merhaba kızlar bende umutla 2010 da anne olmayı bekliyorum.
mrb canım inşş rabbim hayırlı bebekler versin sanada cnm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bende umutla 2010 da anne olmayı bekliyorum.
ah canım benim başın saolsun ne diyeyimm.bizde çok zor günler yaşıyoruz işte benim bebeğim 10 gün yaşadı küvezde ve öldü.ne yapalım allah böyle uygun görmüş.inşş rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür
canım biraz daha bekle öyle test yap daha erken bence boshayallersmile
inşallah hamilesindir cnm:Saruboceq:
saol canım.amin inşş hepimiz bu sene hamile kalırızzzz...
saol tatlım ya.allahım 2010 da sağlıklı bebeklerle hepimizi sevindirsin inşşş .sendemi melek annesisin nasıl oldu seninki.kaç aydır kalamıyosunbebegini kaybeden tüm canlara gecmis olsun ve allah sabir versin..insallah hepimiz en kisa zamanda hamis kalir hayirlisiyla dogurur meleklerimizi kucagimiza aliriz..ben daha hic hamile kalmadim ama bu yil hamile kalmak istiyorum ben de,allahin izniyle..rabbim yar ve yardimcimiz olsun..a.s.
arkadaşlar inşallah hepimiz dileğimize bebelerimize kavuşuruz.benim eşimde değer ve sayı düşüklüğü var aranızda tedavi olan varsa önerilerine çok ihtiyacım var banada dua banada yardım...dualarımdasınız hepiniz
ayyn canım senınde basın saolsun allahım kucaklarımı bos eylemesın tez zamanda doldurur ınsallah
ee herhalde dktr vericek onayı cnm kaydirigubbakcemile3olumm kıl tüy yumağı dediysek suratımdakileri kastettim ne fesatsın yahu:roflol:
aşkolsun citosssss :)))
merhaba cnm hoşgeldin inşallah olursuna.s.
hadi hayırlısı cnm kaydirigubbakcemile5rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:
rica ederiz güzelim... dert ortağıyız işte hepimizzzzzDERYABERİL: canm çok saolun a desteğiniz öyle içimi rahatlatıyorki iiki sizler varsınız.hepiniz saolun.allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebeklerle sevindirsin inşallah
slm kızlarr nasılsınızz çalışmalar nasıl gidiyoo
çitosum sen nasılsın özledim seni be anacım tahlilleri iyi çıkmış senin adına sevindim en kısa zamanda bebiş haberini almayı umut ediyorum inş en kısa zamanda hamiş olursunn öptüm allaha emanet oll
sağol cnm inşallah hepimizin yüzü güler:Saruboceq::Saruboceq:bebegini kaybeden tüm canlara gecmis olsun ve allah sabir versin..insallah hepimiz en kisa zamanda hamis kalir hayirlisiyla dogurur meleklerimizi kucagimiza aliriz..ben daha hic hamile kalmadim ama bu yil hamile kalmak istiyorum ben de,Allahin izniyle..Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..a.s.
teşekkürler dilaracım inşallah tatlım:Saruboceq:Şenizooofff galiba biraz daha beklesem iyi olack...
canim benim sevindim senin tahlillerinde iyi cikmis... insallah simdi bide hemen hamis kalirsin. hayirlisiyla bir evladin olur
insallah canim insallahhhhhhhh
geçmiş olsun tuğbacım inşallah sende meleğine kavuşursun cnm:Saruboceq:sorununa gelince benim bir bilgim yok bu konuda cnm bilen arkadaşlar muhakkak cevaplandıracaktırbilmiyorumkismilearkadaşlar inşallah hepimiz dileğimize bebelerimize kavuşuruz.benim eşimde değer ve sayı düşüklüğü var aranızda tedavi olan varsa önerilerine çok ihtiyacım var banada dua banada yardım...dualarımdasınız hepiniz
yelzcim benim 4,5 ay oldu kaybedeli dktr o zaman 6 ay yasak demişti bana onuda şöyle açıklıyım bende yüksek şeker var cnm aşırı kilolu olduğum için kilo vermeden kalma bebikin düşer demişti ve nitekimde bebişim karnımda öldümafoldumbenkilo vermeden hamile kalırsan yine bebeğini kaybedersin dedi o yüzden bende inat ettim azimle 3 ayda 14,5 kg verdim guclubacismiletabi kilo verince otomatikman değerlerimde düzene girmiş cnm allahıma şükürler olsun :Saruboceq:çitosçum canım senin kaç ay geçti.tekrar denemelere başlıyosun ya ondan sordum cnm.allahım inşş hayırlı haberlerini alırızzz
Şenizcanım mavişim hoşgeldin bende seni özledim bitanem nasılsın bebikin nasıl hayatımŞenizcanım çok sağol inşallah müjdeli haberi çabuk veririm :Saruboceqslm kızlarr nasılsınızz çalışmalar nasıl gidiyoo
çitosum sen nasılsın özledim seni be anacım tahlilleri iyi çıkmış senin adına sevindim en kısa zamanda bebiş haberini almayı umut ediyorum inş en kısa zamanda hamiş olursunn öptüm allaha emanet oll
kaydirigubbakcemile3desene sizin evdede faliyet vardı akşamaklinialirimsmilevatana millete hayırlı olsun keşke ikimizde aynı anda hamile kalsak ne güzel olurdu olumunekankayizsmilerica ederiz güzelim... dert ortağıyız işte hepimizzzzz
kızlar dün akşam içerden biraz salgı alayım dedim baktım ki ilk defa iki parmağımın arasında uzayan br salgı oldu...acayip sevindimmmmm yumurtam olmuş ve çatlamış dedim ... kocişde çoksevindi . ben de kocişimin değerlrinin yanlış ölçüldüğü kanısındayım:) eee hazır yumoş çatlamış boşa geçirmedik tabi:) çalışmalara her şartta devam:)
slm ysm_ysmcim hoşgeldina.s.nasılsın cnm bebişin nasıl bulantın felan varmıbilmiyorumkismileSlm kızlarrrr
slm ysm_ysmcim hoşgeldina.s.nasılsın cnm bebişin nasıl bulantın felan varmıbilmiyorumkismile
eyvahedigeldismilecanım korkman normal insan bikere kaybedince ikinciside öyle olucak sanıyor ohaoldumsmileinşallah meleğin sana sıkı sıkı sarılır bırakmaz annesiHiç bulantım yok cnm paso yiyorum 55 le hamıle kaldım sonum nolucak bılmıyorum dudagımdan ucuk cıktı cıkmazdı hiç korkuyomuyum neyım bol bol wc ye gıdıyorum öyle bi doktor buldum bakalım iyimi ona gıtmeyı dusunuyorum yarın ... öyle cnm sen nasılsın ???
eyvahedigeldismilecanım korkman normal insan bikere kaybedince ikinciside öyle olucak sanıyor ohaoldumsmileinşallah meleğin sana sıkı sıkı sarılır bırakmaz annesiailen nerde oturuyor cnmbilmiyorumkismileyalnızmı gidecen dktrafisfisfisbende dükkandayım cnm iş güç uğraşıyom işte nolsun
![]()