• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

selam kızlar,bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor.temmuzdan beri uğraşıyoruz,doktora gittik 6 aylık süre vermişti o süre dolmadan tekrar gittik eşimde sperm azlığı ve spermlerde çok değil ama hareketsizlik çıktı.eşime 3 ay kullanması için ilaç verdi 1 ayımız kaldı.bende burda okumuştum arı sütü ve polen bal karışımı diye ve tabi keçi boynozu suyu,dün aktara gittik arı sütü ve poleni aldım.anam o küçücük şişe içindede az var ne kadar pahalı,yapacak bir şey yok herşey bebiş için aldık sonra aklıma geldi bir sorayım dedim aktarcıya böyle böyle sorunumuz var diye iyikide sormuşum meğer ilk biz değilmişiz soran bunlar bitkisel bir karışım hazırlıyorlarmış,yaptırdık karışımdan,günde bir defa sabahları aç karnına bir kaşık alınacak,bu karışımdan bir çok kişi memnun kalmış bebişlerini almışlar kucaklarına(ben herkese güvenmem tanıdık ve bilindik bir yer)bugünden itibaren başladık sabah bitkisel karışım,akşam yemekten sonra keçiboynozu suyu,yatarkende arı sütü tabii çalışmalarda daha hızlandı size sonucu yazarım inşallah olur kızlar inşallah olur,herşey senin için bebeğim hayırlısıyla gel artık allahım yardım et....

konsatrasyon:14 milyon çıkmıştı bu sizce çokmu kötü...normali 20 milyon ve üstü olmalıymış lütfen beni bilgilendirirmisiniz şimdiden çok tşk ederim...

derya beril cnm arkadaşım gerçektende davamızda çok haklıyız ama ne kdr sesimizi duyrabiliriz bilmiyorum ama inanki yardımcı olabileceğimiz bi sorunun olursa tabikide arkandayız ve seninle birlikteyiz dediğin gibi sesimizi çıkarmamız gerekiyor çidere bende üyeyim ama bana öle bi mail henüz gelmedi bana o duyuruyu özel msjla yazarsan sewinirim yeni genelgeyi bende merak ettim bu arada senin yaş kaç, kaç senedir bebek istiyorsun aşılma oldunmu kaçıncı denemen allah yardımcımız olsun bende ewlendim 3 ay korundum 4. seneye gircez ilk 3 ay dışında hiç korunmadığımız halde olmuyor bir aşılam yaptırdık özelde çok pahalı oldu 2. deneyemedik bile hastanelerde yaptıracağız artık dewlette yani ne yapalım tüp bebek hakkımız gelincede yine tabi dewlet hastanesini tercih edeceğiz yapcak çok fazla bişiy yok Allah bizimledir....

canım genelge ben de yok ... ben maillerimi kendi kendime tek bireysel attım gönderdim. geri dönermlermi bilmiyorum
ben 1 aylık evliyim . 5-6 sydır korunmuyoruz...
beklemedeyim. yaşım 29..yumurta gelişimim yok benim de klomen cevap vermedi yine :(

canım genelge ben de yok ... ben maillerimi kendi kendime tek bireysel attım gönderdim. geri dönermlermi bilmiyorum
ben 1 aylık evliyim . 5-6 sydır korunmuyoruz...
beklemedeyim. yaşım 29..yumurta gelişimim yok benim de klomen cevap vermedi yine :(

anladım cnm inş geri dönerler sana eğer ii cvplar alırsan bizide haberdar et aslında daha sen yeni ewliymişin benim 4 sene olcak ve ilk 3 ay dışında hiç korunmadık gebelikte hiç oluşmadı 1 aşılama geçirdim oda tutmadı ama artık allah ında izniyle bu sene hamiş kalmak istiyorum büyük bi mucize bekliyorum ama nenden olmasınki allah hepimizin yanında olsun:Saruboceq:

hıc bı sorun yokkkenmı hamış kalamıosun..cnm

yok cnm ya sorun olmazmı bende polikistik overlilerdenim yumurtlama problemim var
ondan kalamıyorum hamiş 1 de aşılam yaptırdık tutumadı tedaviyide bıraktık gibi bişiy şimdi herşey olurunda bekliyoruz belki kendiliğinden olur die senin nasıl bi sorunun var kaç yıldır bebek istiyorsun???

