• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

DR BANADA ASILAMA dedı bırazdaha beklemelımıyım hemen gecemelımıyım bılmıyorum .amelıyatı daha yenı oldum..kararsızım

canım ben beklemek istemedim hemen olsun diye başladım aşılama için tedaviye hayırlısı olsun canım...

arkadaşlar merhaba benide aranıza alır mısınız? bende aşılama yaptırcam bu ay...çok heyecanlı ve kaygılıym.glukofen kullanıyorum.2 gündür gonal-f vurunuyorum.bu ilk denemem olcak.2.5 yıllık evliyim.pko var.kısacası dertleşmeye ve bilgi alış verişinde bulumak istiyorum.

hoşgeldin canım aramıza bende gonal-f kullanıyorum yumoşları büyütmeye çalışıyoruz inş. en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize:Saruboceq:

hoşgeldin canım aramıza bende gonal-f kullanıyorum yumoşları büyütmeye çalışıyoruz inş. en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize:Saruboceq:[/QUOTE]

İnşallah arkadaşım.sen daha önce yaptırdınmı aşılama.tedavi sürecin nasıl geçti?aşılama olduysan ağrı yaşadnmı? bana bazı bilgileri verirsen sevinirm

[
İnşallah arkadaşım.sen daha önce yaptırdınmı aşılama.tedavi sürecin nasıl geçti?aşılama olduysan ağrı yaşadnmı? bana bazı bilgileri verirsen sevinirm[/QUOTE]

canım ilk defa yaptıracagım bende şuan iğne kullanıyorum c.tsi yumoşlara bakacak dr. ondan sonra aşılama için gün verecek hepimiz için hayırlısı artk..

hayırlı akşamlar kızlar bu topige ne olmuş böyle uhdeden başka kimseler yok
uhdeciğim aşılayamı başlıyonuz inşallah rabbbim mucizenigönderir tatlım inşallahhhhhhhhh

bende aşılama oldum aynı ilacı kullandım ama olmadı malesef 1 buçuk saat sırtüstü yatıyosun bu arada dua et bol bol kendini sıkma rahat bırak stres yapma sakın ben yaptım görüyosun yok:utangac:Allah yardımcın olsun

hayırlı akşamlar kızlar bu topige ne olmuş böyle uhdeden başka kimseler yok
uhdeciğim aşılayamı başlıyonuz inşallah rabbbim mucizenigönderir tatlım inşallahhhhhhhhh

kimseler kalmadı canım tek başıma burada kaldım öylece :)) aşılama için start verdik bakalım iğne kullanıyorum sonucu inş. iyi olur...

bende aşılama oldum aynı ilacı kullandım ama olmadı malesef 1 buçuk saat sırtüstü yatıyosun bu arada dua et bol bol kendini sıkma rahat bırak stres yapma sakın ben yaptım görüyosun yok:utangac:Allah yardımcın olsun

canım ilk aşılamam olacagı için bilmiyorum nasıl olacak ama inş. sonucu iyi olur kısmet artık..

rabbim hayırlısını nasip etsin olur inş. herkesin olmicak ilkte diye bişey yok rahat ol canım inşallah bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın:ecrin_bebek:dua edicem

rabbim hayırlısını nasip etsin olur inş. herkesin olmicak ilkte diye bişey yok rahat ol canım inşallah bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın:ecrin_bebek:dua edicem

amin canım herkese en kısa zamanda nasip etsin Allahımm:Saruboceq:

inş hayırlısıyla alırsın bebısını kucagına..asılamada tedavı suerecı nasıl dewam edıyo

amin canım inş..:Saruboceq: canım şuan yumoşların büyümesini bekliyoruz inş. istenilen boyuta gelirler...

asılamayı nekadara yaptıoyorsunuz ozel hasatanedemı?

canım bana ilaçlar ve dr. ücretide dahil 500 tl. mal olacak özel hastane değil araştırma hastanesine gidiyorum ben

banada 500 mılyon lıra dedıler ılaclar harıc .benımkı ozel hastane ılacları duydugum kadarıyla cok pahalı degılmış ..ama bıraz beklemeyı dusnuyorum ben ..asılama ıcın

banada 500 mılyon lıra dedıler ılaclar harıc .benımkı ozel hastane ılacları duydugum kadarıyla cok pahalı degılmış ..ama bıraz beklemeyı dusnuyorum ben ..asılama ıcın

hayırlısı olsun canım ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman olsun

kızlar merhaba ... geldim güzel izmirden..ancak girebildim sayfaya işlerim çok yoğundu:)

ben hala adet olmadım. 13 mart beklenmeyen tarihimdi... dün test yaptım tek çizgi ama bekliyimmi napıyım bilemedim... belki cumartesi günü bir doktora da giderim bakalım...bişey olacağından değilde farlutal kullanıp adet göreyim yada doğum kontrol versin yaz sonuna kadar kullanayım bari napıyım... bebek çalışmasını durdurduk:)
böyleee işteeeee

sevgiler hepinize.. ben buarlar faceteki mycity oyununa takılmış durumdayım . pek girmiyorum siteye kafamı dağıtıyor iyi geliyor:)

yine de beni unutmayın janummmmm

bye byeeee

kızlar merhaba ... geldim güzel izmirden..ancak girebildim sayfaya işlerim çok yoğundu:)

ben hala adet olmadım. 13 mart beklenmeyen tarihimdi... dün test yaptım tek çizgi ama bekliyimmi napıyım bilemedim... belki cumartesi günü bir doktora da giderim bakalım...bişey olacağından değilde farlutal kullanıp adet göreyim yada doğum kontrol versin yaz sonuna kadar kullanayım bari napıyım... bebek çalışmasını durdurduk:)
böyleee işteeeee

sevgiler hepinize.. ben buarlar faceteki mycity oyununa takılmış durumdayım . pek girmiyorum siteye kafamı dağıtıyor iyi geliyor:)

yine de beni unutmayın janummmmm

bye byeeee
insallah hamiş sindır cnm ama yınede dr a gıt bence acabadan kurtulmanın en kolay yolu..sevgiler..

kızlar bende bugün üye oldum daha yeniyim bende hamile kalamıyorum :((( 11 aydır uğraşıyoruz herşey yapıldı belirsiz infertilite herşey normal klomen kullandım 3 ay çatlatma iğnesi yapıldı hsg çekildim herşey normal psikolojim çok bozuldu bu ayda çağırdı doktor gitmedim adetime 8 gün var bakalım ne olacak. allah hepimize nasip etsin...

kızlar 2010 bana uğurumu getirdi hamileyim çok şükür rabbim burdaki bebek isteyen bütün dostlarıma ve tanımadığım kim varsa herkese versin inşallah:Saruboceq:

Back
X