2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

show da bi doktor çıkmış deryalı günlerde gebelik ve kistler ilgili konuşuyo onu izliyorum bir taraftan

2010 ;DA HAMıLE KALMAK ıSTEYENLERıN
UMUT LıSTESı
:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBıSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) damlam123
7-) dyd
8-) Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRıPıN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
18-) nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
28-) xaysex
29-) mawwi35
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) dil_nur
36-) rufeyde serra
37-) eleyna
38-) Mestitosh
39-) deryaberil
40-) faddim
41-) yasmin1983
42-)hadibakem
43-)haymatlos
44-)bekleyis
45-)masal0663
46-)pinariku
47-)rvyda
48-)prensesinannesi3
49-)ecemm82
50-)ngezen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMıLELERıMıZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1-) nsb...:nazar:
2-) sadiye77..:nazar:
3-)**LıL@**.........:nazar:

of of nerden başlasam ben 2 yıllık evliyim evlendikten 2 ay sonra 5.5 cmlik kistimin olduğunu öğrendim 9 ay onun tedavisiyle uğraştım ilaçla olmadı ameliyat oldum laparoskopi ameliyatı . ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım tam çok şükür herşey güzel gidiyorderken 10. haftamda trafik kazası geçirdik kırmızı ışıkta dururken arkadan bir araba vurdu bize bişey olmadı çok şükür ama bebeğimizi kaybettik çok üzüldüm çok ağladım senağlama ama takdir Allahındır korkudan bebeğimin kalbi durmuş haziran ayında kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamile kalmak istadim ama olmadı 7 ay geçti hala bekliyoruz enson gittiğim doktor pko hastası olduğumu söyledi eşimle iyice yıkıldık birde annelik duygusunu birkere tadınca beklemek daha zor geliyor gelecek ay aşılama deniyicez bakalım inşallah tutar bekleyemiyoruz artık işte böyle biraz uzun yazdım galiba :utangac:

eğer bebeğim ölmeseydi bu günlerde doğumum olacaktı kızlar benimle beraber hamile olan 7 arkadaşım vardı hepsi bebeklerini kucaklarına aldılar şimdi onları gördükçe içim eriyor rabbim inşallah en kısa zamanda bizede nasip eder :Saruboceq:

Slm kızlar ngezen bende bakıyorum show a hoşgeldın citos
siz sohbet edin ben ekmek alıyım geliyim :kedi:
opuyorumnanaktanhoşbuldum cnm çabuk gel unutma biziolumunekankayizsmile

of of nerden başlasam ben 2 yıllık evliyim evlendikten 2 ay sonra 5.5 cmlik kistimin olduğunu öğrendim 9 ay onun tedavisiyle uğraştım ilaçla olmadı ameliyat oldum laparoskopi ameliyatı . ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım tam çok şükür herşey güzel gidiyorderken 10. haftamda trafik kazası geçirdik kırmızı ışıkta dururken arkadan bir araba vurdu bize bişey olmadı çok şükür ama bebeğimizi kaybettik çok üzüldüm çok ağladım senağlama ama takdir Allahındır korkudan bebeğimin kalbi durmuş haziran ayında kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamile kalmak istadim ama olmadı 7 ay geçti hala bekliyoruz enson gittiğim doktor pko hastası olduğumu söyledi eşimle iyice yıkıldık birde annelik duygusunu birkere tadınca beklemek daha zor geliyor gelecek ay aşılama deniyicez bakalım inşallah tutar bekleyemiyoruz artık işte böyle biraz uzun yazdım galiba :utangac:
mafoldumbencanım çok üzüldüm senin adına geçmiş olsun evet o duyguyu tadan birdaha istiyor bende çok sabırsızlanıyorum ama daha şubata kadar yasak bana hamile kalmak:çok üzgünüm:hayırlısı olsun inşallah aşılaman tutarda sende tekrardan anne olursun cnm:Saruboceq:bizde normal yoldan deniycez bakalım olmazsa bizde gereken tedavileri yaptıracaz şuan kg vermekle uğraşıyombilmiyorumkismile

Mrb cnm herşeyde bi hayır vardır derler ya öyle üzülme daha 2 yıllık evlisin umarım herşey gönlünce olur :Saruboceq:

çitosss spora devammı nasıl durumlar ???ben dikkat ediyorum yediklerime ama eskisi gibide çok çok sıkı gitiyorum aynı kgdayım hala..adet olayım buay çok sıkı tutacağım.....kesin 2kg vermek hedefim artık.
evet nilüşcüm tam gaz devam ediyorum hareketlere hihoyyytbu hafta 77 de çakılı kaldım yalnız gram oynamadı tartıguclubacismileordaki hocada normal dedi çünkü kasların sıkılaşıyor daha tartıda 1 2 kilo almış gibi olursun bile dedifisfisfissenin bebiş işin noldu cnm tık yokmu bu ay aklinialirimsmile

Şahsen ben can sıkıntısından patlıyorum iştahım acıldı agzım bos durmuyo :kedi:

aynen bende bu bekleyiş çok kötü yaw senağlama inş bu ay regl olmamda :CüvCüv: alırım kucağıma hepimiz sonra 2010 anneleri topiğinde buluşuruz inş yarabbim duy sesimizi :Saruboceq:

Back
X