2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

lilacığım bende bulistedeyim ama tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah canım ya kızlar bişey sorcam bu listede divinty nie yok epeydir gelmiyo galiba hayırdır inşallah ya merak ettim meltem ablamı valla
kendisi kkdan çok sıkılmış şekerim bende hem listeden hemde arkadaşlıktan şutladım :roflol::roflol::roflol:kendisi özgür kadın olarak takılacak artık:icecream:

kendisi kkdan çok sıkılmış şekerim bende hem listeden hemde arkadaşlıktan şutladım :roflol::roflol::roflol:kendisi özgür kadın olarak takılacak artık:icecream:

sakın kk dan değilde senden sıkılmış olmayım :1closedeyes:
al topiğini tepe tepe kullan
ben başka bir topikteyim

beni sorana adam gibi bilmiyorum yazabilirdin ama nerde tabi sana yakışan bir şekilde cevap vermişsin
sanada bu yakışırdı zaten a.s

kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
her zaman dualarımdasınız..
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...
Amin...

ben başka bir topikteyim

beni sorana adam gibi bilmiyorum yazabilirdin ama nerde tabi sana yakışan bir şekilde cevap vermişsin
ben senin özel sekreterinmiyimde senin adına cevap vercekmişim hadi ordan yürüüüü anca gidersin :roflol::roflol:bu topik benim tapulu malım değil isteyen gelir isteyen gelmez gidene zorla kal demedik bundan sonrada demeyiz:1closedeyes:senin sıkılıp sıkılmaman umrumda bile değil sormadım sana neden diye sana bütün kapılarım kapalı asla açılmamak üzre hiç işim olmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben senin özel sekreterinmiyimde senin adına cevap vercekmişim hadi ordan yürüüüü anca gidersin :roflol::roflol:bu topik benim tapulu malım değil isteyen gelir isteyen gelmez gidene zorla kal demedik bundan sonrada demeyiz:1closedeyes:senin sıkılıp sıkılmaman umrumda bile değil sormadım sana neden diye sana bütün kapılarım kapalı asla açılmamak üzre hiç işim olmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cevap vermeye değmezsin allah seni bildiği gibi yapsın

ben başka bir topikteyim

kızlar siz kafayı mı yediniz bizle mi dalga geçiyordunuz ??daha düne kadar kankiydiniz hayırdır ? ne oluyor size? huuu iki toparlanın başlarım sizin dalga geçmenize..biz burda anne olma çabasındayız nasıl hamile kalırız nasıl bu sorunlardan kurtuluruz birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz hatunların derdine bak ; birbirlerine kapris yapıyorlar...walla doğru düzgün konuşun bakiim birbirinizle valla ikinizi de şikayet eder topic i ben ele geçirir devam ettiririm ona göre ...
gelmiyim ikinizin de yanna....
bir daha olmasın ..
alsanaalsanasmile lülülülülülü zemuszemus

kızlar selam .
sabah eşim için renkli ulrtason çektirmeye gittik. uzman rapora şunları yazdı. biz nasıl bir yorum getireceğimizi bilemedik ...ben sevindim eşim üzüldü...

Varikosel lehine anlamlı "renkli doppler US" bulgusu saptanmadı...
Bilateral epididim ekosunda sekel değişiklik ile uyumlu sonografik görünüm ; sol kaput epididiminde milimetrik boyutlu basit kist.
Sağ minimal hidrosel...

Sözlü olarak da eşime ; varikosel yok . sadece minik minik şeyler var demiş...doktorunuzla görüşün demiş..

bu kistik yapı ilaçla tedavi edilebilir bir şey midir? mikrobik bir durummudur ki spermleri öldürebiliyor???
dünkü doktorda spermiogram her zaman istenilen neticeyi vermez ve hatalı da olabilir demiş. 3-4 hafta sonra tekrar yaptır ama daha detaylı baktır demiş. tekrar denicez bu bir anlamda umut oldu bize.

sizler ne dersiniz kızlar ???

kızlar selam .
sabah eşim için renkli ulrtason çektirmeye gittik. uzman rapora şunları yazdı. biz nasıl bir yorum getireceğimizi bilemedik ...ben sevindim eşim üzüldü...

