• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

oh iyi en azından canın sıkılmaz cnm ... benimde cnm cok sıkılıyor temızlık yapmayı fln unuttum hiç içimden gelmıyo halsizlik bulantı suratsız oldum aksama kadar kalkmadan otururum cok tembel oldum çalışmak gibisi var mı tabı gebelikte bunda büyük etkende geçicek inş...

cnm yarın amelıyat mı olcan bugun niye calısıyon rahım ameliyatı olcaktın yanlış hatırlamıyosam dimi gerçi çalışmanda iyi evde durup daha cok stres olurdun

seninki güzel tatlı şeyler, bebişin sağlıklı olsunda var sen otur yapma birşey boşver canım...

evet canım rahim ameliyatı olcam evde olsam yerli stres olurum annemde geldi yanıma o benden fazla stresli iş yerinde olmam daha iyice benim için :)

evet canım rahim ameliyatı olcam evde olsam yerli stres olurum annemde geldi yanıma o benden fazla stresli iş yerinde olmam daha iyice benim için :)

Herşey güzel olucak cnm hiç stres olma saat kaçta olcan kaç gün yatıcaksın anlat bakım evde dinlenıceksen netın var mı evdeykende konsuruz iyi gelır sana :1hug:

saol canım, yarın sabah gidecem tahliller falan yapılacakmış öğleye ameliyat olurum fazla yatırmayacak sanırım doktorum 1-2 gün dedi sonra evde dinlenecem tabii...net var evde görüşürüz elbet canım..

inş. canım tek temeniim o zaten onca sıkıntı stres biran önce gelsin artık eşimde bende çok yıprandık artık

birgün olacagını biliyorum biraz sabretmek gerekiyor bazen insanlar umutsuzluğa düşebiliyor inş. hayırlısı herşeyin....
senin tedaviyle mi oldu bebişin ?

yok cnm normal yolla oldu ama ben düşük yaptım 2009 ocakta 6 haftalıktı... o yüzden bırazda tembel oldum ya oturdugum yerden kalkarken bile cok yavas kalkıyorum inş kucağıma alırım cnm hayırlısıyla aklıma kötü şeyler getirmek ıstemıyorum burda bir sürü şeyler okuyoruz üst üste düşük olan doguma yakın kalbi duran insan ister istemez etkilenıyor bilmiyorum

yok cnm normal yolla oldu ama ben düşük yaptım 2009 ocakta 6 haftalıktı... o yüzden bırazda tembel oldum ya oturdugum yerden kalkarken bile cok yavas kalkıyorum inş kucağıma alırım cnm hayırlısıyla aklıma kötü şeyler getirmek ıstemıyorum burda bir sürü şeyler okuyoruz üst üste düşük olan doguma yakın kalbi duran insan ister istemez etkilenıyor bilmiyorum

canım haklısın Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş.. :Saruboceq: sen bırak şimdilik tembellik yap bebeğin olunca acısını çıkarırsın otur kalkma valla ne olur ne olmaz canım

Back
X