• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

herkese günaydınnnolumunekankayizsmile
mutlu ve bol hamileli bir hafta diliyorum herkese zemuszemus

selamın aleyküm kızlarr maşallah topiği bayagı boşlamısınızz rabbim en kısa zamanda bebiş naip etsin hepinize inş citosummm nasılsın kuzuummm öpüyorum seni kendine iyi bakk

herkese günaydınnnolumunekankayizsmile
mutlu ve bol hamileli bir hafta diliyorum herkese zemuszemus

işte tam da ihtiyacım olan dilekler mutluluk ve hamilelik :kedi:
ben de pek çoğunuz gibi umutlu bir bekleyişteyim. 1,5 yıllık evliyim. gecen haftalarda klomen kullandım ve çatlatma iğnesi. şimdi beklemedeyim umarım mutlu sonuca ulaşırız. bende herkese mutlu bir hafta diliyorum a.s.

selamın aleyküm kızlarr maşallah topiği bayagı boşlamısınızz rabbim en kısa zamanda bebiş naip etsin hepinize inş citosummm nasılsın kuzuummm öpüyorum seni kendine iyi bakk
Şenizcanım hoşgeldinolumunekankayizsmileeee kimi hamile kaldı gelmiyor kimi sıkıldı gelmiyor bende spora gidiyom sabahtan olmuyom bayağı bi dağıldıkboshayallersmilesen nasılsın mavişim bebikin nasıl:emir_bebek:

işte tam da ihtiyacım olan dilekler mutluluk ve hamilelik :kedi:
ben de pek çoğunuz gibi umutlu bir bekleyişteyim. 1,5 yıllık evliyim. gecen haftalarda klomen kullandım ve çatlatma iğnesi. şimdi beklemedeyim umarım mutlu sonuca ulaşırız. bende herkese mutlu bir hafta diliyorum a.s.
aramıza hoşgeldin freyjaa.s.

Mrb kızlar nasılsınızz
Şenizmerhaba canikom:1hug:

amin dün birz kan geldi bayag birtelaş ettim üzüldüm sonra gelmedi doktorumu aradım ve tekrar progesteronu kullanmamı söyledı ve dün o ara kanamadan sonra hiç gelmedi 4 günüm kaldı belli olmasına hayırlısı ile bekliyotum..iyi dileklerin için çok tesekkürler....herkesin gönlüne göre nasip eder inşallah pskolojık olarakda fiziksel olarakda zorlu bir yolmuş bu...inşallah isteyen herkes en kısa zamanda evlat sahibi olur...destekleriniz için sonsuz tesekkurler

ya kızlar lütfen benden esirgemeyin dualarınızı adetim 2 gün geçti ve ben heyecanlıyım

Şenizmerhaba canikom:1hug:[/QUOTE]

Nbr cnm nasılsın nasıol gidiyor çalışmalar süprizin varmı bize??? benim çok bulantım varya kötüyüm :çok üzgünüm:

merhaba citos ya ben sana bişey soracaktım tam net hatırlamıyorum ama galiba yazan sendin bi ilaç ismi yazmıştın hem adeti düzenliyormuş hemde rahmi hamileliğe hazırladığını yazmiştın galiba seninde kullandığını söylemiştin ismi neydi ilacın

ya kızlar lütfen benden esirgemeyin dualarınızı adetim 2 gün geçti ve ben heyecanlıyım
canım inşallah bebişin gelmiştir:Saruboceq:

Şenizmerhaba canikom:1hug:[/QUOTE

Nbr cnm nasılsın nasıol gidiyor çalışmalar süprizin varmı bize??? benim çok bulantım varya kötüyüm :çok üzgünüm:
benim daha günüm var cnm inşallah bu ay müjdeli haberi veririmeyvahedigeldismileahh kıyamam sana bulantın olucak tabii annesi bikaç ay sonra geçer meraklanmayerimseniben

merhaba citos ya ben sana bişey soracaktım tam net hatırlamıyorum ama galiba yazan sendin bi ilaç ismi yazmıştın hem adeti düzenliyormuş hemde rahmi hamileliğe hazırladığını yazmiştın galiba seninde kullandığını söylemiştin ismi neydi ilacın
bilmiyorumkismileben ilaçmı yazdım hiç hatırlamıyom cnm ben glokofen kullanıyom yalnız onumu gördünkiCADIARZU

benim daha günüm var cnm inşallah bu ay müjdeli haberi veririmeyvahedigeldismileahh kıyamam sana bulantın olucak tabii annesi bikaç ay sonra geçer meraklanmayerimseniben

Ya cnm merakla bekliyorum müjdeli haberini :Saruboceq: bi önerin var mı bulantılar için aksam öldüm sandım kusamıyorumda ama bulantı çok kötü yapıyo mılletın sabahları olur benım sabah hafif aksam şiddetli oluyo ya :bbo:

dileğin için çok teşekkür ederim. galiba ya o ilaç ismini bulamadım
belki başka bir topikte falan okuduysan aklında kalmış olabiliraklinialirimsmile

Ya cnm merakla bekliyorum müjdeli haberini :Saruboceq: bi önerin var mı bulantılar için aksam öldüm sandım kusamıyorumda ama bulantı çok kötü yapıyo mılletın sabahları olur benım sabah hafif aksam şiddetli oluyo ya :bbo:
canım ben tuzlu kraker yerdim sabah kalkmadan önce bulantıyı biraz kesiyordu bir iki tane at ağzına belki sanada faydası olur:sinifsinif:

evet tatlım başka topikte okumuşum buldum çok şükür bakalım bu ay sonuç alamazsam o ilacı denicem inşallah

Back
X