• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

9 ay oldu kürtaj olalı hala gelmedi bebeğim eimde artık bu konuyu kapatmamı istedi yaşım 35 oldu anlıyacağınız bebek benim için hayal artık o yüzden bıraktım kk ya fazla girmiyorum daha doğrusu bebeği haırlatacak herşeyden uzak duruyorum yoksa kafayı yerim neyse bende böyle eyzeolmanın tadını çıkarıyorum sık girmiyorum artık benden paydos anca girip sizler ne yapıyorsunuz diye bakıp çıkıyorum yoksa bu bebek işini unutmam zor olacak o yüzden bir süre fazla takılmasam iyi olacak ama sizleride yanlız bırakmıyorum girip haberlerinizi alıyorum bol hamişli günler diliyorum öpüldünüz

canım allahtan umut kesilmez.benim bir arkadaşımın annesi 45 yaşında anne oldu 3.ye hemde:)yani sen ne diyosun beloşcum canım benim böyle umutsuzluk yaşamma.illaki olacak illakiiii buna inan.hem teknolojı nekadar gelişti..kısır bişi değilsiniz neden olmasın aşkım canını sıkma böyleee....kürler falan var denesen arara ara..umudunu kaybetmemeni diliyorum ....a.s.

selam kızlarrrrr

9 ay oldu kürtaj olalı hala gelmedi bebeğim eimde artık bu konuyu kapatmamı istedi yaşım 35 oldu anlıyacağınız bebek benim için hayal artık o yüzden bıraktım kk ya fazla girmiyorum daha doğrusu bebeği haırlatacak herşeyden uzak duruyorum yoksa kafayı yerim neyse bende böyle eyzeolmanın tadını çıkarıyorum sık girmiyorum artık benden paydos anca girip sizler ne yapıyorsunuz diye bakıp çıkıyorum yoksa bu bebek işini unutmam zor olacak o yüzden bir süre fazla takılmasam iyi olacak ama sizleride yanlız bırakmıyorum girip haberlerinizi alıyorum bol hamişli günler diliyorum öpüldünüz

yaa ablam böyle deme çok üzülürümmmm...senki ümidini yitirip bir köşeye kapanırsann biz ne yapalımmm ne olur Allahtan ümit kesilmezzz hem 35 diyorsun 9 ay önce hamile kaldım diyorsun demekki oluyormuşşş 50 yaşında doğrunda varrr evet belki biraz psikolojik olarak etkileniyoruz ama bu normal be ablammm ben 3 yıldır bekliyorum bir kere olsun hamile kalmayı bırak pko old. için yum. gelişmiyor üstelik hamile kalırsam rahmim yarım olduğu için düşük tehlikemde çok yüksekk ama ümidim varrr sende kendini bırakmaaa ne olurrrrr...Seni ço.kkk seviyoruzzzzzzzzzz mafoldumben mafoldumben mafoldumben

slm kızlar merhaba a.s. 2 gündür giremiyorum topiğe hastayım vertigoya yakalanmışım felaket baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ne yesem çıkarıyorum Allahım bebeğim olsun hamile kalayım derken bu hastalık beni düşürdü Mospy cim bebişin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım opuyorumnanaktan tebrikler :nazar: sayende sabah sabah keyfim yerine geldi canım

şekerler müjdeee müjdeee .....eyvahedigeldismile
teyze oluyosunuz .hamileyimmmhihoyyythihoyyyt
.busabah test yaptım gelmiş benim minişim küçük kivimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

