- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #6.761
Perdecilere gidince kumaşlarına bakıyorum canım,çok model olmuyor malum.
Netten bakıyorum da ooooo o kadar çok var ki..
Hıh şunu diktireyim diyemiyorum.
afiyet olsun cnm bende içtim çay bugün şimdi babam çay almış muzlu sütlü,vişneli,karadutlu falan onlardan iççem bakalım nasılmış tadı
perde olayı beni deli ediyor çok şatafatlı perdeleri hiç sevmiyorum bana kalsa evin her yerini jaluzimi diorlar onlardan yaptırcam çokmu tembel gelin adayı olcam ne sempatiksalakcinni
birde yıkaması kolay olan perdeleri tercih edin bayanlar ütü gerektirmeyen makinadan çıkarıp direk asılan ben öyle yapcam yaw birde perdemi ütüleyeceğim
Tabii ki canım bu ilk şart:)
Perdecilere gittiğine göre fiyat aralığı almışsındır cnm..
Ne dediler fiyatlara peki cnm?
Tabi kumaşına göre değişiodur ama en uygundan en pahalısına göre?
geçen annem salonuna perde bakmaya gitti bende wardım yanında abowwwwwwww adam bi perdeler gösterdi saray vari böle işlemeli falan adama dedimki amca dedim biz topkapı sarayında oturmuyoruz daha sade bişeyler yokmu dedim annem çantayla dürtüklüyor beni dedim ne dürtüklüon sora sade bişeyler çıkardı böyle ip ip tek tek dedim amca bu ne? diyor bunlar yeni sezon ürünlerimiz dedim bu ipler ne işe yarıo güneş geçiriyormu bi dünya soru sordum ewe geldik annem senle bir daha bi yere gitmicem dedi bana adamın gösterdiği perdelere bişey bulmuşum diye sempatiksalakcinni
Aaa iç bakalım nasılmış cnm merk ettm bnde..
Ay valla Tuğçemm bende sewmiorum çok cafcaflı perdeleri..
Şirin,zarif şeyleri beğeniorum genelde..
tamam şeydam ben buluştuğumuzda getirirm sana toz halinde böyle güzel tadı beğendim....
aynen perde sade olcak taktığında uğraştırmayacak yıkanıp asılabilenlerden mümkünse ütü gerektirmeyenelrden olcak...ah yaaaaa keşke ütü gerektirmeyen gömlek üretselerde bende her gün taylanın gömleklerini ütülemekten kurtulsam hahaha
Oooo Tuğçemmmm ilk söylicem o olcak zatenn..
Nefret ederim perde ütülemekten :umursamaz:
Hatta ütü yapmaktan nefret ediorum sırnaşık şey
Canım çok çok değişiyor fiyatlar inan.
Ama biz mesela ortalama hesaplattık evimizin ki en fazla 1000 tl tutar dedi adam.
Eksiği olur fazlası olmazmış.
Metre fiyatları şimdi ne desem yalan olur.
Tuğçem bombasın sen yaaaa sırnaşık şey
Bitiyorum zaten annenle senin muhbbtlerine..
hahahahha kopardın yine benii yaaaaaaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey olumunekankayizsmile
Yaa bi dünya cam var bizim tuttuğumuz evdee..
Zaten giyinme odama perde yaptırmıcam sadece güneşlik olucak..
Kira olduğu için modeli falan çok önemli değil benim için..
Bakalım bizimde gidip fiyat almamız lazım mutlaka bu hafta..
tamam şeydam ben buluştuğumuzda getirirm sana toz halinde böyle güzel tadı beğendim....
aynen perde sade olcak taktığında uğraştırmayacak yıkanıp asılabilenlerden mümkünse ütü gerektirmeyenelrden olcak...ah yaaaaa keşke ütü gerektirmeyen gömlek üretselerde bende her gün taylanın gömleklerini ütülemekten kurtulsam hahaha
bende sevmiom ıykkkkkkkkk o buharla cildime masaj yaparım ben ütüden çıkan buharla ütü yaptığımı unutur yakarım ütülediğim şeyi kesinkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuzum o gösterdiği perdeleri görcen bordo falan böyle altın sarısı abuk subuk desenleri var ay dedim bu ne...
kuzular eminönünde bir sürü perdeci neyim varmış bir araştırayım uygun fiyata perdeler varmış sizede söylerim...
olumunekankayizsmile
Teşekkür ederiiim Tuğçemmm.. Sen beğendiysen güzeldir kesin olumunekankayizsmile
Aynen bitanem yıkanıp direk asılabilcek bişey alıcam.. Kırk saat ütülemek çok zor oluyo..
Zaten bi tarafını ütülerken diğer tarafı bozuluyo yaa sırnaşık şey
Tuğçem sen bakım yaparken evi ihmal etmedee sempatiksalakcinni
Giyinme odası da mı yapacaksınız canım?
Kaç oda eviniz?
Ay bitanem eveeett eminönünede gitmek lazım..
Nası araştırcaksınki bitanem? Gidip öğrenmek lazım..
Kızlar saraydaki yüzlerce halı modelini inceledim:)Beğendiklerimi işaretledim ama sanırım bu biraz daha ağır basıyor.Salon için düşünüyorum.Ortaya deri bir sehpa ile nasıl olur sizce?
ehehehehe yok cnm merak etme ...
yaşasın yıkanabilen ve hoppppppppp diye asılabilen perdeler...
cnm model güzel bence koltuklarınla uyumluysa güzel olur diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?