2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

günaydın ablam Şeniz citosda bana hava atıyo kilo veriyoya oyy ooyyyyyy başımı alam nerelere gidem kafamı hanki daşlara vuram :delphin: ben niye zayıflayamıyom akannehir

test yapmayı istiyom aslında ama hani tek çizgi çıkıyorya o zaman dünya başıma yıkılıyo çok hayal kırıklığı oluyor bende :gitme: bunalıma giriyorum
efendi efendi geleceklerse gelsin adetimde bebişimde kalbim dayanmıyacak daha fazla bu heyecana

bundan önceleri biraz arsızlığıma veriyodum ama artık veremiyom mafoldumben zoruma gidiyorrr
kaydirigubbakcemile3yakında senide geçcem az kaldı 6,5 kilocuk var aramızda:jeyyar:

çitosssss içimi paçalamaa beniimmm....
mafoldumbenmafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

günaydııın hoşbulduk canımm capcanlı topiğin maşallahhhhh -tatlicadiarzu-
sayenizde cnma.s.

çok teşekkür ederim senin varmıydı bi problemin hamilelikte
benim şekerim vardı cnm normalde yüksekti hamile kalınca temelli yükseldi hep kontrol altındaydım ama malesef bebişim öldü :gitme:senin ne için öldü meleğin cnm rahatsızlıkmı vardımafoldumben

divicim çok haklısın canım o sinir tek çizgiyi görmek insanın dünyasını alt üst ediyor test yapmayınca en azında umutlanıyorsun ama sonuçtanda kaçamayız yap kurtul kızmerak içindeyim
bilemiyorum
içimden bir ses geciktin sadece havaya girme diyi bana :delphin:
bizzz baya baya bi kıskaçlık sendromu yaşıoruz arkadaşlar yaaaaaaaaaa...
-tatlicadiarzu-
meraba arkadaşlar bende bebek istiyorum dün test yaptırdım ama negatif çıktı moralim çok bozuldu yani 3 ay önce doğum yaptım ama bebeğimiz 2 gün yaşadı
çok üzüldüm cnm rabbim birdaha yaşatmasın sana bu acıyı inşallah görüp göreceğin son acı olsun
aramıza hoşgeldin
kimin günü geçmiş kızlarrr divininmi geçmiş ve test yapmıyo hıııııı kısssssssssssssss çabukkkk yap bizim gibi garipleride sevindirrrrr:lepi:
sengözlerimebaksanab bana fazla bel bağlamayın bak sizi yarı yolda bırakırım :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3yakında senide geçcem az kaldı 6,5 kilocuk var aramızda:jeyyar:

geçemiyceksin canım kötükedihüso
ben geçiciim seni :dance:

yooookk yookkkk yokkk...
kış kııışşşşşş...
hadi bakalım üzücü şeylerden konuşmuoruzzzzzzzz...
pozitif şeyler düşünüoruzzzzzzzzzzz....

ben annemlere gidiyorum kaydirigubbakcemile4 özleyin beni
yarın kimseye randevu vermedim ağşama kadar evdeyim süprizzzzz
hepiniz gelin tamammı yine böyle kalabalık olsun topiş :lepi:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

arkadaşlar hiç klomen kullananız oldumu bende başlamak istiyorum yan etkisi falan olurmu

klomen ben kullandım cnm
ilk bebiş klomen sayesinde oluşan yımırtamla oldu

2 sene öncede çok kullandım ama bu sefer bebişi tutturamadık
klomenin çok fazla yan etkisi yok
bazen over kisti yapabiliyor
çok fazla kullanıldığında rahim kalınlaşmasına neden olabiliyor
dr kontrolünde kullanmalısın sakın kendi kendine alma
her kontrolde çünkü rahim duvarı kalınlığınıda ölçer dr :hulya:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sayenizde cnma.s.

benim şekerim vardı cnm normalde yüksekti hamile kalınca temelli yükseldi hep kontrol altındaydım ama malesef bebişim öldü :gitme:senin ne için öldü meleğin cnm rahatsızlıkmı vardımafoldumben

yok canım herşey normaldi dokuz ay boyunca doğumda sancım yoktu suni sancıyla aldılar iki gün çok iyiydik birden sabah uyandıkki kızım sapsarı olmuştu sebep söylemediler ani bebek ölümü dediler sadece

klomen ben kullandım cnm
ilk bebiş klomen sayesinde oluşan yımırtamla oldu

2 sene öncede çok kullandım ama bu sefer bebişi tutturamadık
klomenin çok fazla yan etkisi yok
bazen over kisti yapabiliyor
çok fazla kullanıldığında rahim kalınlaşmasına neden olabiliyor
dr kontrolünde kullanmalısın sakın kendi kendine alma
her kontrolde çünkü rahim duvarı kalınlığınıda ölçer dr :hulya:

tamam çok teşekkür ederim adet olduktan sonra giderim doktora artık bebeişimi kucağıma almak istiyorum bende çok özledim çünkü