CANIMMMMMM BİLİYORDUK SENDEN BÖYLE GÜZEL BİR HABER GELECEĞİNİ..HAYDİ BAKALIM MAŞALLAH... TEBRİK EDERİZ EŞİNİ DE SENİ DE:)
allah kucağınıza da almayı nasip etsin... mutlu ol :)

belenaycım ne olur üzülme :teselli: ben 32 yaşında evlenip 36 yaşında bebek sahibi olan çok arkadaş tanıyorum hem bak hamile kalabilmişsin bende tahmin edebiliyorum birkere annelik duygusunu tadınca beklemek daha zor oluyor bende 7 ay önce düşük yaptım hala bekliyorum ama Allah başka hastalık vermesin bak ben vertigo ya yakalnmşım 3 güdür devrim döndü bebek aklımın ucuna bile gelmiyor canımın derdine düştüm dua et Allahtan hayırlısını iste canım opuyorumnanaktan

ben size söylim canim. ben simdi deryaberil in mesajinin altinda üc tus var basilacak bi bildigimiz Alinti yap bi ortadaki kücük bide yine yaninda ki Hizli yanit. siz ortadaki kücüge basin. MQ mu ne öyle birsey yaziyor o tus ta. hep ona basiyorsunuz en son alinti yapacaginiz mesaj da ama yine normal Alinti yap tusuna basin... ve hepsini aliyor. ben simdi deryaberil de o ortadaki kücüge bastim ve ysm_ysm de Alinti yap tusuna ;-)

galiba yaptım ..oldu sanırım ..walla saolasın büyük rahatlıkmış . tek tek uğraşıyordum :)

benim 2000 de bi kizim oldu. simdi de 2006 dan beri istiyoruz ama iste... Oluyorda... yani hamis kaliyorum ama dört kez düsük yasadim. En son bende simdi buldular bir sorun o düsüklerin sebebi olabilirmis. Tiroid bezlerim az calisiyor. Simdi ilac aliyorum... Insallah Rabbim hepimize nasip eder

ne güzel anneliği tadmışsın. allah 2.si için yardımcınız olsun . olmayanlara da anneliği taddırsın inşallah :)

ben cikiyorum kizlar ögleden sonra yine gelirim byeeee

bende kuaföre gidicem saçlarımı boyatıcam :) kocamı da istemeye istemeye anasına gönderdim :) bende para harcıyım da keyfim yerine gelsin:))

belenay napıyorsun kuzum sen... lütfen bir topla kendini bak benim forumlardan birinde arkadaşım var 34 yaşında şimdi 10 haftalık hamile...lütfen arkadaşım yapma..bak 42 yaşına kadar tüp bebek şansın var 342den sonra şas kalmıyor. hem 2.3. çocuklarını 40lı yaşlrda doğuran kadınlar var yapma allah aşkına lütfen ... kendin toparla ..ha uzak durmak istiyorsa git biraz dağıt kendini. bak bende böyletdim bir ara ya diyordum hergün bir hamile haberi alıyorum sinir oluyorum kendime sevinsemde neden benim yok diyorum diye üzlüyordum epeyce girmedim foruma sonra birden içinde buluverdim sorunlarım daha da belirginleşti herkes bir yorumyapıyor yardım ediyor dua ediyor herşeyden önemlisi bu tanımadıkları kişiler için dua ediyorlar...bence lütfen üzme kedini...

belenaycım ne olur üzülme :teselli: ben 32 yaşında evlenip 36 yaşında bebek sahibi olan çok arkadaş tanıyorum hem bak hamile kalabilmişsin bende tahmin edebiliyorum birkere annelik duygusunu tadınca beklemek daha zor oluyor bende 7 ay önce düşük yaptım hala bekliyorum ama Allah başka hastalık vermesin bak ben vertigo ya yakalnmşım 3 güdür devrim döndü bebek aklımın ucuna bile gelmiyor canımın derdine düştüm dua et Allahtan hayırlısını iste canım opuyorumnanaktan

katılıyrorum bencede..

slm kızlar merhaba a.s. 2 gündür giremiyorum topiğe hastayım vertigoya yakalanmışım felaket baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ne yesem çıkarıyorum Allahım bebeğim olsun hamile kalayım derken bu hastalık beni düşürdü Mospy cim bebişin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım opuyorumnanaktan tebrikler :nazar: sayende sabah sabah keyfim yerine geldi canım
geçmişolsun canım...
amşn canım inşallah allahım sizede nasibetsin en kısa zamanda...
CANIMMMMMM BıLıYORDUK SENDEN BÖYLE GÜZEL BıR HABER GELECEĞıNı..HAYDı BAKALIM MAŞALLAH... TEBRıK EDERıZ EŞıNı DE SENı DE:)
allah kucağınıza da almayı nasip etsin... mutlu ol :)

