A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #6.201
hoşbulduk cnm
ayy benim bu topikte ne işim varsa:roflol: :roflol: :roflol:ama artık burayada gelirim kızlar ne sölüyüm ne nişanlı ne de evli alın benide aranıza:Saruboceq:
ayy benim bu topikte ne işim varsa:roflol: :roflol: :roflol:ama artık burayada gelirim kızlar ne sölüyüm ne nişanlı ne de evli alın benide aranıza:Saruboceq:
benim anlatcak bişeyim yok ki cnm hatige anlatsın beniiisempatiksalakcinnialmazmıyız bebem ask olsun bizim kapımız her keze acık h.g sefalar getirdin ben sonya sende kendinden bahsadermisin cnmŞeniz:icecream:
opuyorumnanaktan
Tabi alırız hoşgeldin :1hug:
biricik demiştim çok sıcak burası diye :)) burdasın artık bırakmam :))
Akşam telefon edeceğim bende kandil için ,gidemem zaten aramızda 1000km var :))
benim anlatcak bişeyim yok ki cnm hatige anlatsın beniiisempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim anlatcak bişeyim yok ki cnm hatige anlatsın beniiisempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
evet şeydacım ya el öpmeye falan gitmek :))ohh telefon etmişsiniz ya o da yeter :)) bende giderim heralde önce aşko gelir sonra beraber gideriz onlara..çok uzak değiliz biz yaa..arabayla10-15 dakika :))
biricik adı gibi biricik bişidir vallaaopuyorumnanaktan çeyiz fikirlerinizi ona sorabilirsiniz size yardımcı olacak kişilerin başında gelir..hatta fiyatları bile ona sorunn ondan sorulurr :))kaydirigubbakcemile3
biricik adı gibi biricik bişidir vallaaopuyorumnanaktan çeyiz fikirlerinizi ona sorabilirsiniz size yardımcı olacak kişilerin başında gelir..hatta fiyatları bile ona sorunn ondan sorulurr :))kaydirigubbakcemile3
ooooooooooo süpermişş yaw cok sevindim bazen sorulacak cok şey oluyorrkaydirigubbakcemile5
:lepi:ama burdakiler çeyizi tamamlamıştır kesinhihoyyyt
Arabayı Ferhat kullanıyosa bizimde aramzda 10-15 dk war heheheh ama normalde öle değil tabi sırnaşık şey
Valla cnm biz hafta içi bile askmla görüşemiorum gidemem o kdr yol otbsle fln..
Aradm valla daha napym..
Her kandilde bayramda seyranda gidrsek işimiz iş hee delikafadulden
aslında azda olsa hala var tb eksikler biricikiiiiiiiiiim:hulya:
:lepi:ama burdakiler çeyizi tamamlamıştır kesinhihoyyyt
Allahın izniyle onlarda tamamlanırolumunekankayizsmile
ağız tadıyla kullanırsınız inşllh tabii bende:lepi:
ben çıkıyorum k.i.b. kızlar görüşmek üzreopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?