin tam o sırada net gittiginden gelmemişmafoldumben

nasılsınz yine ben yokken ilerlemiş muhabbet geç kalıyorm hep kaydirigubbakcemile3
dün bizim atanamama günümüzdü moralim bozuktu biraz girmedim nete pek
ama önümüzdeki günlerde ek alım olacakmış
inşallah o zaman bize de nasip olur artık atanmış bir ögretmen olmak:Saruboceq::Saruboceq:
önce iş sonra da bebiş gelir bakarsınız ayy insallah:CüvCüv:
gerci baska sehır olunca bu bebiş yapma olayı nasıl olacak orası muamma:bbo:
kimbilir nerelere düşecez tabi atanabilirsek ay havaya girmeyim hemen havamı cabuk alıyorlar malumlülülülülülü

çitosum diyet listesi vercektin gerci yazmısın bseyler okudum da
işte önce benim kendime güvenmem inanmam lazım
birçk basarısız diyet macerasından sonra spordan da bıktım
yememek zorunda kalmaktan
benimki tamamaen pskoljık bir durum esasında
ama biyerden baslamak da farz oldu artık duba gibi oldum resmenmafoldumben
canım inşallah atamanda olur yeni işle beraber bebişinde koşarak gelir sana :Saruboceq:
kilo konusuna gelince hiç bir zaman pes etmek yok veremedim diye bırakmakta yok kendini bana bırak bir ayda tığ gibi ederim seni:jeyyar::jeyyar:
burdaki arkideşler ne kadar inatçı biri oldumu biliyorlar kilo konusunda kök söktürürüm evelallah kaydirigubbakcemiletakıl bana hayatını yaşa zemuszemusyerimsenibenacaip motivasyon yaparım yani:mymeka::oklava::oklava:hiç meraklanmakaydirigubbakcemile3

kilo konusuna gelince hiç bir zaman pes etmek yok veremedim diye bırakmakta yok kendini bana bırak bir ayda tığ gibi ederim seni:jeyyar::jeyyar:
burdaki arkideşler ne kadar inatçı biri oldumu biliyorlar kilo konusunda kök söktürürüm evelallah kaydirigubbakcemiletakıl bana hayatını yaşa zemuszemusyerimsenibenacaip motivasyon yaparım yani:mymeka::oklava::oklava:hiç meraklanmakaydirigubbakcemile3

valla mı kızz..ahh ahh nasıl olcak bilmem
üç senede yirmi kiloya yakın kilo aldım
biraz dogum kontrol ilacının etkisi biraz stres biraz da hareketsiz yasam tarzımdan..
hayatımda pek çok olumsuzlugu bir arada yasarken biçok seyle savasmak zorunda kaldım
pskoljık olarak yemek yemek benı mutlu eden tek sey dıyebılırım cokacimcoook
hayatımda her zaman hem cok ıyı bir aşçı hem de çok iyi bir yiyici olmusumdursırnaşık şey
ama hiçbir zaman bu kadar tavan yapmamıstı kilom feci durumdayım şu son halimle
koşu bandı da aldım baska spor aletleri de aldım bikaç kere yaptım bıraktım
hayatım boyunca yemek yemenın zevkıyle kilo vermek zorunda ya da almamak zorunda olmann ızdırabı arasında gittim geldim bu da beni usandırdı:bbo:
o yüzden de motviasyon ve basracagıma daır ınancm da kalmadı
ama zayıflamam sart cunku ressmen yaşlandım
adamım gençleşti güzelleşti evlenince ben yaslandım çirkinleştim kendimce
hani iki ucu moklu degnek dedikleri tam da benim hesap işte:delphin:
tek mutlu hissettigim yemek yapmak mutfakla ugrasmak yemek ama bana en büyük kötülügü yapan da o
üstelik bel saglıgımı da hareketımı de etkıledı bu kılolalar
ayakkabımı baglamaya bıle zorlanmak cok utanc verıyor :kedi:
çitosum valla bi el at gıı belkim cekip cıkarırsın beni bu hayattankaydirigubbakcemile3

