günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
ayy uşağada kar yağdı nihayet:lepi:heryer bembeyaz pambık gibisırnaşık şeyoldu valla sabah bi kalktım bi aydınlık geliyor camdan hemen koştum baktım bide ne görüyüm kar heyyoo diye bağırdım hemen kociki uyandırdım kalk kartopu oynuyalım dedim oda delirdin galiba bu soğukta hayatta elimi sürmem dedi ben çıktım biraz oynadım ay çok güzeldi sırnaşık şeyne zamandır böyle yağmamıştı alkisalkisalkis
deryacık bu msj sana kızım sen onun bunun dediğini niye kafana takıyosun :mymeka:kaç kere diycem sana morelini bozmak yok bak ne güzel dün gittiğin dktr cevaplamış işte ilkini saymıyom ne biçim muayene etmiş zalak şey enfeksiyon kapsan nolcek itiraz etseydinya pis pis sokulurmu o alet

klava:sinir oldum adama neyse konumuza dönelim dediğim gibi kafana takma hiç ümitsiz olma hiç bir sorunun olmasa bile stres yüzünden yine olmaz bebek allah verecek değilmi sen muayeni ol ilacını kullan güzel güzel tedavin ne gerekiyorsa hepsini yaptır gerisi allaha bırak tevekkül et a.s
öbür senin morelini bozan şahıslada fazla muhatap olma kendiside çekmiş bu sorunları sana destek olacağı yerde dahada yerin dibine sokmuş bi sopada ona gelsin benden:mymeka:RABBİM BÜYÜK ELBET BİZİMDE YÜZÜMÜZ GÜLECEK