• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

selam huzeyfe canım merhaba benim adım emine trabzonluyum sana yazabilmek için çok uğraştım nasılsın ktü aşılama yı araştırırken gördümadını takip ettim burda buldum bende bu ay ktü de aşılama yaptıracam bana yardımcı olurmusun lütfen msn felan verebilirmisin seninle uzun uzun konuşmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum

a.s canım iyiyim sen nasılsın sanırım ktü de aşılama yapmayı düşünüyosun bende senin gibi araştırma içerisindeydim derken rabbim mucizemizi yolladı şimdilik gerek kalmadı rabbim inşallah tamamına erdirip kollarımıza almayıda nasip eder ve benim gibi bütün isteyenlerede tattırır bu güzel duyguyu o yüzden benimde pek bi bilgim yok canım ama fena değil diye duymuştum rabbim nasip edicekse orasıda bi vesile olup nasip eder inşallah
mercanayşe ile anneolmak isteyenlerin topiğindeyim yazışmak istersen ordan yazışabiliriz seni oaraya davet ediyorum dertlerini sıkıntılarını paylaşman için güzel bi topik

goggleye mercanayşe ile anneolmak isteyenler yazarsan ilki değilde ikincisine girersen ordayız ilkinde sayfalar dolduğu için ikincisindeyiz canım EMENNE

merhaba arkadaşlar,
ben de 2010 da hamile kalmak istiyorum..5 aylık evliyim ve 34 yaşındayım..hihoyyyt
ben de 34 yaşınadyım. 2.5 yıldır istiyoruz.ama spermler çok bozuk.tekrar tüp bebek deneyeceğiz yaza doğru.allah hemen versin sana da canım...
teşekkür ederim canım, rahatlattın beni.. :)

melis bende de var.her gün 1 tane levotiron içiyorum.şu ana kadar çok doktor gördüm.hiç biri engel olduğunu söylemedi haşimatonun hamile kalmaya.2 aşılama ,1 mikroenjeksiyon oldum.ama sebep sperm morfolojsiydi.sen endişelenme.

Ben de istiyorum ben de. hihoyyyt 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyiz. Eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği sorunu var. Nisan-Mayıs gibi tüp bebek düşünüyoruz. Allah herkese sağlıklısını hayırlısını versin.:emir_bebek:

KIZLAR SELAMLAR

epeydir giremedim kızlar. iş yerimde işler acaip birikmişti ve çok yoğundum vaktim hiç olmadı . evde de bazen yeni telefonuma program yuklemeyle falan uğraştım gelemedim :) ( bu arada kocişin aldığı telefonu değiştirdik daha üst modelini aldık blackbery aldık :) )

kızlar ben bu hafta hep hasta oldum. migrenim ; boyun fıtığım ; boğazım derke...regl oldum dün ve grip te oldum... 2 gündür yatak yorgann yatıyorum... kocam yaptı herşeyimizi saolsun... çok ağrım var: 45 günde oldum adeti ve söktürücü de kullandım ya heralde ondann....

kocam gece rüyasında 1 yaşlarında erkek bebek görmüş , bize sizin olayımmı diyormuş..kucağına almış

wallaa pek rüya görmezz bu beni çok etkiledi..inşallah son adetimdir de bu ay güzel haberler veririm arkadaşlar...

bu arada :) kocam dün ben toplantıdayken ;eve hediyesini getirmiş...gece de benim gözlerimi kapattı odamıza götürdü...içeri bir girdim... harika bir parça çalıyor ve odaya harika bir kırmızı ışık sistemi kurmuş ... ve kırmızı kalperle dolu üzinde "seni daima seveceğim " diye ingilizce yazan bir nevreimi yatağımıza sermiş ..yatağı üzerinde de kırmızı kalp şeklinde bir pasta ve pasta üzerinde "senni seviyorum balım " yazıyordu...
beni çooookkk mutlu etti kocam... paylaşmak istedim :)
sevgiyle :)

evet canım ALLAH isteyen herkesin gönlüne göre versin sağlıkla inşallah...tüp bebeği devlet karşılıyor mu?

slm kızlar bende bu yıl hamile kalmak isteyenlerdenim yaşım 38 1 yıl önce düşük yaptım
tekrar kalamadım hamile aşılama vs denedim olmadı tek tüpüm tıkalı şansımda az diger herşey iyi pre seed kullanıyorum 3.4 aya kadar olmazsa tüpe gececegim sevgiler bribirmize destek olalım paylaşalım..

herkese slm ben kısa bir süre önce doğumuma 10 gün kala bebeğimi kaybettim :gitme:
ve şubat ayına kadar hamilelik yasak bana şubat ayında tekrar bebek çalışmalarına başlıycaz hayırlısıyla :Saruboceq:bu zaman zarfında benim gibi bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar burada paylaşımlarda bulunabiliriz birbirimize destek olabiliriz :dance:herkesi bekliyorumvereliniortak

canım slm çok güzel bir topig açmışsın benide eklermisin hamile kalmak isteyen listene bu arada çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım herşey gönlünce olur sevgiler...

kızlar doktorumdan randevu aldım . sabah 9 da gidicem..yarın 5.gün bakalım klomeni kaç doz vercek bu defa... gelince yazarım artık ne dediğini..akşam ezel var giremem :)

şimdi de eve gidicem karnım çok ağrıyor..gidiyim kocişe güzel bir yemek hazırlıyım....

öptüümmm

maşallahhhh dolup taşmış topic...sayfa sayfa okuyamadım bile...aferim kızlar...hep burdaymışınız.............

HEPıNıZı YOK YAZIYORUM........... HEPıNıZ KALDINIZ !!!!!

günaydın kızlarr,

uzun bir aradan sonra yeniden burdayım olumunekankayizsmile

özlemişim buraları, yeni gelen arkadaşlarda olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar

Allahım en kısa zamanda hepimize bebişlerimizi nasip eder kaydirigubbakcemilehihoyyyt

Son düzenleme:
slm kızlar bende bu yıl hamile kalmak isteyenlerdenim yaşım 38 1 yıl önce düşük yaptım
tekrar kalamadım hamile aşılama vs denedim olmadı tek tüpüm tıkalı şansımda az diger herşey iyi pre seed kullanıyorum 3.4 aya kadar olmazsa tüpe gececegim sevgiler bribirmize destek olalım paylaşalım..
xxxnezo'cum pre seed den memnunmusun? paylaşırsan sevinirim benim de dikkatimi çeken bir şey de..

xxxnezo'cum pre seed den memnunmusun? paylaşırsan sevinirim benim de dikkatimi çeken bir şey de..

canım slm ben ilk bu ay kullandım pre seed adet tarihim şubat 23 sanırım bu ay olumlu birşey yok ama burdaki topiklerde pre seedle hamile kalanlar çok denemeni tavsiye ederim tüpe gececektim denemek için şuan erteledım

hadi canım inşallah tüpe gerek kalmadan oluverir..bu ay olumlu birşey olup olmadığını anlaman için henüz çok erken..hiç belli olmaz ümit kesilmez dur bakalım..hadi hayırlısı inşallah:-)

günaydın kızlar,zemuszemus

herkes nerde acaba çitos canım nerelerdesin ??

çok sessiz kaldı topiğimiz

Back
X