• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

canım ben 21 yaşın üstündekileri karşılıyor diye biliyorum. çünkü önce devlet hastanesine gittiğimde ben 6 aylık falan evliydim yaptırmak istedim ama doktorum 21 yaşın üstünü karşılıyor demişti benimde yaşım tutmuyordu.

burdaydım canım sen benimi takip ediyon kız nasılsın günaydın sana

bayanssulusmileherkese günaydınlarrrrr opuyorumnanaktan
ben spora gidiyorum öğlen burda olurum inşallah görüşmek üzre byykaydirigubbakcemile4

günaydın çitoscuma.s.
denk gelemedik nezamandır nasılsın...

mopsyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasil gidiyor hamilelik canin en cok ne istiyor. tatlimi eksiki ban benim annanem demistiki ye tatliyi bul sapliyi ye eksiyi bul ayseyi bende cok limon yerdim sapur supur hemde sonunda buldum ayseyi

iyidir canım ya nolsun valla bildiğin gibi..valla canım en çok tatlı ve acı çekiyor canım....saplımı olcek ozamankaydirigubbakcemile3

çitoscum geldinmi spordan.75 kgmu oldun ya süper valla bi 5kg daha versen bitmiş gitmiştir olacak negüzel dimi.....
ben 2 kg aldım şimdiden inşallah sonrasında fazla almam yarabbim....
benim hamilelik iyi gidiyor canım öyle bulantı falan çok çok nadir oluyor bir sıkıntım yok çok şükür..haftaya gideceğiz bebişi görmeye bende iple çekiyorum inanki..iyidir inşallah...
sizin yasaklı günler bittimi?

iyidir canım ya nolsun valla bildiğin gibi..valla canım en çok tatlı ve acı çekiyor canım....saplımı olcek ozamankaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3benimde en çok tatlı ve et türü şeyler canım çekerdi boshayallersmilebakalım bu ay hedefi tutturabildikmi adetime 10 gün var çok merak ediyom eyvahedigeldismile

tatlıda erkek oluyor demek ki gerçekten..eskilerin lafıda boş çıkmıyor ama inş benimde erkek olur..valla sırf eşim için yani o biraz erkek ağırlıkta anladığım kadarıyla..benim için kızda olur yani anneye büyük arkadaş kız evlat..sağlıklı olsunda en başta ikimizin istediğide bu ama işte eşimin gönlünde erkek aslan yatıyor birazcık...daha çok var cinsiyete valla çok merak ediyorum.....

şekercim inşallah olmuştur yarabbim çok bekletmesin seni enkısa zamanda kavuştursun...olursa aramızda çok az olacak.....10günde geçmek bilmez şimdi

tatli cekiyorsa ye tatliyi bul sapliyi demislerdi bana oglun olucak galiba hemde bakisalrinla yakicak kizlrari aslan gibi delikanli olucak erkek adam olucak annesi:nazar:

kaydirigubbakcemile3benimde en çok tatlı ve et türü şeyler canım çekerdi boshayallersmilebakalım bu ay hedefi tutturabildikmi adetime 10 gün var çok merak ediyom eyvahedigeldismile

benim aaetime 2 3 kaldi hic bir adet belirtim yok ama zanetmiyorum yaaa hamile olarak pek dusunemiyorum kendimi ama eksi yedim buldum ayseyi karakizim yaaa cak seviyorum onu cooookkkk canima can omrume omur katan annesinin gullu baabsinin bulbulu o teyzesi

kızlar meraba bende hamile olmak istiyorum kaydirigubbakcemile5 5 yaşında kızım var tedaviyle hamile kalmıştım sanırım tedavi olmadan kalamıcam yine boshayallersmile

canım ben yeni katıldım aranıza anladığım kadarıyla bebiş bekliyosun Allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inş..:CüvCüv: :lepi: :Saruboceq:

Back
X