• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

Rica ederim cnm bebiş var 6 haftalık cok bulantım var ve bu benı aşırı derecede etkılıyo gün boyu devam edıyo aksam şiddetleniyo 12. hafta bi gelse CADIARZU

ay canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inş. analı babalı büyütsün canım benim ALLAH yardımcın olsun :ecrin_bebek:

mrb kızlar ben birsey soracaktım.şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler..2 aydır korunmuyoruz bebek istiyorum.ve sureklı test yapıyorum.hep negatıf.ocak 9 da adet gordum.15 bıttı.asagı yukarı 1 haftadırda kasıklarımda agrı..2,3 gundurde gogus uclarımda batma acı var.test alacam ama bılemıyorum sımdıden bellı olurmu uzerıne adet gorme gıbı deıl gercı .. ben baya fazla oldum ama yınede sıze bır danısmak ıstedım..tecrubelerınze ıhtıyacım var..

saol cnm amin inş. allahım herkese nasip etsin :Saruboceq: senin sorun neydi kaç yasındasın bı sakıncası yoksa

yok canım ne sakıncası olacak ben 19 yaşındayım 1.5 senelik evliyim ama bebişimiz olmuyor malesef adetimde bu ay 3 gün gecikti bekliyorum bakalım hep böyle oluyor ama yinede bi umut var yoksa bi sakıncası sen kaç yaşındasın

mrb kızlar ben birsey soracaktım.şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler..2 aydır korunmuyoruz bebek istiyorum.ve sureklı test yapıyorum.hep negatıf.ocak 9 da adet gordum.15 bıttı.asagı yukarı 1 haftadırda kasıklarımda agrı..2,3 gundurde gogus uclarımda batma acı var.test alacam ama bılemıyorum sımdıden bellı olurmu uzerıne adet gorme gıbı deıl gercı .. ben baya fazla oldum ama yınede sıze bır danısmak ıstedım..tecrubelerınze ıhtıyacım var..

canım yardımcı olmak isterdim ama benimde tecrübem yok malesef ama inşallah hamiş olursun.:ecrin_bebek:

Cnm kan tahlili yaptır en doğru sonucu ordan alırsın dıye düşünüyorum inş hamişsindir CADIARZU

yok canım ne sakıncası olacak ben 19 yaşındayım 1.5 senelik evliyim ama bebişimiz olmuyor malesef adetimde bu ay 3 gün gecikti bekliyorum bakalım hep böyle oluyor ama yinede bi umut var yoksa bi sakıncası sen kaç yaşındasın

martta 20 olucam yaşıt sayılırız :1hug: test al yap inş hamilesindır cnm

merhaba hanımlar ben ilk defa yazıyorum sizlere kendimden bahsedeyim biraz
25 yaşında 2,5 senelik evliyim.2 tane bebeğimi kaybettim. (1. 8 hafta 5 günlüktü kalbi durdu - 2.bebeğimde kalp hastası idi 28 haftalıkken karnımda öldü RABBİM BİR DAHA YAŞATMAZ İNŞALLAH GÖSTERMEZ BU ACIYI) aslında yazılarınızı sürekli takip ediyorum ama üye olmak nasip olmamıştı. Şimdi yeniden bebeğim olsun istiyorum kızımı 20 martta doğurdum ve artık vakti geldi dedim son bi kaç aydır deniyorum ama olmuyor. Artık olmayacak mı korkusuna kapıldım bende paylaşmak istedim sizlerle RABBİM kimseye aratmasın isteyen herkesin bebeği olsun inşallah.

25 yaşında 2,5 senelik evliyim.2 tane bebeğimi kaybettim. (1. 8 hafta 5 günlüktü kalbi durdu - 2.bebeğimde kalp hastası idi 28 haftalıkken karnımda öldü RABBİM BİR DAHA YAŞATMAZ İNŞALLAH GÖSTERMEZ BU ACIYI) aslında yazılarınızı sürekli takip ediyorum ama üye olmak nasip olmamıştı. Şimdi yeniden bebeğim olsun istiyorum kızımı 20 martta doğurdum ve artık vakti geldi dedim son bi kaç aydır deniyorum ama olmuyor. Artık olmayacak mı korkusuna kapıldım bende paylaşmak istedim sizlerle RABBİM kimseye aratmasın isteyen herkesin bebeği olsun inşallah.

Mrb cnm hoşgeldın aramıza bi sakıncası yoksa yaşın kaç bide kızımı 20 martta dogurdum demişsin 28 haftalıkken karnında ölen mı yoksa bı tane kızın var mı??? olmayacakmı korkusuna da kapılma cnm hayırlı bi zamanda colur inş

evet sayılırız ben temmuzda gircem nasib ederse rabbim. ya bilmiyorum daha erken diye düşünüyorum hep benimle oyun oynuyor gıcık şey

Sen bilirsin cnm hiç üzülme cnm kafana ne kadar çok takarsan o kadar olmazmış unut gıtsın beklemediğin bi zamanda olur belki
:Saruboceq:

haşgeldin canım. RABBİM inşallah bu acıyı bir daha göstermez. stres de psikolojide çok önemli bak o tür şeyler düşünme inşallah Allah gönlüne göre verir.

Sen bilirsin cnm hiç üzülme cnm kafana ne kadar çok takarsan o kadar olmazmış unut gıtsın beklemediğin bi zamanda olur belki
:Saruboceq:

ya aslında düşünmek istemiyorum ama yine de çıkmıyor aklımda her ay bir umut var işte. belki kafama taktığım içinde adetim uzuyor olabilir

ya aslında düşünmek istemiyorum ama yine de çıkmıyor aklımda her ay bir umut var işte. belki kafama taktığım içinde adetim uzuyor olabilir

Olabilir cnm hayırlısı olsun bende ilk bebeğimi düşük yaptım 6 haftalıktı onda hiç bulantım olmadı bu hamileliğimde de 6 haftalıgım bulantıdan ölüyorum :çok üzgünüm:

Back
X