2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

arkadaşlar topic 2010 ama benimki de biraz acele etti. adet tarihim 26 aralıktı. ama ben dayanamadım. dün kan testi yaptırdım beta hcg 72.17. bugünde idrar testi yaptı. solukta olsa 2. çizgiyi gördüm. yani hamileyimmmmmmmmmmmm. :sm_cool:2 yılın sonunda nihayet. şükürler olsun sevinmeye bile korkuyorum. inşallah herşey güzel gider. dualarım sizlerle

teprıkler canım benım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın gulum:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Allah(CC) kimseyi mahsun bırakmasın. Tüm isteyenlere hayırlısından nasib etsn.
amin canım inşallah :Saruboceq:
hamile haberleri alınca moralimiz yerine geliyor ne güzel alkisalkisalkis
ayy canım alemsinz valla..benim herifte geçen soruo senin günün geçmedimi die bende yok daa var diorum..
o benden ii bilo günlerimi maşallah...

bende seni öpüorum bitenem..
günün güzel olsun..
bu sabah güzel bi haberle başldık..
umarım devamı gelir..
sırnaşık şey uzman oldular adamlar sayemizde
slm canım nasılsın
gorusmeyelı

eleyna canım hoşgeldin nasılsın Şeniz
sen listemizde varsın 37. sıradasın
ben iyiyim canım aynı bıraktığın gibiyiz hala bebişle ve kilo vermeyle uğraşıyoruz şakkıdı

amin canım inşallah :Saruboceq:
hamile haberleri alınca moralimiz yerine geliyor ne güzel alkisalkisalkis

sırnaşık şey uzman oldular adamlar sayemizde

eleyna canım hoşgeldin nasılsın Şeniz
sen listemizde varsın 37. sıradasın
ben iyiyim canım aynı bıraktığın gibiyiz hala bebişle ve kilo vermeyle uğraşıyoruz şakkıdı

canım benım ozledım sızı tamm sagol canım ekledıgınız ıcın ınsalah ıyı
guzel haberler verırız alırız canım

divinity canım doktor hıc bısı soylemedı cocuk yapmak
ıcın yap yada yapma dıye bısı demedı canım
bende konusamadım ohalımle yanı nekadar
ara verıcemı bısı demedı

günaydın şekerler.nasılsınız???ben iyi sayılrım..
kızlar benim bi arkadaş doğum yaptı demiştim ya biz haftaya ona gitmeyi planlıyoruz hediyede götüreceğim ama sormak istediğim başka birşey var..bu cumartesi mevlütü varmış.ev müsayit olmadığından bilmemne otelinde yapıyorlarmış davet etti..şimdi mevlüte giderken birşey gidiyormu acaba????

kızlar bendende bi haber eltim 3.çocuk düşünüyormuşşşakannehirakannehir
aslında çocuğun ç sini duymak istemiyordu düne kadar ayyy mayy diyordu hep..neolduda değişti anlamadım valla..bi kızı bi oğlu var ama kısmet bakalım....bendenmi özendi ne.....
şimdi benden önce hamile kalırsa hiç şaşırmamda...biz istiyoruz diye stres yapıyoruz olmuyor o kütt diyerekten hamişkalır vallaaaakaydirigubbakcemile3

kızlar bendende bi haber eltim 3.çocuk düşünüyormuşşşakannehirakannehir
aslında çocuğun ç sini duymak istemiyordu düne kadar ayyy mayy diyordu hep..neolduda değişti anlamadım valla..bi kızı bi oğlu var ama kısmet bakalım....bendenmi özendi ne.....
şimdi benden önce hamile kalırsa hiç şaşırmamda...biz istiyoruz diye stres yapıyoruz olmuyor o kütt diyerekten hamişkalır vallaaaakaydirigubbakcemile3

hoşgeldin mopsyyy
bu nispet eder gibi hamile kalıp çocuk doğuranlara uyuz oluyom
ben evlendiğim sene sülaleye 4 gelin aynı anda girdik düğünlerimizin arası çok yakındı
hepimizinde çocuğu hemen olmadı tedavi gördük
eşimin amcasının hanımıda bize nispet yapmak için çocuk doğurmuştu :dilcikar:

slm kızlar ben geldim spordan offf fitnes ne kadar zormuş bee belim başım koptu akannehir
ooo bi hamilemiz varmış çok sevindim sadiye77 tebrik ederim cnm darısı başımıza inşallah:lepi:alkisalkisalkis

hoşgeldin mopsyyy
bu nispet eder gibi hamile kalıp çocuk doğuranlara uyuz oluyom
ben evlendiğim sene sülaleye 4 gelin aynı anda girdik düğünlerimizin arası çok yakındı
hepimizinde çocuğu hemen olmadı tedavi gördük
eşimin amcasının hanımıda bize nispet yapmak için çocuk doğurmuştu :dilcikar:
Çok üzgünüm çoookbizimkide nispet eder gibi hamile kaldı geçen sene mızıldıyordu 2 çocuğa bakmak zor diye nasıl olduysa 3. ye karar verdi:1closedeyes:aman çocuk sağlıklı olsun da başka bişi demiyom ben :delphin:

slm kızlar ben geldim spordan offf fitnes ne kadar zormuş bee belim başım koptu akannehir
ooo bi hamilemiz varmış çok sevindim sadiye77 tebrik ederim cnm darısı başımıza inşallah:lepi:alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin citos
olum ben niye kilo veremiyom nan sinir olacam ne beceriksiz bi kadınım ben ne çocuk yapabiliyom ne kilo verebiliyom ne işe yararım ben akannehir

sulezehra hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

Çok üzgünüm çoookbizimkide nispet eder gibi hamile kaldı geçen sene mızıldıyordu 2 çocuğa bakmak zor diye nasıl olduysa 3. ye karar verdi:1closedeyes:aman çocuk sağlıklı olsun da başka bişi demiyom ben :delphin:

senağlama off geçen gün günde ne kadar sinir oldum hala etkisindeyim
ocakta tedaviye tekrar başlıyacam ben böyle giderse mafoldumben

arkadaşlar beta hcg geçen ay 0.565di.geçen gün tekrar baktırdım.0.66 çıktı.adetime 1 hafta var.kasık ve şiddetli bel ağrısı çekiyorummafoldumben bu ne demek bilen var mı?

kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin citos
olum ben niye kilo veremiyom nan sinir olacam ne beceriksiz bi kadınım ben ne çocuk yapabiliyom ne kilo verebiliyom ne işe yararım ben akannehir

sulezehra hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
sen götür tepsi mantıları etli pideleri içli köfteleri aha öle bakarsın vercem diye:1shok::1shok:
aramızda bişi kalmamış senide solayyıp geçecem benzemuszemuskaydirigubbakcemile3varan ikiiiiiii :roflol::roflol:
çocuk işine gelince onda bende başarısızım malesef:çok üzgünüm:
kız neler yaptın 2 gün ağnat bakem :delphin:

arkadaşlar beta hcg geçen ay 0.565di.geçen gün tekrar baktırdım.0.66 çıktı.adetime 1 hafta var.kasık ve şiddetli bel ağrısı çekiyorummafoldumben bu ne demek bilen var mı?

cnm hamile değilsen adet sancısıdır başka ne olabilirki :sm_confused:

Back
X