"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ben hiç hitmedim evdede pekala yapıyorum ama evlenirken giderim hatta şimdi bile gitmek istiyorum ama utanıyorum:kedi: bide kuaförden çıkınca da böle sivilce filan oluo die duymuştumÇok üzgünüm çoook

gel yavru ben yapam sana hiç acıtmambayanssulusmile

Sonyacım kendim yapıyordum daha önce ama minik minik kalıyordu işte :kedi: Ağdaya gelmeyen minik tüycükler filan oluyodu..Kuaföre gitsek gaymakk kibin mi oluruz acep??

tatlım ben vivetin sir ağdasını kullanıyorum epey zamandır tüylerimde baya incelme oldu seyrelmede oldu ama yine istediğim gibi deil az önce dediğim gibi işte sivilce gibi oluyo be kısa kısa kalıyolar hep böle bu ama öle iç taraflardada deil ya bikini bölgesinde yada bacağıma doğru olan uç bölgelerde düzeltmek istiyorum ama nası olcak bilmiorum kuaföre gitmeyede utanıyorum nası açıcam da öle o vaziyette çıkıcam başka bi insanın karşısına...

Valla gülüm öyle minik minik kalacağına gitcen kuaföre son dakika

2 hafta götürecek kadar temizlenir

Yoksa evde yaptığın çirkin olur ki maça en sık çıkacağın dönem uğraşamazsın

sen gidiomusun canım kuaföre...

ben hiç hitmedim evdede pekala yapıyorum ama evlenirken giderim hatta şimdi bile gitmek istiyorum ama utanıyorum:kedi: bide kuaförden çıkınca da böle sivilce filan oluo die duymuştumÇok üzgünüm çoook

hadi yaaa o zamandamı oluyomuş offff....akannehir

Sonyacım kendim yapıyordum daha önce ama minik minik kalıyordu işte :kedi: Ağdaya gelmeyen minik tüycükler filan oluyodu..Kuaföre gitsek gaymakk kibin mi oluruz acep??

Canım inceleyerek görebilcen şekilde kalıo kalıyosada..

Evleniceğini sölersin cımbızla üstünden geçer..

Ki bazen geçiolarda geçmelerini istersin ufaklarıda cımbızla alır cnm..

Sonrada senin dedğin gbi gaymakkk gibin olur sırnaşık şey

yok cnm düğüne bir kaç ay kala uzat epey bir uzasın ki hepsi aaya gelsin kuaföre gitsende aynı küçük varsa kılın kalsa yine kalır kılları kırıyorlar ondan öle bir uzamıyor ben öle yapıcam ama kılsızım zaten pek kıl cıkmaz bende cok şükür zamanında bebekken eski förmüller yamıslar bana koltuk altımda ve mikim de cıkmaz kaymak kiminim yani:kedi: sadece bacaklarımda biraz bvarrrr:roflol:

Ayy kızlar beni de onun sıkıntısı sardı yaa..Mesela şimdi üşeniyorum diye bacaklarıma ağda yapmayı geciktiriyorum biraz ama evlenince sürekli diken üstünde olcam ay çıktılar mı görünürde bişi var mı diye

neden canım noolduki nie bıraktım ...
ama ben onun çok zararlı olduğunu duydum gitmeyi çok istedim ama öle olduğunu duyunca bıraktım ölemi...???

Canım daha deminde dediğim gbi utanılcak bişey yk onlar sizin baktğınız açıdan bakmıolar olaya we 5 dk bitiriolar ztn snra çıkıolar sen toparlanıosun..

Ümmüm bence sen şimdiden gitmeye başla alıştır kendini sonuçlarını gör ben sivilcelenmeye fln şahit olmadım eğer öle bi durum warsa doktora gitmeni tavsiye ediorum cnm..

Söle kuaföre çekiniorum fln die anlayışlı olcktır..

Aaaa sonya ne yapmışlar sana küçükken bende bebişime yapcam ilerde kızım olursa söyle aklımda bulunsun :) Ben çok uğraştım bari yavrucağım rahat etsin :)))))))))))))))
Şeyda kuaförde de kalıyorsa evde yaparım kuşum ya..

Öff harbiden hee amannn napalım her ay kuaförn yolunu tutcas..

neden canım noolduki nie bıraktım ...
ama ben onun çok zararlı olduğunu duydum gitmeyi çok istedim ama öle olduğunu duyunca bıraktım ölemi...???

Canm bnm üst bacağımda yanık yanık oluodu tüylerim ince diye ordaki fazla geliodu herlde we 1 aydan önce geçmiodu we canım çok acıodu bi zararını görmedim ama istemiorum ya ağda temizlik gerçekten..
Anlıycan ben almıyım alanada mani olmıyım..

peki sence önceden başlasak dahamı ii olur yoksa o zaman gitmem yeterlimi canım yaa ben çok takıyorum bu konuya aslında abartılcak bişeyim yok ama evlenicem başka bişey bu...

tatlım uzatıncada çok acıtıyo yaa ben bazen öle yapmayı deniorum hem çok acıyo hemde yine kalıyo...

Füsuncum bnm kalmıo ama nası anlatymi kalanları köklü ucu siyah siyah kalın bir kıl kalmıo kalıosa tüyler kalıodur çok az onuda genelde üstünden geçiolar sölersin cımbızla temizlerler cnm tabi senin tercihn ben hayatta uğraşamam gözüm yemez..

Ayyy yokk bi zararı yok ümmücüm bende yaptırıyorum.Bana lazeri uygulayan kadın kendine de uygulamıştı cillop gibiydi hatun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…