• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

slm kızlar.pko hastasıyım.Bu ay adetim 5 gün gecikmeli geldi.ama çok az kan şeklinde daha yoğun lekeli geçti.Fakat k. rengi değil. bildiğiniz siyah şeklinde.2 gün boyunca.Ben bu ay soğan kürünü uyguladım.acaba kistlerimmi eriidi de bu şekilde attı kendini dışarı diye düşündüm.Ama bir yandanda korkuyorum tehlikeli bir durummudur diye.Bu ay glucophage 1000 (2)başladım.2-3 gündür çok mide bulantım var.şeker ilacı yapıyomuş ondan heralde.bide dün klomene başladım.Böyle siyah leklerin gelmedi normalmidir. yaşayanınız varmı?Bide soğan suyu içipte böyle olan oldumu?kuzucum seni merak ettim.msn de görüşemiyoz.nasıl olduğunu yazarsan sevinirim cnm.öptümmm

hoşbuldum canım maşşalahh çekirge bi oyana bi bu yana benim bildiğim hamilelr bu kadar zıplamaz ama herneyse nasılsın

derya beril cok merak ediyorum insallah insallah hamilesindir canim benim test yapicanmi yarin cunki pzt sali bekliycem demisin, bende dun adet olmam gerekiyordu olmadi hic bir belirtide yok bugunde olmadi belki bu gece olur ama insallah olmam goguslerim agirirdi yok belim agiridi yok ama kasikalrima arasira bir agri giriyor ama birkac saniye dk bile deyil sonraq geciyor gerci dun butun gun basim acayip agridi oda bir olasilik benim bazen basimda agrir ama cok nadir yani onu adet olucam diye bir sinyal olarak saymiyorum bile allahim neolur ama bende hemen test yapmiycam bekliycem belkide yine gecikicek

haaa gecen esimin spermini hastaneye goturmemeiz gerekiyordu cok komik seyler oldu esim benden habersiz doktorun verdigi kutuya evde aksam bosalmis ve benim cantama atmis sonra biz sabah sabah kalktik hastaneye gittik aman allahim bir baktimki kutunun ici dolu dedimki hemsireye nasil oldu bilmiyorum ama bunun icine su girmis oda sasirdi allah allah imkansiz ama nasil olurki falan derken bana baska bir kutu verdi fakat bu arda aesim birseyler anlatmaya calisiyordu bende umursamadim
sonra bana dediki ne suyu yaaaa o benim spermimdi ben dun askamm......... ayy az gulemdim yaaa sonra o yeni yutuya wc de doldurdu ama gul gul isim bitti daha neler neler bana diyorki git geri al su deyilmis de o benim di yaaa diyor bende dedimki zaten o olmaz bayatlamistir yani demi 1saat icinde doktorum getirmeniz gerekiyor dedi neyse yaaa ama umarim sen hamilesindir

İLAHİ yAAA koptummm eşine çok hoş yaa... acaba spermiogram nne .için yapılıyor bilmiyormuydu ????bir gece öncedenn hemde bardak içinnde mi olur yaaa:) vücut ısısı bile bir süre sonra öldürüyor... en fazla 30 dk içinde götürülmeli. test yapılcak yerde yapsın eşin....
:) kaydirigubbakcemile3

ay canım inşallah bi 9 ay adet olmazsında bebişin gelir. canım rüyamda hamileydim ya ne kadar güzel bi duyguydu rüyamda da olsa gördüm:1rolleyes: inşallah rabbim bizlere yaşatır bu duyguyu ulen kafayı yicektim 8 gündür adet olmadım hamişim diye seviniyordum test yaptım aldım boyumun ölçüsünü ondan sonrada adet oldum zaten bu ayda ıska bizde bakalım bundan sonra nolcak incir mincir ne bulduysam yicem yacokacimcoook

günaydın kızlarr olumunekankayizsmile

bnkutluay canım üzülme inş. bundan sonraki ay gelir bebişin hiç bir zaman umudunu yitirme canım inş. en kısa zamanda Allahım bizlere nasip etsin bebişlerimizi :Saruboceq:

citos spordamısın topic yine boşşşş bak bu yoğunluğumun arasında geldim kimse yok gidiyorummmmmmmmmmmm

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRR

Back
X