Merhaba, ben 39 yaşındayım 33 yaşında 1 çocuk doğurdum sonra adet düzenim bozuldu, fsh yükseldi, 1 aşılama, 2 transfere gitmeyen tüp bebek tedavisi ve 1 ay önce de sadece 1 tane embrüyo transferi yaşadım ama olumsuz sonuçlandı. Ben de kendime göre kürler deniyorum çok istikrarlı devam ettiğim kürler yok ama ara ara bir şeyler deniyorum adet düzenini sağlamada akupunkturun faydasını gördüm. İşte bir çaba içerisinde uğraşıyorum. Tabii ben 2. için uğraşıyorum. Onun için Allahım önce bebeği olmayan herkese versin sonra da bana versin diyorum.

iyi geceler kızlar,

ilk önce aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaa.s.
Allahım inş. en kısa zamanda bebişlerinize kavuşturur sizleride

ben bugün aşılama için tedaviye başladım kızlar, içimde garip duygular var nedendir bilmiyorum hayırlısı artık..

Merhaba, ben 39 yaşındayım 33 yaşında 1 çocuk doğurdum sonra adet düzenim bozuldu, fsh yükseldi, 1 aşılama, 2 transfere gitmeyen tüp bebek tedavisi ve 1 ay önce de sadece 1 tane embrüyo transferi yaşadım ama olumsuz sonuçlandı. Ben de kendime göre kürler deniyorum çok istikrarlı devam ettiğim kürler yok ama ara ara bir şeyler deniyorum adet düzenini sağlamada akupunkturun faydasını gördüm. İşte bir çaba içerisinde uğraşıyorum. Tabii ben 2. için uğraşıyorum. Onun için Allahım önce bebeği olmayan herkese versin sonra da bana versin diyorum.

cnm beim seni çok ii anlıyorum dicem aslında bi çok düşüncene katılmıyorum allah zaten vermiş bitane daha ne istiyosunsun belki aramızda ömrünün sonuna kdr bebek sahibi olmayacaklar var ne tedavisinden bahsediyosun allah vermiş bitane bak çocuğuna mutlu mesut yaşa ya biz ne yapalım?? böle senin gibi hastanelerde karşılaşıyorum bazen ikinciyi istiyoruz olmadı diolar öle sinir oluyorumki çok kızarak gidin ewinizede bakın çocuğunuza allah vermiş buldunuzda bunuyonuz diorum zaten bu zmanda herkesin hdefi tek çocuk maddiyat belli bazen hak verenlerde oluyo sakın yanlış anlama dediklerimi çnk ben 4 yıldır bir kere hamiş kalma duygusunu bile yaşamadısenağlamasenağlama

Teşekkür ederim Uhde. Evet ben sizi hep okuyarak takip ediyordum, ama ilk defa üye olup yazışmaya başladım. Umarım aşılaman başarıya ulaşır, bebeğine kavuşursun. Benim ilk çocuğum da sadece çatlatma iğnesiyle oldu ama nasıl oldu bilemedim. Oğlumu hep "mucizem benim" diye seviyorum. Ben şu anda ikinci mucizemi istiyorum. Çok mu şey istiyorum bilemiyorum.
Ben artık tüp bebek denemeyeceğim, aşılama deneyeceğim. Tüp bebek hem pahalı oluyor, hem de ben fazlaca beklentiye girip hayal kırıklığına uğruyorum. Benim gibi az yumurtası olanlar için Tüp bebek şansı da daha düşük olduğu için bari fazlaca yıpranmayayım artık dedim. Bu benim kararım.

cnm beim seni çok ii anlıyorum dicem aslında bi çok düşüncene katılmıyorum allah zaten vermiş bitane daha ne istiyosunsun belki aramızda ömrünün sonuna kdr bebek sahibi olmayacaklar var ne tedavisinden bahsediyosun allah vermiş bitane bak çocuğuna mutlu mesut yaşa ya biz ne yapalım?? böle senin gibi hastanelerde karşılaşıyorum bazen ikinciyi istiyoruz olmadı diolar öle sinir oluyorumki çok kızarak gidin ewinizede bakın çocuğunuza allah vermiş buldunuzda bunuyonuz diorum zaten bu zmanda herkesin hdefi tek çocuk maddiyat belli bazen hak verenlerde oluyo sakın yanlış anlama dediklerimi çnk ben 4 yıldır bir kere hamiş kalma duygusunu bile yaşamadısenağlamasenağlama

