"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hoşbulduk cnm
ayy benim bu topikte ne işim varsa:roflol: :roflol: :roflol:ama artık burayada gelirim kızlar ne sölüyüm ne nişanlı ne de evli alın benide aranıza:Saruboceq:

almazmıyız bebem ask olsun bizim kapımız her keze acık h.g sefalar getirdin ben sonya sende kendinden bahsadermisin cnmŞeniz:icecream:

evet şeydacım ya el öpmeye falan gitmek :))ohh telefon etmişsiniz ya o da yeter :)) bende giderim heralde önce aşko gelir sonra beraber gideriz onlara..çok uzak değiliz biz yaa..arabayla10-15 dakika :))

almazmıyız bebem ask olsun bizim kapımız her keze acık h.g sefalar getirdin ben sonya sende kendinden bahsadermisin cnmŞeniz:icecream:
benim anlatcak bişeyim yok ki cnm hatige anlatsın beniiisempatiksalakcinni

Tabi alırız hoşgeldin :1hug:
opuyorumnanaktan
biricik demiştim çok sıcak burası diye :)) burdasın artık bırakmam :))

kaydirigubbakcemile5

benim anlatcak bişeyim yok ki cnm hatige anlatsın beniiisempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5

biricik adı gibi biricik bişidir vallaaopuyorumnanaktan çeyiz fikirlerinizi ona sorabilirsiniz size yardımcı olacak kişilerin başında gelir..hatta fiyatları bile ona sorunn ondan sorulurr :))kaydirigubbakcemile3

evet şeydacım ya el öpmeye falan gitmek :))ohh telefon etmişsiniz ya o da yeter :)) bende giderim heralde önce aşko gelir sonra beraber gideriz onlara..çok uzak değiliz biz yaa..arabayla10-15 dakika :))

Arabayı Ferhat kullanıyosa bizimde aramzda 10-15 dk war heheheh ama normalde öle değil tabi sırnaşık şey
Valla cnm biz hafta içi bile askmla görüşemiorum gidemem o kdr yol otbsle fln..
Aradm valla daha napym..
Her kandilde bayramda seyranda gidrsek işimiz iş hee delikafadulden

biricik adı gibi biricik bişidir vallaaopuyorumnanaktan çeyiz fikirlerinizi ona sorabilirsiniz size yardımcı olacak kişilerin başında gelir..hatta fiyatları bile ona sorunn ondan sorulurr :))kaydirigubbakcemile3

ooooooooooo süpermişş yaw cok sevindim bazen sorulacak cok şey oluyorrkaydirigubbakcemile5

yani aşkını göremiyon zaten tel. yeter..:)) görsen aşkınla görüşürdün zaten :)) bende her kandil gitmiyorum arıyorum da bu kandil gidesim geldiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

her kandili bilmiyorumda malesef bayramlarda gidiliyoooo :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…