Bilateral epididim ekosunda sekel değişiklik ile uyumlu sonografik görünüm ; sol kaput epididiminde milimetrik boyutlu basit kist.
Sağ minimal hidrosel...

Sözlü olarak da eşime ; varikosel yok . sadece minik minik şeyler var demiş...doktorunuzla görüşün demiş..

bu kistik yapı ilaçla tedavi edilebilir bir şey midir? mikrobik bir durummudur ki spermleri öldürebiliyor???
dünkü doktorda spermiogram her zaman istenilen neticeyi vermez ve hatalı da olabilir demiş. 3-4 hafta sonra tekrar yaptır ama daha detaylı baktır demiş. tekrar denicez bu bir anlamda umut oldu bize.

of of nerden başlasam ben 2 yıllık evliyim evlendikten 2 ay sonra 5.5 cmlik kistimin olduğunu öğrendim 9 ay onun tedavisiyle uğraştım ilaçla olmadı ameliyat oldum laparoskopi ameliyatı . ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım tam çok şükür herşey güzel gidiyorderken 10. haftamda trafik kazası geçirdik kırmızı ışıkta dururken arkadan bir araba vurdu bize bişey olmadı çok şükür ama bebeğimizi kaybettik çok üzüldüm çok ağladım senağlama ama takdir Allahındır korkudan bebeğimin kalbi durmuş haziran ayında kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamile kalmak istadim ama olmadı 7 ay geçti hala bekliyoruz enson gittiğim doktor pko hastası olduğumu söyledi eşimle iyice yıkıldık birde annelik duygusunu birkere tadınca beklemek daha zor geliyor gelecek ay aşılama deniyicez bakalım inşallah tutar bekleyemiyoruz artık işte böyle biraz uzun yazdım galiba :utangac:
çok üzüldüm canım ya allah sabır versin.ama bak enazından hamile kalabiliyorsun .allah enkısa zamanda hepimizin kucağına hayırlı sağlıklı bebekler versin inş...bende haziranda kürtaj olmuştum hala beklemediyiz bebeği..
evet nilüşcüm tam gaz devam ediyorum hareketlere hihoyyytbu hafta 77 de çakılı kaldım yalnız gram oynamadı tartıguclubacismileordaki hocada normal dedi çünkü kasların sıkılaşıyor daha tartıda 1 2 kilo almış gibi olursun bile dedifisfisfissenin bebiş işin noldu cnm tık yokmu bu ay aklinialirimsmile

evt tartıya yansımasa bile bence etler sıkılaştığı için incelme devam ediyordur..şimdi yumuşak olan kaslar taş gibi olacak ...bide harekete gitmeden yarım saat önce 1 tabak makarna yemek yani karbonhidrat almak yağ yakımını hızlandırıyormuş diye birşey duymuştum .spor hocan böyle bişeyden bassettimi hiç merak ettim....
benim bebek işi beklemediyiz canım adet olmadım 5 gün geçti ama benim gecikmeler hep olduğu için hafta sonu test yaparım gelmezse diye düşünüyorum...ama bayada heycanlıyım açıkçası.gün geçtikçe ümitleniyorum inş.bişiler vardır.:ecrin_bebek:

kızlar selam .

Sağ minimal hidrosel...

gözünüz aydın canım ..allah bebeği nasibettimi ediyor vallaha..benim arkadaşın bebeği oldu yeni mesela onun eşinde variskoler vardı ve doktor kesinlikle ameliyat önermişti kocasına..ama ameliyat olmadan süprizzz bebekleri geldi..oğlu oldu ismide kuzey.çok tatlı maşşallahh....
bence o bassettiğin şeyler ilaç tedavisiyle geçer çokta bebeği engelleyeceğini sanmam..