Belki haklısın da bu kadınca bir içgüdü kendime engel olamıyorum, benim adetimin düzeni bozulup yolun sonuna mı geliyorum hissine kapıldım. Yani üreme içgüdüsü belki:)Ben de senin dediğin gibi kendime kızıyorum. Ama etrafımda çocukların kardeşi olunca oğlum da sürekli bir beklentiye giriyor. "Bebek dua edince olur" dedim ona. O da sürekli dua ediyor. Ama Allahım bu duyguyu tatmayanlara tattırsın diyorum. Sizin için inanınki tüm kalbimle dua ediyorum.

Belki haklısın da bu kadınca bir içgüdü kendime engel olamıyorum, benim adetimin düzeni bozulup yolun sonuna mı geliyorum hissine kapıldım. Yani üreme içgüdüsü belki:)Ben de senin dediğin gibi kendime kızıyorum. Ama etrafımda çocukların kardeşi olunca oğlum da sürekli bir beklentiye giriyor. "Bebek dua edince olur" dedim ona. O da sürekli dua ediyor. Ama Allahım bu duyguyu tatmayanlara tattırsın diyorum. Sizin için inanınki tüm kalbimle dua ediyorum.

gerçekten cnm seni çok ii anlıyorum ama ne diebilirimki başka allah seninde sesini duysun :Saruboceq:

Teşekkür ederim Uhde. Evet ben sizi hep okuyarak takip ediyordum, ama ilk defa üye olup yazışmaya başladım. Umarım aşılaman başarıya ulaşır, bebeğine kavuşursun. Benim ilk çocuğum da sadece çatlatma iğnesiyle oldu ama nasıl oldu bilemedim. Oğlumu hep "mucizem benim" diye seviyorum. Ben şu anda ikinci mucizemi istiyorum. Çok mu şey istiyorum bilemiyorum.
Ben artık tüp bebek denemeyeceğim, aşılama deneyeceğim. Tüp bebek hem pahalı oluyor, hem de ben fazlaca beklentiye girip hayal kırıklığına uğruyorum. Benim gibi az yumurtası olanlar için Tüp bebek şansı da daha düşük olduğu için bari fazlaca yıpranmayayım artık dedim. Bu benim kararım.

rica ederim canım ne demek, burda hepimizin bebişlerimiz olsun istiyoruz ilk yada ikinci hiç farketmez Allahım inş. en kısa zmanda isteyen herkesle birlikte banada nasip eder inş.
herşeyin hayırlısı canım inş. tedavin olumlu sonuçlanır. bizler burdayız derdimize ortak oluyoruz yanlız kalmıyoruz işte :sm_cool:a.s

çakıltaşı canım benim sende haklısın ama dilekde bebeğine kardeş istiyor, kimse buna engel olamazki demekki oda farklı bir duygu bizler yaşamadığımız için onuda bilemiyoruz elbet inş. rabiim hepimize verir

herkese iyi akşamlaropuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar varmı gelişme sizlerdebilmiyorumkismile
bende yeni soğan kürüne başladım 1 haftadır içiyorum :sinifsinif:
inşallah bu seferde faydasını görürüm :Saruboceq:
hemen arkasından incir kürünede başlıycam :delphin:
aramıza yeni gelenler olmuş hepiniz hoşgeldiniz umarım bu topik uğurlu gelir olumunekankayizsmile
uhdecim tedavin hayırlı olsun canım inşallah müjdeli haberi çabuk verirsin:Saruboceq:

merhabalar herkeze yeni üye oldum
ben 10 aydır bebek istiyorum ama olmadı adetin 3.gün testi normal sorun yok ama 21.gün testi 2.34 çıkrı doktor herhangi bir yorum yapmadı ilaçta vermedi,eşinle gel eşine test yapçaz ve sende alttan muayene olcan dedi...Ben heralde normal dedim int.e birbaktım baya düşükmüş değer. benim anlamadım şimdi doktormu bilmiyo netmi yanlış
birde düşük yapıp yapmadımı sordu
durumum çokmu vahim
tecrübelilerin yorumlarını bekliyorum....
ii geceler:oklava::oklava:

Back
X