2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

buyrunnnnnnnnn hay hay başımızla beraber kanka buyur gel bekleriz valla delikafadulden
çalışmalar idare eder yaws
ayın 1 inde test yapacam ama ben test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyom yapmasam olmazmıki :delphin:
sağol kanki hemen geliyom delikafadulden
kızım sende nazım nazım nazlandın haa:mymeka:test yapmadan nasıl bilcen bebik varmı yokmu diye senin için geçmiş yaw hiç heycan kalmamış kaydirigubbakcemile3(iyi gaz veriyom amananiknanik)sende

kankam acele etme bekle biz ecemle uşak kütüğüne geliyoz kaydirigubbakcemile4
sağol kanki hemen geliyom delikafadulden
kızım sende nazım nazım nazlandın haa:mymeka:test yapmadan nasıl bilcen bebik varmı yokmu diye senin için geçmiş yaw hiç heycan kalmamış kaydirigubbakcemile3(iyi gaz veriyom amananiknanik)sende

hayal kırıklığına uğramaktan bıktım kanka :çok üzgünüm:

kızlar hemşo muhabbetine daldılar:)
ne var ben de aslen afyonluyum :)

kızlar adetlerim düzensiz pko olduu için biliyorsunuz . ben şimdi yumurtlama günüümü nasıl bilipte 11-19. günler arasını tutturcam ..??? ovülasyon testlerini okudum. onun için her gün test yapmam gerek maşallah pek de pahalılar. 5lisi 30 tlfalan . bana 125li alan lazım denk getirmem için. bi de öyle pskiolojim bozulur . gebelki testleri bile dağıtıyor saolsunlar:)
doktoruma gitsemmi diyorum perşembe günü 3.günolcak ya? yada bu ay 5. gün klomne başlasam , kendim 11-19. güleri saptasam ateşime baksaamm; akıntımı kontrol etsem falan bu ay böyle kendi kendime ayarlasam ..tutarsaaaa tutar tutmazda öbür ay tıpış tıpış doktora :)

ne dersiniz bi kararsızıım . her ay koşarak giderdim doktura bu ay hiç canım almıyor aynı şeyleri duycam diye galiba. isteksizim ..
bana bir tavvsiyeeee.

kızlar adetlerim düzensiz pko olduu için biliyorsunuz . ben şimdi yumurtlama günüümü nasıl bilipte 11-19. günler arasını tutturcam ..??? ovülasyon testlerini okudum. onun için her gün test yapmam gerek maşallah pek de pahalılar. 5lisi 30 tlfalan . bana 125li alan lazım denk getirmem için. bi de öyle pskiolojim bozulur . gebelki testleri bile dağıtıyor saolsunlar:)
doktoruma gitsemmi diyorum perşembe günü 3.günolcak ya? yada bu ay 5. gün klomne başlasam , kendim 11-19. güleri saptasam ateşime baksaamm; akıntımı kontrol etsem falan bu ay böyle kendi kendime ayarlasam ..tutarsaaaa tutar tutmazda öbür ay tıpış tıpış doktora :)

ne dersiniz bi kararsızıım . her ay koşarak giderdim doktura bu ay hiç canım almıyor aynı şeyleri duycam diye galiba. isteksizim ..
bana bir tavvsiyeeee.
slm bence 3 gün git dr bende 3 gününü bekliyorum zaman kaybetme bende yumurtlama testi yapcam da biraz indirim yapsalar yaa akannehir

keşke öyle olsam pko sorunum var 2 kere başarısızlkla sonuçlanan aşılama oldum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım :gitme:durum müsait olursa tüp bebek düşünüyoruz kısmet artık :1no2:senin durumun nedir cnmbenneyaptımki

umudunu kaybetme canım bende şu an adet düzensizliği var ama başka şeylerde çıkmaz inş reglmn 3 günü bekliyorum özele mi gittin devlete mi hani 2010 dan sonra özeller anlaşması kalkıyo ya oda bizim şansımıza :çok üzgünüm:

umudunu kaybetme canım bende şu an adet düzensizliği var ama başka şeylerde çıkmaz inş reglmn 3 günü bekliyorum özele mi gittin devlete mi hani 2010 dan sonra özeller anlaşması kalkıyo ya oda bizim şansımıza :çok üzgünüm:

sanada geçmiş olsun arkadaşım devlete gittim cnm benneyaptımki2010 da kalkıyormu hiç duymadım akannehir

slm kızlar nasılsınıza.s.
hoşgeldin rozalin naber cnm nasılsın a.s.

bana bir tavvsiyeeee.
cnm senin için en uygunu bence yumurta takibi
kendi başına klomen alma kist varken kullandırmıyo doktorlar
ovülasyon testinede o kadar para verilirmi be one öyle ben o paraya neler alırım :1ninca:
sanada geçmiş olsun arkadaşım devlete gittim cnm benneyaptımki2010 da kalkıyormu hiç duymadım akannehir[/QU

özeller de artık parana göre sınıflandırılacak 2010 da :kızgın: üniversite hastaneleri daha iii ilgileniyo ya şehir olarak neresi :hulya:

nasıl yani ya şu özeli bana biri bi anlatsın ben artıkın özel hastaneye gidemiycemmi fisfisfis

sorma 3 kişiydik 5 olmuşuz :delphin:
netten baktım o şal modeline bulamadım kanki kaydirigubbakcemile3
eski modeller var pançolar var en iyisi o kadınla pazarlık etmek 20 tl düşürse ördürecem:delphin:
kim özele gitcekmiş nolmuş okumadım du bakıyım bi sengözlerimebaksanab

netten baktım o şal modeline bulamadım kanki kaydirigubbakcemile3
eski modeller var pançolar var en iyisi o kadınla pazarlık etmek 20 tl düşürse ördürecem:delphin:
kim özele gitcekmiş nolmuş okumadım du bakıyım bi sengözlerimebaksanab

ördürürsen eklersin resim bakarız merak ettim kanki

özel hastanelerle anlaşmalar kaldırılıyomuş heralde eğer öyle olursa ben daha gidemem özele
benim sıpa geçen sene gelseydi şimdi sivasın en güzel hastanesinde doğum yapacaktım
bundan sonra gelirse ssk ya talim ederiz artıkın :delphin:

ördürürsen eklersin resim bakarız merak ettim kanki

özel hastanelerle anlaşmalar kaldırılıyomuş heralde eğer öyle olursa ben daha gidemem özele
benim sıpa geçen sene gelseydi şimdi sivasın en güzel hastanesinde doğum yapacaktım
bundan sonra gelirse ssk ya talim ederiz artıkın :delphin:
olur cnm eklerim hemde yeni halimi görmüş olursun :lepi:
hadi ya bizde bağkurluyuz bizdemi gidemiycez özeline :delphin:iyice arap saçına döndü bu sağlık işi ilaçlarda markette satılcekmiş o nasıl olucaksa:bbo:ver ordan 1 kg ağrı kesici deriz artık:roflol:

Back
X