2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

KIZLAR SELAM...
ben jinekoloğuma gittim sabah...hala yumurtada ses yok görünürde bir şey yok dedi doktor. .( üzüldüm...bekleyelim bişey yapmayalım bu ay sana dedi . eşinin tedavisi bir başlasın dedi sana yüklenmeyelim dedi. çok az bir koku hissetti onun içinde vajinal fitil yazdı. ama şimdi kulanma adet ol öyle kullan ne olur ne olmaz ALLAH verir biz kaybettirmeyelim dedi... şu anda beklemedeyiz . eşimle ilgil ine derlerse ona göre hareket edicez biz de. bakalım ...

KIZLAR SELAM...
ben jinekoloğuma gittim sabah...hala yumurtada ses yok görünürde bir şey yok dedi doktor. .( üzüldüm...bekleyelim bişey yapmayalım bu ay sana dedi . eşinin tedavisi bir başlasın dedi sana yüklenmeyelim dedi. çok az bir koku hissetti onun içinde vajinal fitil yazdı. ama şimdi kulanma adet ol öyle kullan ne olur ne olmaz ALLAH verir biz kaybettirmeyelim dedi... şu anda beklemedeyiz . eşimle ilgil ine derlerse ona göre hareket edicez biz de. bakalım ...

inş herşey çözülürde yavrunu kucağına alırsın cnm :Saruboceq:

tünaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun kucaklarımız bebişle dolsun inşallah:Saruboceq:
spordan geldim yenice birde regl olucam galiba kasıklarım acaip ağrıyorakannehir

KIZLAR SELAM...
:teselli:deryacım üzülme lütfen seninde olucak bebişin ben inanıyorum cnmŞeniz
eşinin sonuçlarına ne dedi doktrun:delphin:

kızlar anlamıorum ama benimde keyfim yok bende mezdeke dinliodum..
keyfimi yerine getirio....

ohaoldumsmile

nolsun cnm idare eder keyfim yok pek :gitme:

kızlar anlamıorum ama benimde keyfim yok bende mezdeke dinliodum..
keyfimi yerine getirio....

ohaoldumsmile
ohaoldumsmileaaa noldu kızlar yaa niye keyifsizsiniz bugün :teselli:
benimde kasıklarım çok ağrıyor onun dışında çok şükür iyiyim guclubacismile

KIZLAR SELAM...

slm arkadasim sakin umudunu kirma benim icimde oyle bir his varki sanki sen yakinlarda hamile kalicakmisin gibi. resmini gordum esinle beraber cok mutlu, huzurlu bir goruntu. canim benim gerekten dua ediyorum her persembe gunu kuran okuyup dua ediyorum. eminimki allah herkeze vericek er yada gec sabir et guzelim ve esinle bir yurek ol allaha emanet ol

ya benım bı kac gundur böyle cnm gerginim eşimlede kırgınız hiç bişeye haalim yok
canım eşinle niye kırıldın kavgamı ettiniz yoksa:1no2:

üfff bilmiom yaaa ...
valla hiç keyfim yoohhhh
müzik dinlemek banada iyi geliyor böyle zamanlarda birde alışveriş yapmak ve gezmek aklinialirimsmilebişeyler almazsam çatlarımboshayallersmile

guzel seyler dusunun kizlar. hergunumuzu dolu dolu yasayalim. dunu geri getiremiyoruz a.s.a.s.a.s.
kaydirigubbakcemile5aynen cnm sana katılıyorum ömür kısa günlerimizi boşuna geçirmeyelim sositosositobebiş işinide takmıyalım kafaya onlar bizi taksın gelicez diye:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

sanki hersey üstüme gelıyo ya patlıyorum neşeli olmaya çalısıyorum olmuyo :1no2:
:teselli:canım yakının yokmu yanında ailenden yani git onların yanına gez biraz kafanı dağıt:delphin:

kizlar bisey sormak istiyorum sizlere, sanki beni araniza almak istemiyor gibisiniz ben kendimi boyle hisediyorum, benim yazdiklarima kimse cvp vermiyor iyi veya kotu bir tepki vermiyor sanki sen cik git burdan der gibi oluyor yoksa benmi yanlis anliyorum. eyer dusundugum sekildeyse bunu bana soyleyin lutfen

kaydirigubbakcemile5aynen cnm sana katılıyorum ömür kısa günlerimizi boşuna geçirmeyelim sositosositobebiş işinide takmıyalım kafaya onlar bizi taksın gelicez diye:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

:teselli:canım yakının yokmu yanında ailenden yani git onların yanına gez biraz kafanı dağıt:delphin:

Arkadasım vardı o da calısmaya basladı kimsede yok eşim bari en azından işe gıdıyo rahatlıyo ama ben aksama kadar evdeyım

kizlar bisey sormak istiyorum sizlere, sanki beni araniza almak istemiyor gibisiniz ben kendimi boyle hisediyorum, benim yazdiklarima kimse cvp vermiyor iyi veya kotu bir tepki vermiyor sanki sen cik git burdan der gibi oluyor yoksa benmi yanlis anliyorum. eyer dusundugum sekildeyse bunu bana soyleyin lutfen

Ya cnm neden öle düşünüyosun aşk olsun bugun bıraz gergınım ben ondan kusura bakma

Back
X