• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

slm kizlar gunaydin nasilsiniz derya beril test yaptinmi ben daha halen adet olmadim bugun 4 gun oldu dun aksam biraz kasikalrim agridi ve belim gercibelim halen biraz agriyor. galiba bugun veya yarin bende test yaparim

günaydın kızlarr olumunekankayizsmile

bnkutluay canım üzülme inş. bundan sonraki ay gelir bebişin hiç bir zaman umudunu yitirme canım inş. en kısa zamanda Allahım bizlere nasip etsin bebişlerimizi :Saruboceq:

ay inşallah canım ya çok şükür umutluyum Rabbim o günleri hepimize nasib eder inşallah. inşallah bangır bangır hamileyim diye bağırırız hepimizde.

yaaa anlamiyorum yaaa ben buraya ilk geldigimde burda sohbet birbirini kovaliyordu kerkez birbirne laf atiyor sohbet muhabet bayaaaa koyuydu neolduda buraya kimseler ugramaz oldu anlamiyorum yaaa kizzlarrrr hadi yaaaaaaaaaa

yarın ameliyat olcam işin aslı çok stresliyim dua edin bana ihtiyacım var

allah yardımcın olsun...gerçi bunları yazdığımda ameliyat bitmiş evde yatıyor olcaksın ama... iyi geçmiştri inşallah iysindir.

saol canım, yarın sabah gidecem tahliller falan yapılacakmış öğleye ameliyat olurum fazla yatırmayacak sanırım doktorum 1-2 gün dedi sonra evde dinlenecem tabii...net var evde görüşürüz elbet canım..

iyimisin canım ..???

slm kizlar gunaydin nasilsiniz derya beril test yaptinmi ben daha halen adet olmadim bugun 4 gun oldu dun aksam biraz kasikalrim agridi ve belim gercibelim halen biraz agriyor. galiba bugun veya yarin bende test yaparim

ben test yaptım negatif.
sen de yapsana ?

herkese slm nasılsınız kızlar opuyorumnanaktan
benin bugün adet günüm ve henüz bişi yok inşallah olmamda bebişim gelmiştir dua edin bana kızlarrolumunekankayizsmile

uhdecim geçmiş olsun canım inşallah ameliyatın sorunsuz geçer senin için dua edicem:Saruboceq:

DERYAAAAA kızım topiği sana emanet ettik hiç ilgilenmemişin nerde bu millet hımm söle bakiimohaoldumsmile
ayrıca listeyide sana devrediyom sen bakarsın dimi canım arkadaşım belki uğur getirir sanayerimseniben

herkese slm nasılsınız kızlar opuyorumnanaktan
benin bugün adet günüm ve henüz bişi yok inşallah olmamda bebişim gelmiştir dua edin bana kızlarrolumunekankayizsmile

canım inşalah bebişin seninledir. dualarını Allah duymuş ve kabul etmiştir inşallah....

hber verrrrrrrr

uhdecim geçmiş olsun canım inşallah ameliyatın sorunsuz geçer senin için dua edicem:Saruboceq:
,
ameliyat dün olcaktı canım yaa..evdeyim demişti konuşuruz demişti uhde ama göremedim bugün ..ben de merak ettim nasıl acaba ???

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ben geçen akşam yediğimiz yemekten ( dışardan almıştık ) hafif bir zehirlenme yaşamışım...midem sürekli bulanıyor. Dün dayandım ama akşam doktora gittik bir sürü ilaç verdi bende izin aldım . Bugün ev deyim ama işler peşimi bırakmadı... Telefonlar mailler çayımı bile rahat içemedim... şimdi kızlarımı özledim deyip yazmaa başladım :) iyiyim daha iyiyim yanii hatta birazdan evi temizleyip toplayıp kocişe güzel yemek yapcam :) ev hanımı olsam nasıl olcak göstereyim :) gerçi çalışırken hepsini yapıyorum yemeğimden tatlıma kadar ama ev daha bi rahat yaa....

Kızlar test yapıyorum tek çizgi aradan epey geçince bir bakıyoruz 2.çizgi de çkmış.... Dün akşam yaptım mesela tekti sabah bi baktım 2.çizgi sırıtıyor panik oldum yine yaptım yine bariz tek çizgi ___??? Neden___?

walla diyorlar ya 10 dk sonrasında testlere bakmayın diye.. o yüzden aldırış etmiyorum...söktürücü kullancam şimdi adet olayım diye... adet olayım klomen kullanayım rahim filmi çektireyimmmm şansım artsın ayolll :) tüp falan olmıcak benim bebeğim...baayaaa kendim yapcam en normalin den yaa..vermicem o parayı doktorlara hastanelere..bebeğim için harcıcam ona ciciler alcammmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ben geçen akşam yediğimiz yemekten ( dışardan almıştık ) hafif bir zehirlenme yaşamışım...midem sürekli bulanıyor. Dün dayandım ama akşam doktora gittik bir sürü ilaç verdi bende izin aldım . Bugün ev deyim ama işler peşimi bırakmadı... Telefonlar mailler çayımı bile rahat içemedim... şimdi kızlarımı özledim deyip yazmaa başladım :) iyiyim daha iyiyim yanii hatta birazdan evi temizleyip toplayıp kocişe güzel yemek yapcam :) ev hanımı olsam nasıl olcak göstereyim :) gerçi çalışırken hepsini yapıyorum yemeğimden tatlıma kadar ama ev daha bi rahat yaa....

Kızlar test yapıyorum tek çizgi aradan epey geçince bir bakıyoruz 2.çizgi de çkmış.... Dün akşam yaptım mesela tekti sabah bi baktım 2.çizgi sırıtıyor panik oldum yine yaptım yine bariz tek çizgi ___??? Neden___?

walla diyorlar ya 10 dk sonrasında testlere bakmayın diye.. o yüzden aldırış etmiyorum...söktürücü kullancam şimdi adet olayım diye... adet olayım klomen kullanayım rahim filmi çektireyimmmm şansım artsın ayolll :) tüp falan olmıcak benim bebeğim...baayaaa kendim yapcam en normalin den yaa..vermicem o parayı doktorlara hastanelere..bebeğim için harcıcam ona ciciler alcammmm

Cnm söktürücü kullanmadan önce kan testi yapsana belki hamilesindir gerçi sen kendını daha iyi bilirsinde inş normal yolla hamişde olursun cok pahalı ya bu tüp bebek işi olmayanlar ne yapıcak yazık günah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

gunundenmı gectıde test yaptın:??ınş canım bebegıne cıcıler almayı nasp eder allh sana

bugün 38.gün artık çoktan idrarda çıkardı demi 6 tane test yaptım...ee düşünün artık... yok yani...
kullancam farlutalı ..beklicem :)
kızlar size hani bir kitap önermiştim yaaaaa yazarı okumuş bana teşekkür etmiş ...şimdi kazen gönderdi çok sevindim yaa... süper :)

Deryaberil adlı üyenizin kitabım "bebek deyip de geçme" ile ilgili yorumunu okudum. Kendisine çok teşekkür ederim. Sizlere ve tüm annelere saygılarımı sunarım

Mehmet Murat Döğüşgen

Back
X