çok teşekkürler eksik olmayın canım....inşallahhh sizlerinde güzel müjdeli haberlerini burdan almayı nasibetsin...

gunaydin deryaberil

alinti yapmak istiyormusun galiba yazdiklarimizin sa alt tarafta bembe icinde beyaz yazilar var alinti yap diyorya iste neyi alinti yapmak istersen kimin ne yazdigini yani alinti yapmak istersen orda tikliycaksin alinti yapa umarim anlatabilmisimdir. ayrica yazdikalrin icin cok tesekur ederim ben gercekten yazdiklarimla kimse ilgilenmeyince beni burda istemiyorsunuz zanetmistim cunki benim bir tane kizim var ve ben ikinci bebegimi istiyorum ama olmuyor 1 senedir. cuma gunu tedaviye basliycam. ben zaten kizma haksizlik ettigimi dusunmeye basladim cunki benim evladim var ikincicye cok asiri bir sekilde istemem anlatabiliyormuyum

gunaydin deryaberil

alinti yapmak istiyormusun galiba yazdiklarimizin sa alt tarafta bembe icinde beyaz yazilar var alinti yap diyorya iste neyi alinti yapmak istersen kimin ne yazdigini yani alinti yapmak istersen orda tikliycaksin alinti yapa umarim anlatabilmisimdir. ayrica yazdikalrin icin cok tesekur ederim ben gercekten yazdiklarimla kimse ilgilenmeyince beni burda istemiyorsunuz zanetmistim cunki benim bir tane kizim var ve ben ikinci bebegimi istiyorum ama olmuyor 1 senedir. cuma gunu tedaviye basliycam. ben zaten kizma haksizlik ettigimi dusunmeye basladim cunki benim evladim var ikincicye cok asiri bir sekilde istemem anlatabiliyormuyum

Cnm mrb kızına neden haksızlık ettiğini düşünüyosun bunu anlamadım onu 2.bebek istemiyle uğraşıyorken ihmaal etmiyorsundur eminim tabiki 2. cocuk istemek hakkın yani ayrıca kızın büyüyünce kardeş istiycektir bence bunlarla kendini üzme çalışmalara başla opuyorumnanaktan

.busabah test yaptım gelmiş benim minişim küçük kivimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Anam mopsy cok heycanladım cnm benım ay maşşallah hayırlı olsun nasıl sevındım ay benımde normalde bugun hasta olmam gerekıyodu olmadım test yapsam mı senın günün ne zaman ne zaman test yaptın ayyyyyyy kaç tane yiğenimiz oldu kızlar :dance: :nazar:

ben size söylim canim. ben simdi deryaberil in mesajinin altinda üc tus var basilacak bi bildigimiz Alinti yap bi ortadaki kücük bide yine yaninda ki Hizli yanit. siz ortadaki kücüge basin. MQ mu ne öyle birsey yaziyor o tus ta. hep ona basiyorsunuz en son alinti yapacaginiz mesaj da ama yine normal Alinti yap tusuna basin... ve hepsini aliyor. ben simdi deryaberil de o ortadaki kücüge bastim ve ysm_ysm de Alinti yap tusuna ;-)

benim 2000 de bi kizim oldu. simdi de 2006 dan beri istiyoruz ama iste... Oluyorda... yani hamis kaliyorum ama dört kez düsük yasadim. En son bende simdi buldular bir sorun o düsüklerin sebebi olabilirmis. Tiroid bezlerim az calisiyor. Simdi ilac aliyorum... Insallah Rabbim hepimize nasip eder

Saol cnm oldu galiba teşekkür ederimmm zemuszemus

Cnm neden öyle düşünüyosun cıkmadık candan ümit kesilmez demişler ayrıca nasıl burdaki hamiş olanlara seviniyosan bizde seninkine sevinmek isteriz lütfen bırakma peşine düş ayrıca yaşında hiç bir sorun yok arkadaslarında yazdıgı gibi 50 li yaşlarda hamiş olanlar var lütfen bizide üzme olumunekankayizsmile

gunaydin deryaberil

CANIM 2.bebeğini istemen çok doğal ama kendine kabus yapma..doğal yaşantıa bak takma kafana ..bir defa annesin işte.. bırak oluyorsa olur olmuyorsa da bütü sevgi kızının iştee...