kızl r ya niye bu kadar karamsarsınız herkesin nasibi ayrı hadi bakim boşverin başkalarını siz şimdi düşünün adetiniz gecikmiş test yapıyorsunuz aman oda ne çift çizgi birden ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz bir anlık şaşkınlığın ardından lavobadan çığlık sesleri geliyor eşiniz ne olduğunu anlamadankoşup geliyor yanınıza ve ayyy amma seneryo yazdım he
h bu bebek özlemi yokmu kaynımın hanımı hamile kardeşimin hanımı hamile üstelik ikinciyi doğuracaklar hepimiz aynı dönemde evlendik onlar ikinciyi yaparken ben bir tane bile doğuramadım ama inanın hiç kıskanmıyorum rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah hatta kardeşimin hanımı arayıp abla hamileyim deyince sevinçten havalara uçtum kızlar herkesin bir kısmeti nasibi vardır üzülmeyin mutsuz olmayın rabbim neyi takdir etti neyi nasip etti biz bilemeyiz ama şunu biliyorum o herşden iyi bilendir bize bunu nasip ettiyse bir hikmeti vardır mutlaka ayyy yaşlanıyorum galiba neneler gibi nasihat ettim he he he olacak kızlar olacak bizimde bir gün olacak yeterki hayırla ve sağlıkla gelsinler yaramazlar

kızl r ya niye bu kadar karamsarsınız herkesin nasibi ayrı hadi bakim boşverin başkalarını siz şimdi düşünün adetiniz gecikmiş test yapıyorsunuz aman oda ne çift çizgi birden ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz bir anlık şaşkınlığın ardından lavobadan çığlık sesleri geliyor eşiniz ne olduğunu anlamadankoşup geliyor yanınıza ve ayyy amma seneryo yazdım he
h bu bebek özlemi yokmu kaynımın hanımı hamile kardeşimin hanımı hamile üstelik ikinciyi doğuracaklar hepimiz aynı dönemde evlendik onlar ikinciyi yaparken ben bir tane bile doğuramadım ama inanın hiç kıskanmıyorum rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah hatta kardeşimin hanımı arayıp abla hamileyim deyince sevinçten havalara uçtum kızlar herkesin bir kısmeti nasibi vardır üzülmeyin mutsuz olmayın rabbim neyi takdir etti neyi nasip etti biz bilemeyiz ama şunu biliyorum o herşden iyi bilendir bize bunu nasip ettiyse bir hikmeti vardır mutlaka ayyy yaşlanıyorum galiba neneler gibi nasihat ettim he he he olacak kızlar olacak bizimde bir gün olacak yeterki hayırla ve sağlıkla gelsinler yaramazlar

aminnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ablammm ne güsel yazmışsınnnnnnnnnnnnnnnnn.....öptümmmmmmmmmmm.......opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar çok yoğunummmm çokta yorgunnnnn çalışmalarıda yapamadık zatenn çok üzgünüm çok.kkkkk :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: mafoldumben mafoldumben

yok canım herşey normaldi dokuz ay boyunca doğumda sancım yoktu suni sancıyla aldılar iki gün çok iyiydik birden sabah uyandıkki kızım sapsarı olmuştu sebep söylemediler ani bebek ölümü dediler sadece
:gitme:başın sağolsun tekrar cnm rabbim inşallah sağlıklı uzun ömürlü bebiş verir hepimize yeniden :Saruboceq:

:1hug: malesef gidiyorum şikerim
yarın yine aynı yerde aynı saatte buluşmak dileğiyle opuyorumnanaktan
mafoldumbenufff kanki yinemi yaw yinemi yoksun mafoldumbenben seni çok öslüyom gidince çabuk gel:gitme:

:Saruboceq:inşallah beloşum kıskanma demiyelim o zaman bunada özeniyoz işte ne yapalım:utangac:

:gitme:başın sağolsun tekrar cnm rabbim inşallah sağlıklı uzun ömürlü bebiş verir hepimize yeniden :Saruboceq:

mafoldumbenufff kanki yinemi yaw yinemi yoksun mafoldumbenben seni çok öslüyom gidince çabuk gel:gitme:

:Saruboceq:inşallah beloşum kıskanma demiyelim o zaman bunada özeniyoz işte ne yapalım:utangac:

sağol canım inş hepimize rabbim nasip eder çünkü gün geçtikçe özlemim artıyor

sağol canım inş hepimize rabbim nasip eder çünkü gün geçtikçe özlemim artıyor
benimde aynen oğluşumu çok özlüyorum mafoldumbenodasındaki hiç bir eşyaya dokunmadık hala duruyor öylece mafoldumbenkokusunu bile duyamadan gitti ufff çok kötü oldum bugün yine senağlama

arkadaşlar hiç klomen kullananız oldumu bende başlamak istiyorum yan etkisi falan olurmu

Bekleyiscim ben klomen kullandım. Kist yapabiliyormuş ben iki ay kullandım ilkinde tutturamadık bebişi.Bu ay tekrar kullandım bugün de çatlatma iğnesi vuruldum bakalım inşallah bebişimizi sağ salim hepimiz alırız kucağımıza. Doktora gitmeden klomen kullanma canım adetin 5. günü kullanmaya başlıyorsun ona göre git doktora.

Back
X