kızlar bende de garip bir his var sanki yanlış sonuç çıktı gibi... bakalım bugün 10. günüm benim yarın 11. gün doktorum gel bakalım bir demişti. walla kocişimde 1 tane de sperm olsa bu ay bu ihtimali göz ardı etmicem :) %1 bile bir ihtimaldir. ne olur ne olmaz ..belki cengaver gibi bir sperme denk gelir yakalar benim kızı :) kandırır kalbine girer :)

walla bu ay bu iş kaçmaz :)

çok üzüldüm canım ya allah sabır versin.ama bak enazından hamile kalabiliyorsun .allah enkısa zamanda hepimizin kucağına hayırlı sağlıklı bebekler versin inş...bende haziranda kürtaj olmuştum hala beklemediyiz bebeği..

evt tartıya yansımasa bile bence etler sıkılaştığı için incelme devam ediyordur..şimdi yumuşak olan kaslar taş gibi olacak ...bide harekete gitmeden yarım saat önce 1 tabak makarna yemek yani karbonhidrat almak yağ yakımını hızlandırıyormuş diye birşey duymuştum .spor hocan böyle bişeyden bassettimi hiç merak ettim....
benim bebek işi beklemediyiz canım adet olmadım 5 gün geçti ama benim gecikmeler hep olduğu için hafta sonu test yaparım gelmezse diye düşünüyorum...ama bayada heycanlıyım açıkçası.gün geçtikçe ümitleniyorum inş.bişiler vardır.:ecrin_bebek:

canım sen neden kürtaj oldun:uhm: ya bire bazıları düşükten hemen sonra hamile kalabiliyor bizimki niye bukadar uzun sürdüs bilmem gerçi herşey nasip kısmet hayırlısı diyelim inş

kızlar siz kafayı mı yediniz bizle mi dalga geçiyordunuz ??daha düne kadar kankiydiniz hayırdır ? ne oluyor size? huuu iki toparlanın başlarım sizin dalga geçmenize..biz burda anne olma çabasındayız nasıl hamile kalırız nasıl bu sorunlardan kurtuluruz birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz hatunların derdine bak ; birbirlerine kapris yapıyorlar...walla doğru düzgün konuşun bakiim birbirinizle valla ikinizi de şikayet eder topic i ben ele geçirir devam ettiririm ona göre ...
gelmiyim ikinizin de yanna....
bir daha olmasın ..
alsanaalsanasmile lülülülülülü zemuszemus
boşver cnm biz bebiş işimize bakalım aklinialirimsmile
canım en iyi cevabı dktrunuz vericek inşallah bişi yoktur bilmiyorumkismilebiran önce bebişler gelsede sevinsek :CüvCüv:ben meryem suresine devam ediyorum rabbim dualarımızı boş çevirmesin:Saruboceq:

Kızlar günaydınnn
günaydın ysm_ysm nasıl gidiyor hayat boshayallersmile

yaa hiç duymadım bana öyle bişi demedi hoca bilmiyorumkismilesadece bol sıvı tüketmem gerektiğini söyledi cnm çünkü su metebolizma hızı için çok önemli dedi vücudun %70 su biliyorsun su az olursa metebolizmada çok yavaşlıyormuş yağ yakımıda olmuyor halıyle a.ssonrada yediklerimiz löp löp yağ olarak yerleşiyor vücudumuza guclubacismile
inşallah adetin olmazda bebişin vardır cnm:CüvCüv:delikafadulden

okuldayım bacım opuyorumnanaktan bıcırlardan fırsat buldukça yazıyom sizden ne haber yokmu şöyle güzel bir hamiş haberi :CüvCüv:

okuldayım bacım opuyorumnanaktan bıcırlardan fırsat buldukça yazıyom sizden ne haber yokmu şöyle güzel bir hamiş haberi :CüvCüv:
ay sen öğretmendin dimi cnm yeni gördüm :kedi:
bende ne olsun işyerindeyim geziniyorum öyleboshayallersmile
yok henüz hamilemiz :CüvCüv:son olarak ysm_ysm le mopsy var şüpheli inşallah onlardanda hayırlı haberler gelir:Saruboceq:şöyle bir halay çekeriz:teytey::teytey:

Back
X