Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim cnm kaçırmışım yazdıgını yenı gordum 1 sene 3 aylık evliyim yenı yanı daha sen? CADIARZU
önemli değil canım :) yeniymiş baya ne güzel benim 6 yıl oldu canım eskidik yani :sm_cool:
günaydın kızlarr olumunekankayizsmile
bnkutluay canım üzülme inş. bundan sonraki ay gelir bebişin hiç bir zaman umudunu yitirme canım inş. en kısa zamanda Allahım bizlere nasip etsin bebişlerimizi :Saruboceq:
yarın ameliyat olcam işin aslı çok stresliyim dua edin bana ihtiyacım var
saol canım, yarın sabah gidecem tahliller falan yapılacakmış öğleye ameliyat olurum fazla yatırmayacak sanırım doktorum 1-2 gün dedi sonra evde dinlenecem tabii...net var evde görüşürüz elbet canım..
slm kizlar gunaydin nasilsiniz derya beril test yaptinmi ben daha halen adet olmadim bugun 4 gun oldu dun aksam biraz kasikalrim agridi ve belim gercibelim halen biraz agriyor. galiba bugun veya yarin bende test yaparim
slm aysencim hg aramızaa.s.selam kıslar benide listeye eklermisiniz?opuyorumnanaktan
herkese slm nasılsınız kızlar opuyorumnanaktan
benin bugün adet günüm ve henüz bişi yok inşallah olmamda bebişim gelmiştir dua edin bana kızlarrolumunekankayizsmile
,uhdecim geçmiş olsun canım inşallah ameliyatın sorunsuz geçer senin için dua edicem:Saruboceq:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geçen akşam yediğimiz yemekten ( dışardan almıştık ) hafif bir zehirlenme yaşamışım...midem sürekli bulanıyor. Dün dayandım ama akşam doktora gittik bir sürü ilaç verdi bende izin aldım . Bugün ev deyim ama işler peşimi bırakmadı... Telefonlar mailler çayımı bile rahat içemedim... şimdi kızlarımı özledim deyip yazmaa başladım :) iyiyim daha iyiyim yanii hatta birazdan evi temizleyip toplayıp kocişe güzel yemek yapcam :) ev hanımı olsam nasıl olcak göstereyim :) gerçi çalışırken hepsini yapıyorum yemeğimden tatlıma kadar ama ev daha bi rahat yaa....
Kızlar test yapıyorum tek çizgi aradan epey geçince bir bakıyoruz 2.çizgi de çkmış.... Dün akşam yaptım mesela tekti sabah bi baktım 2.çizgi sırıtıyor panik oldum yine yaptım yine bariz tek çizgi ___??? Neden___?
walla diyorlar ya 10 dk sonrasında testlere bakmayın diye.. o yüzden aldırış etmiyorum...söktürücü kullancam şimdi adet olayım diye... adet olayım klomen kullanayım rahim filmi çektireyimmmm şansım artsın ayolll :) tüp falan olmıcak benim bebeğim...baayaaa kendim yapcam en normalin den yaa..vermicem o parayı doktorlara hastanelere..bebeğim için harcıcam ona ciciler alcammmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geçen akşam yediğimiz yemekten ( dışardan almıştık ) hafif bir zehirlenme yaşamışım...midem sürekli bulanıyor. Dün dayandım ama akşam doktora gittik bir sürü ilaç verdi bende izin aldım . Bugün ev deyim ama işler peşimi bırakmadı... Telefonlar mailler çayımı bile rahat içemedim... şimdi kızlarımı özledim deyip yazmaa başladım :) iyiyim daha iyiyim yanii hatta birazdan evi temizleyip toplayıp kocişe güzel yemek yapcam :) ev hanımı olsam nasıl olcak göstereyim :) gerçi çalışırken hepsini yapıyorum yemeğimden tatlıma kadar ama ev daha bi rahat yaa....
Kızlar test yapıyorum tek çizgi aradan epey geçince bir bakıyoruz 2.çizgi de çkmış.... Dün akşam yaptım mesela tekti sabah bi baktım 2.çizgi sırıtıyor panik oldum yine yaptım yine bariz tek çizgi ___??? Neden___?
walla diyorlar ya 10 dk sonrasında testlere bakmayın diye.. o yüzden aldırış etmiyorum...söktürücü kullancam şimdi adet olayım diye... adet olayım klomen kullanayım rahim filmi çektireyimmmm şansım artsın ayolll :) tüp falan olmıcak benim bebeğim...baayaaa kendim yapcam en normalin den yaa..vermicem o parayı doktorlara hastanelere..bebeğim için harcıcam ona ciciler alcammmm
Deryaberil adlı üyenizin kitabım "bebek deyip de geçme" ile ilgili yorumunu okudum. Kendisine çok teşekkür ederim. Sizlere ve tüm annelere saygılarımı sunarım
Mehmet Murat Döğüşgen