biraz dogum kontrol ilacının etkisi biraz stres biraz da hareketsiz yasam tarzımdan..
hayatımda pek çok olumsuzlugu bir arada yasarken biçok seyle savasmak zorunda kaldım
hayatımda her zaman hem cok ıyı bir aşçı hem de çok iyi bir yiyici olmusumdursırnaşık şey
hayatım boyunca yemek yemenın zevkıyle kilo vermek zorunda ya da almamak zorunda olmann ızdırabı arasında gittim geldim bu da beni usandırdı:bbo:
tek mutlu hissettigim yemek yapmak mutfakla ugrasmak yemek ama bana en büyük kötülügü yapan da o
çitosum valla bi el at gıı belkim cekip cıkarırsın beni bu hayattankaydirigubbakcemile3
bu dediklerin bendede vardı cnm annemi kaybettiğimde resmen kendimi deli gibi yemeğe vermiştim yedim yedim yedim ve patlama noktasına geldiğimde aklım başıma geldi mafoldumbenbirde kocikle o zaman çocuk yapmaya karar vermiştik dktra gittik bi tokatta dktra gidince geldi bana pko oldumu öğrendik :gitme:kilo pkoyu pko kiloyu tetiklemiş kısır döngü yani dktr zayıflamazsan hamiş kalamazsın kalsan bile uzun sürmez gebeliğin dedi bana neyse geçen sene başladım recime 10 kg verdim 1.5 ayda veee hemen hamiş kaldım o ay hihoyyyt9 ay boyunca kontrol altında gittik geldik ilk altı ay riskliydi hamileliğim düşük tehlikesi vardı 6 ayın sonunda dktr korkulcek bişi yok artık gebeliğin normal dedi ama şekerim yüksekti hep onun için kontrolümü aksatmamam gerektiğini söyledi :1no2:hamilelikte çok evhamlıydım herşeyi kafama takıyordum bide doğuma yakın stresim çoğalmıştı kaynana derdi bi yandan falan filan derken doğuma bir haftam vardı oğluşum olucaktı ama malesef kaybettim senağlamamafoldumbençok konuştum ama dicem şu ki fazla kilo hamilelikte çok riskli cnm gebelik olsa bile düşük tehlikesi var o yüzden en doğrusu ideal kilomuza inip bebişlerimizi öyle beklemek kaydirigubbakcemile5

çitosum canım eskileri açıp üzüntünü deşmiş gibi oldum affet nolursun
Allah tez vakitte verecek yeniden meleğini sana
ama bu kilo konusu hakikaten sakat iş
ve bu yiyerek mutlu oldugunu sanmanın sonu yok
bir süre sonra en büyük mutsuzlugunun sebebine dönüyor çünkü
beni de endiselendiren bebiş istiyoruz ama hamilelikte kilo hakikaten risk
bu yüzden vermek farz bana da
listen yapılabilir türden canım aslında diyetisyene gideyım dedım bu ay ama sımdı atam belırsızlıgımız var
onu beklıyorum kesınlesmesını ay sonunda önumu göreyım bı artık ben de bismillah dicem mecburum
ama aklıma takılan bısey var smdı dıyelım kı hamıle kaldık ve rejıme de baslamstık
ne yapıcaz o vakıt hamılelıkle dıyet ya da kontrolu kilo alma gibi bısey söz konusu olabılır mı
ama masallah sana ya ıyı vermısın ıkı ayda onbır kılo ben zamnında cok dıyet yaptım spor falan ayda ıkı kılo zor verıyordum nasıl bır metabolızmam varsa bir de ibs var bende sık tuvalete cıkamıyorum yazık ki o da sinirsel

oh be sonunda yollayabılmısım ay bı saattır cevap yazıom ya delı ettı benı nettemı sorun kkdamı anlamadm gitti:(

canım en güzeli sen yinede dktra danış kişiden kişiye fark gösterebilir gerçi ben bu rejimi dktrumun bana verdiği şekilde uyguluyom ama dediğim gibi bünyeler farklı fisfisfisbenim metabolizma sporla hızlandı cnm kas çoğaldıkça yağları yiyor resmenkaydirigubbakcemile3bence sen koşu bandının tozunu al ve yürümeye başlakaydirigubbakcemile

sanki kendi yazdıklarımı okudum . bu kadar olur... walla içim daralıyor artık bu kilo sorunundan . gardolabım giderek değişmeye başladı....şalvar tipi pantolonlar bol bol blüzler ve hep renkleri siyah.... kot pantolonlarım öylece duruyor giremiyorum içine... eğilmek dert. belim ve sırtım arıyor göğüslerim de büyük çnkü . sinirleniyoum da.. arik olamıyorum amaaaaaaaa yemek yemeye yapmaya da bayılıyorum . harika yemekler pastalar yapıyorum . eee yemek istiyor insan ...off oofff öyle bir ilaç olsa gece içsem sabah bir kallksam incecik olsam..walla manken giib olmaya niyetim yok. 80 kiloyum . 65 olayım yeter.... fazla iddiam yok .
nolur ya yokmu şöyle ilaç asit falan .
5in1 ;thermox falan gibi ilaçlar nasıldır???
koşu bandı aldım künyelerimi satıp... 2 gündür 2 kilometre koşuyorum 5 hızda 35 dk . iyi terliyorum ama sevemedim alışamadım .spor bana göre değil .
napcam bilmiyorum . çok hızlı ve kesin çözüme ihtiyacım var. obozite cerrahını aradım bugün.çarşamba günü gel dedi ...
offf offff

