2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

günaydın canlarım gerci öglen olmuş ama olsun
nasılsınız görusmeyelı
hakkaten bir durgunluk var topiğimizde yıl sonu diye mi böyle kızanlar
ben bugun doktora gidiyorum tahlıl sonuclarımı göstermeye
hayırlı haberler duymayı isterdim amma velakin duyacaklarım pek hosumuza gıtmeycek gibi
hayırlısı ne diyelim
hepiciğinizi öpüyorum

nasılsınız görusmeyelı
hayırlı haberler duymayı isterdim amma velakin duyacaklarım pek hosumuza gıtmeycek gibi
hayırlısı ne diyelim
hepiciğinizi öpüyorum

günaydın cnm
bende geç kalktım banada daha sabahın körü mirmirmirmir onun için günaydın demek bana uyar sırnaşık şey

niye umutsuzsun cnm tahlil sonuçlarından

kızlar kaynanaçıkım bana hacdan bi meyve getirmiş çocuğu olmayan kadınlar yiyomuş
resmini ekleyim ne olduğunu bilmiyorum sordum oda bilmiyor
sadece çocuk isteyen kadınlar için satılıyordu dedi

resim052y.jpg

işte bu
taş gibi sert
kırılıp içi yeniyomuş

yıl sonu yoğunluğu nedeniyle uzun zamandır aranızda olamadım kızlar :gitme:
varmı haberler :delphin:
sermest dr gittin noldu :bbo: anlamadım ben
benim rahim şekil bozukluğu vardı doktor dedi bişi olmaz
normal doğum bile yapabilirsin dedi :bbo:
hala anlamıyorum bu rahmin şekillerini o ayrı mesele -tatlicadiarzu-
bi daha bebeğiniz olunca beklerim dedi (içimden de çok beklersin -tatlicadiarzu-)

nasılsınız görusmeyelı
hayırlısı ne diyelim
hepiciğinizi öpüyorum
canım inşallah tahlillerin iyi çıkar :teselli:canını sıkma heerşey olucağa varıyor hayırlısı olsun:Saruboceq:

yaa ben aaz onc esu 2010 hamilelik listesine yazilmisim cetos2903. ama simdi yazdiklarimi ve yazilanalri okuyamiyorum bulamiyorum
nasıl göremiyorsun cnm anlamadım :uhm:yenilemek için f5 bastınmı

yıl sonu yoğunluğu nedeniyle uzun zamandır aranızda olamadım kızlar :gitme:
varmı haberler :delphin:
sermest dr gittin noldu :bbo: anlamadım ben
benim rahim şekil bozukluğu vardı doktor dedi bişi olmaz
normal doğum bile yapabilirsin dedi :bbo:
hala anlamıyorum bu rahmin şekillerini o ayrı mesele -tatlicadiarzu-
bi daha bebeğiniz olunca beklerim dedi (içimden de çok beklersin -tatlicadiarzu-)
:gitme:seni anlıyom şekerim herkesin yıl sonu telaşı var özledim senle pasaklıyı Şeniz
nasıl şekil bozukmuş bişi annamadım-tatlicadiarzu-

cok tesekurederim ben bu siteyi bilmiyordum. sogan ve incir kurunu baska bir arkadasimla birlikde deniycez. yanliz bu incirin kurusu olurmu yani simdi taze incir bulamk zor

:gitme:seni anlıyom şekerim herkesin yıl sonu telaşı var özledim senle pasaklıyı Şeniz
nasıl şekil bozukmuş bişi annamadım-tatlicadiarzu-

sorma ya benimki tam bi yıl sonu telaşı laelaelaelaelae
şekilden şekle girmiş rahmin -tatlicadiarzu-
çok aşağıda değilmiş Allahtan yoksa düşük riski olurmuş :bbo:

sorma ya benimki tam bi yıl sonu telaşı laelaelaelaelae
şekilden şekle girmiş rahmin -tatlicadiarzu-
çok aşağıda değilmiş Allahtan yoksa düşük riski olurmuş :bbo:
kaydirigubbakcemile3aman iyi kötü bişi değilmiş sevindim kaydirigubbakcemile5
böcükün düğününe gittinmi eda nasıldı böcük çok merak ediyom resim eklesede görsekdelikafadulden

cok tesekuederim yaaa. umarim ise yarar. 1 senedir ugarasiyoruz hamile kalamiyorum kizim nasil olduysa oldu. hic zorluk yasamadik hatta evlendigimizin ilk ayi hamile kalmisim o derce yani amaaaaa simdi olmuyor ve ben gercekten cok uzuluyorum. esim benim kadar deyil kizimiz var yeter diyor tabiki allah kizima ahirli saglikli omur versin ama ikinic kez anne olmak istiyorum hemde coookkkk hatta allah verdikten sonra 3,4 belkide 5

cok tesekuederim yaaa. umarim ise yarar. 1 senedir ugarasiyoruz hamile kalamiyorum kizim nasil olduysa oldu. hic zorluk yasamadik hatta evlendigimizin ilk ayi hamile kalmisim o derce yani amaaaaa simdi olmuyor ve ben gercekten cok uzuluyorum. esim benim kadar deyil kizimiz var yeter diyor tabiki allah kizima ahirli saglikli omur versin ama ikinic kez anne olmak istiyorum hemde coookkkk hatta allah verdikten sonra 3,4 belkide 5
sorduğum soruma cevabım geldi hemenkaydirigubbakcemile3
allah bağışlasın cnm kızını en azından birtanecik olsun var bizim o da yok :çok üzgünüm:
kafana çok taktığın için olmuyordur cnm stres çok kötü etkiliyor a.s
sabırlı ol inşallah rabbim hepimize vericek buna inanıyorum:Saruboceq:

evet benim bir tane kizim var teyzesi. bazen dusunuyorumda acaba benim bu asiri ikinci bebegimi istemem bencilikmi diye dusunuyorum. yani anne olmayanlar var aramizda en azindan ben o duyguyu tattim. benim bu asiri ikinci bebegimi istemem lutfen kimseyi kizdirmasin amacim o deyil. allah herkeze versin salikli evlat hayirli evlat versin rabbim.

Back
X