Cnm mrb kızına neden haksızlık ettiğini düşünüyosun bunu anlamadım onu 2.bebek istemiyle uğraşıyorken ihmaal etmiyorsundur eminim tabiki 2. cocuk istemek hakkın yani ayrıca kızın büyüyünce kardeş istiycektir bence bunlarla kendini üzme çalışmalara başla opuyorumnanaktan
devam tabiii çalıişşşş

Hoşgeldin cnm aramıza inşallah gelmezde 2. bebişinde olur :Saruboceq:

1.bebeğim var dememiş ki dilara1 demiş mi ben kaçırdım heralde..o da biz gibi ilk bebiş için sırada değil mi ????

1.bebeğim var dememiş ki dilara1 demiş mi ben kaçırdım heralde..o da biz gibi ilk bebiş için sırada değil mi ????[/QUOTE]

Yok cnm 2000 de bir kızım oldu demiş yani o da 2. bebek için uğraşıyor

kizlar benim demek istedigim su 1 tane kizim var yani annelik duygusunu tattim 2inci olmayinca ben cok uzuldum bana annem neden uzuluyorsun cocgun var dedi sanki o yokmus gibi asiri sekilde bit istek icindesin dedi. ayrica esimde benim kadar bu konuya takintili deyil ben babayim kizim bana baba diyor bu bana yeter dedi anliyormusunuz ama ben ikincide olsun istiyorum hatta olusa 3 4 tabiki kizimi ihmal etmiyorum bu imkansiz o kadar tatli guzel bir kizim varki anlatamam tabiki her anneye cocugu baskadir. birde burda daha hic cocuk sahibi olmayan arkadaslarimi gorunce gercekten kotu oldum yani rabbim bana verdi ben daha neden bu kadar cok 2inci istiyorum diye dusunmeye basladim. cuma gunu taedaviye basliycam ama esim hic istemiyor gerek yok diyor ama ben yinede gidicem cuma gunu

kizimin resmini gostermek isterdim sizlere ama nasil oluyor bilmiyorum. aslinda size benim bir hikayemi anlatmak iserdim ama suan zamanim yok ama bir gun anlaticam burda yazistikca sizlerlegercekten mutlu oluyorum isterdimki gunumun yarisini burda gecireyim ama mumkun deyil kizimi okula goturuyorum daha dogrusu kres ilk okuldan once krese gidiyorki hollandacayi ogrenmek icin anaokuluna hazirlik sonra ev isleri derken zaman buldukca burdayim aslinda bende kendim ogretmenim ilk okul ogretmeni ama calismiyorum is oldukca gidiyorum yani bir ogretmen hastalandigi zman beni cagriyorlar ben gidiyorum 2 3 gun veya 1 hafta.

CANIM BENİM TBRİKLER .ALLAHIM TAMAMINI ERDİRSİN İNŞŞ.ÇOK SEVİNDİM YA.BÖYLE GÜSEL HABERLER ALDIKÇA DAHADA UMUTLANIYORUZZZ..opuyorumnanaktan

tünaydın kızlarrrbayanssulusmile
herkese mutlu hafta sonu diliyorumaklinialirimsmile
bugün yokmu başka hamile müjdesi:hulya:

mopsy allah kucagina almani nasip etsin kendine cok dikkat et agir isler yapma bisey olmaz deyipte seni asan islere kalkisma. bir kac ay sonra isim aramaya baslarsin artik:ecrin_bebek:

Back
X