yardımmmmmmmmmmmmmm imdaaaaaaaaaaaat kurtuluşşşşşşşşşşşşşşş

sanki kendi yazdıklarımı okudum . bu kadar olur... walla içim daralıyor artık bu kilo sorunundan . gardolabım giderek değişmeye başladı....şalvar tipi pantolonlar bol bol blüzler ve hep renkleri siyah.... kot pantolonlarım öylece duruyor giremiyorum içine... eğilmek dert. belim ve sırtım arıyor göğüslerim de büyük çnkü . sinirleniyoum da.. arik olamıyorum amaaaaaaaa yemek yemeye yapmaya da bayılıyorum . harika yemekler pastalar yapıyorum . eee yemek istiyor insan ...off oofff öyle bir ilaç olsa gece içsem sabah bir kallksam incecik olsam..walla manken giib olmaya niyetim yok. 80 kiloyum . 65 olayım yeter.... fazla iddiam yok .
koşu bandı aldım künyelerimi satıp... 2 gündür 2 kilometre koşuyorum 5 hızda 35 dk . iyi terliyorum ama sevemedim alışamadım .spor bana göre değil .
napcam bilmiyorum . çok hızlı ve kesin çözüme ihtiyacım var. obozite cerrahını aradım bugün.çarşamba günü gel dedi ...
offf offff

hakkaten benzıyormusuz canım benım de gögüsler feci göbek basen desen of off:1ninca:
kıyafet tarzım degısmek zorunda kaldı hıc sevmedıgm sacma sapan seylerı gıyıyorum resmen zevk almadan mecburıyetten
benım de kılom 79 ben de eskısı gıbı 60 olmak ıstıyom nasl olcak o iş bilmem:kedi:
spor yaparken benım canım cok sıkılıyor ya on dakıkak bıle ömur gıbı gelıyor bana kosu bandına cıkınca ne zorluklarla aldım onu taksıtle güç bela
şşimdi süs niyetine duruyor bas kösede
çitosun da dediği gibi tozunu almak şartkaydirigubbakcemile3

çitosum canım eskileri açıp üzüntünü deşmiş gibi oldum affet nolursun
Allah tez vakitte verecek yeniden meleğini sana
ama bu kilo konusu hakikaten sakat iş
ve bu yiyerek mutlu oldugunu sanmanın sonu yok
bir süre sonra en büyük mutsuzlugunun sebebine dönüyor çünkü
beni de endiselendiren bebiş istiyoruz ama hamilelikte kilo hakikaten risk
bu yüzden vermek farz bana da
listen yapılabilir türden canım aslında diyetisyene gideyım dedım bu ay ama sımdı atam belırsızlıgımız var
onu beklıyorum kesınlesmesını ay sonunda önumu göreyım bı artık ben de bismillah dicem mecburum
ama aklıma takılan bısey var smdı dıyelım kı hamıle kaldık ve rejıme de baslamstık
ne yapıcaz o vakıt hamılelıkle dıyet ya da kontrolu kilo alma gibi bısey söz konusu olabılır mı
ama masallah sana ya ıyı vermısın ıkı ayda onbır kılo ben zamnında cok dıyet yaptım spor falan ayda ıkı kılo zor verıyordum nasıl bır metabolızmam varsa bir de ibs var bende sık tuvalete cıkamıyorum yazık ki o da sinirsel

offf offff

iyi akşamlar kızlarrr

aynı dertlerde muzdaribimm okurken yazdıklarınızda kendimi gördüm..

bende 81 kiloyum ve 70 olsam yeter diyorum son 4 senedir 75 in altına inemedimmmm...:(:( üstelik 55 kilolardan 1.5 senede çıktım 70 lilereee...

bende öyleyimm en çokte göbek miğde bölgem varrrr...

düşündükçe ırize giriyorum krize girdikçe yiyorum yedikçe pişman oluyorumm...herakşam yarın diyet başlıyorum diyorumm...

gerçi geçen sene 89 görmüştümm 8 kilo verdim hatta 78 leride gördüm ama son iki ayda yine aldımm yada veremedim..

ne yapcaz birde hamile kalırsam düşünemiyorummm bizdede ırsi doğuma giden en az 20 kilo fazla ile gidiyoo...:(:(:(

arkadaşlar yazmışlar valla okurken bende kendimi buldum yani
evlenirken 63 kilo filandım.normalde hep 58dim.kan tedavisi görmüştüm,ondan kilo aldım. evleninceye kadar veremedim,sonra üstüne eklendi kilolar
eşimle benim yemek zevkimiz vardır,yeni yerlere gidelim,yeni tatlar deneyelim,pasta börek tarifi denemeyi çok severdim
bunlardan sonra en son 78 i gördüm :1shok:
şimdi ise sanırım 72 filan oldum.yemekten pek kısmadım,hatta hep ekmek yemiştim
ama çok yürüdüm.günde 6 saat filan
tabi bu öyle yürüyeyimde eriteyim cinsinden değil,zorunluluktu,yani dışarı bi çıkıyoduk
orayıda gezelim şurayada bakalım derken,zaman geçiyodu
üstelik benim tiroidim yavaş çalışıyor,kilo vermem bin kere zor
2 haftada dar gelen şeylerim iyi olmaya başlamıştı,ama tabi devam şart,gezmeyi bıraktım ama aynı kilodayım :lepi:

Back
X