kizlar benim demek istedigim su 1 tane kizim var yani annelik duygusunu tattim 2inci olmayinca ben cok uzuldum bana annem neden uzuluyorsun cocgun var dedi sanki o yokmus gibi asiri sekilde bit istek icindesin dedi. ayrica esimde benim kadar bu konuya takintili deyil ben babayim kizim bana baba diyor bu bana yeter dedi anliyormusunuz ama ben ikincide olsun istiyorum hatta olusa 3 4 tabiki kizimi ihmal etmiyorum bu imkansiz o kadar tatli guzel bir kizim varki anlatamam tabiki her anneye cocugu baskadir. birde burda daha hic cocuk sahibi olmayan arkadaslarimi gorunce gercekten kotu oldum yani rabbim bana verdi ben daha neden bu kadar cok 2inci istiyorum diye dusunmeye basladim. cuma gunu taedaviye basliycam ama esim hic istemiyor gerek yok diyor ama ben yinede gidicem cuma gunu
kizimin resmini gostermek isterdim sizlere ama nasil oluyor bilmiyorum. aslinda size benim bir hikayemi anlatmak iserdim ama suan zamanim yok ama bir gun anlaticam burda yazistikca sizlerlegercekten mutlu oluyorum isterdimki gunumun yarisini burda gecireyim ama mumkun deyil kizimi okula goturuyorum daha dogrusu kres ilk okuldan once krese gidiyorki hollandacayi ogrenmek icin anaokuluna hazirlik sonra ev isleri derken zaman buldukca burdayim aslinda bende kendim ogretmenim ilk okul ogretmeni ama calismiyorum is oldukca gidiyorum yani bir ogretmen hastalandigi zman beni cagriyorlar ben gidiyorum 2 3 gun veya 1 hafta.
yawrucum sen bence karar versene bir...herşeyde kararsızsın...cocuk istiyorsun istemesemmi birtane var haksızlıkmı ediyorum diyorsun...tedaviyi eşin istemiyor se gitsemmi modundasın...rresim göndersemmi diyorsun göndermeyi bilmiyorum diyorsu..anlatacaklarım çok ama zamanım yok diyorsun...günümü burda geçiriyorum ama kızım okula gidiyor diyorsun... yani bence sen bir kendini toparla...sakin ol ve önce hayatını düzene sok kararlarını ver. sakin ol... telaşe yapma strese gerek yok .