• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

bende 2010 da hamile kalmak istiyorum bu ay klomen kullandım ve gebe kalamadım zaten biliyordum tekrar tedavi yapmak istemedim ama..... doktorum tekrar klomen verdi bakalım inş bu ay dua edin nolurr:gitme:

inşallah canım bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyo işte ben 10 ay önce 10 günlük bebeğimi elifimi kaybettim ondan sonra hamile kalamadım uğraşıyorum hakkımızda hayırlısı olsun

KIZLAR KOMŞU BıR TOPıCDE ARKADAŞLARIMDA BıRı DıYOR Kı arkadaşıı beta değeri 0.1 çıkmış ve doktor geç döllenme demiş şimdi hamileymiş.

benim de beta değerim ilk defa 0.1 çıktı .... hep 0 çıkardı ilk defa 0.1 çıktı... kIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR VARMI YORUMUNUZZZZZZZZZZZZZZZ

KIZLAR KOMŞU BİR TOPİCDE ARKADAŞLARIMDA BİRİ DİYOR Kİ arkadaşıı beta değeri 0.1 çıkmış ve doktor geç döllenme demiş şimdi hamileymiş.

benim de beta değerim ilk defa 0.1 çıktı .... hep 0 çıkardı ilk defa 0.1 çıktı... kIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR VARMI YORUMUNUZZZZZZZZZZZZZZZ

tatlım bu değerlerden pek anlamıyorum ama inşallah seninde bebişin yerleşmiştir. sende hamiş olduğun haberini alırsın inşallah.( ay ne kadar çok inşallah diyorum yaaaaaaaaaaaaaa):emir_bebek:

iyi akşamlr kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun.

deryaberil canım inş.vardır geç döllenmiştir , seni fazla bekletmeden sana gelmiştir bebişin :lepi:

ysm günaydın canım çokmu kötü miden canım yaa

Günaydın cnm evet ya suratsızın teki oldum doktor ilaç verdi oda yanma yapıyo tavuk balık sucuk vs. tiskindim :( sabahları ac karna cubuk kraker yiyorum oda bi tuaf ay herseyden şikayetçiyim uykumda bozuldu gecelerı hep uyanıyorum fln sen nasılsın cnm :kahve:

canım benim inş. biran önce geçer bunlar...

bende ne yapayım reglimin bitmesini bekliyorum ondan sonra ameliyat işte tedirgini birazda böyle yani

herkese tünaydın ve de hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah burada bulunan bulunmayan bebek isteyen tüm kullarına hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah yüce mevlam:Saruboceq:

Slm cnm sorunun neydi senin umarım güzel haberler alırsın :Saruboceq:

canım bende servikal yetmezlik yani rahim ağzı genişliği var, 2 kere hamile kaldım ama ikiside 18-20 haftalarda erken doğumda kaybettim.aynı zamanda pcoluyum. 2. doğumdan sonra burda remzi bey var ona gittim, bana klomen verdi 2 ay kullandım ama yumurta takibi yapmadı,, şimdi başka doktora gitcem. adını çok duyduğum bi doktor. bakalım hayırlısı...

Back
X