A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
ben hiç hitmedim evdede pekala yapıyorum ama evlenirken giderim hatta şimdi bile gitmek istiyorum ama utanıyorum:kedi: bide kuaförden çıkınca da böle sivilce filan oluo die duymuştumÇok üzgünüm çoook
neden kız kötümüydüm ki:uhm::uhm:E hadi gözün aydın perişkom :)
[/QUOTE]sen ne seviyon su gacısııalsanaalsanasmile
hayirli olsun kizlar opuyorumnanaktan
gel yavru ben yapam sana hiç acıtmambayanssulusmile
neden kız kötümüydüm ki:uhm::uhm:
tatlım ben vivetin sir ağdasını kullanıyorum epey zamandır tüylerimde baya incelme oldu seyrelmede oldu ama yine istediğim gibi deil az önce dediğim gibi işte sivilce gibi oluyo be kısa kısa kalıyolar hep böle bu ama öle iç taraflardada deil ya bikini bölgesinde yada bacağıma doğru olan uç bölgelerde düzeltmek istiyorum ama nası olcak bilmiorum kuaföre gitmeyede utanıyorum nası açıcam da öle o vaziyette çıkıcam başka bi insanın karşısına...Ümmüm neyle temizliosn sen?
Kuaföremi gidiosun?
Kuaföre gidersen dedğin gbi pürssüz oluo sir ağdayla alıolar..
Evlenmeden önce bende kuaföre gidicem cnm..
Tavsiye ederm Ümmüm temizlik gbsi yok hem kendin uğraşmıosun hemde 2 dk bitio..
Valla gülüm öyle minik minik kalacağına gitcen kuaföre son dakika
2 hafta götürecek kadar temizlenir
Yoksa evde yaptığın çirkin olur ki maça en sık çıkacağın dönem uğraşamazsın
ben hiç hitmedim evdede pekala yapıyorum ama evlenirken giderim hatta şimdi bile gitmek istiyorum ama utanıyorum:kedi: bide kuaförden çıkınca da böle sivilce filan oluo die duymuştumÇok üzgünüm çoook
Sonyacım kendim yapıyordum daha önce ama minik minik kalıyordu işte :kedi: Ağdaya gelmeyen minik tüycükler filan oluyodu..Kuaföre gitsek gaymakk kibin mi oluruz acep??
Sonyacım kendim yapıyordum daha önce ama minik minik kalıyordu işte :kedi: Ağdaya gelmeyen minik tüycükler filan oluyodu..Kuaföre gitsek gaymakk kibin mi oluruz acep??
Adet olamamıştın da için sıkıntılıydı ya kuşum..
neden canım noolduki nie bıraktım ...Canm ne kdr kendin halletmeye çalışsanda bi süre snra insan yoruluo we ister istemez özensiz yapmaya başlıo bence hiiç riske girme git kuaföre 2 dk halletsin onlar için fakrtmio valla mesleği çnkü o onun..
Bende teysemin yannda çalştğmda bayanlar sütyen denerken göğüslerini incelemek amaçlı bakmıodum sütyenin nası durduğuna bakıodum onlarınkide o hesap cnm bence kuaföre git hiç uğraşma..
Ayy ben parasını ödediğimz halde bıraktım lazeriii lanet gelsinn ona yaa bide lazer lafı bile duymak istemiorumm delikafadulden
hala olamadım canım ya o konuda sıkıntık devamakannehirakannehir
tatlım ben vivetin sir ağdasını kullanıyorum epey zamandır tüylerimde baya incelme oldu seyrelmede oldu ama yine istediğim gibi deil az önce dediğim gibi işte sivilce gibi oluyo be kısa kısa kalıyolar hep böle bu ama öle iç taraflardada deil ya bikini bölgesinde yada bacağıma doğru olan uç bölgelerde düzeltmek istiyorum ama nası olcak bilmiorum kuaföre gitmeyede utanıyorum nası açıcam da öle o vaziyette çıkıcam başka bi insanın karşısına...
Ayy kızlar beni de onun sıkıntısı sardı yaa..Mesela şimdi üşeniyorum diye bacaklarıma ağda yapmayı geciktiriyorum biraz ama evlenince sürekli diken üstünde olcam ay çıktılar mı görünürde bişi var mı diye
neden canım noolduki nie bıraktım ...
ama ben onun çok zararlı olduğunu duydum gitmeyi çok istedim ama öle olduğunu duyunca bıraktım ölemi...???
peki sence önceden başlasak dahamı ii olur yoksa o zaman gitmem yeterlimi canım yaa ben çok takıyorum bu konuya aslında abartılcak bişeyim yok ama evlenicem başka bişey bu...Canım inceleyerek görebilcen şekilde kalıo kalıyosada..
Evleniceğini sölersin cımbızla üstünden geçer..
Ki bazen geçiolarda geçmelerini istersin ufaklarıda cımbızla alır cnm..
Sonrada senin dedğin gbi gaymakkk gibin olur sırnaşık şey
yok cnm düğüne bir kaç ay kala uzat epey bir uzasın ki hepsi aaya gelsin kuaföre gitsende aynı küçük varsa kılın kalsa yine kalır kılları kırıyorlar ondan öle bir uzamıyor ben öle yapıcam ama kılsızım zaten pek kıl cıkmaz bende cok şükür zamanında bebekken eski förmüller yamıslar bana koltuk altımda ve mikim de cıkmaz kaymak kiminim yani:kedi: sadece bacaklarımda biraz bvarrrr:roflol:
sağon suyu iç cnm hemen gelirrrropuyorumnanaktan
Aaaa sonya ne yapmışlar sana küçükken bende bebişime yapcam ilerde kızım olursa söyle aklımda bulunsun :) Ben çok uğraştım bari yavrucağım rahat etsin :)))))))))))))))
Şeyda kuaförde de kalıyorsa evde yaparım kuşum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?