- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.681
Ayy tüh ya çok kötüdür karın ağrısı regl mi olcan cnm? Sıcak su torbasına koy suyu beline koy iyi gelir benim öyle geçer karın ağrım.
Hadi ordan be ilk topic açıldığnda gelcem ddin o gün bugndür daha yeni geliosun :mymeka: :dilcikar: alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile
Hoşbulduk cnm iyim sen nasılsın?
Bi bakayım dedidim sen de burdamışınnn:1hug:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
evet canım arada bakıorum buraya ama birileri görmüyorr
hadii beaa sen uyuosun o aradaa :roflol:
[/QUOTE]adet ağrısı sanırım adet olucam yarın günüm zaten cnm sökülücem ya ondan ağrıyomafoldumben
Senin niye ağrıyo sende yastık koy arkana belin boşlukta olmasın.
Yok cnm ya daha var bide olmadan böyle ağrı çekiorum tak etti artık vallahi nerden çıktı bu ağrı ya senağlama
İlaç içtim inşallah geçer :Saruboceq:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
evet canım arada bakıorum buraya ama birileri görmüyorr
Bende çok ağrı çekerim ya ayaklarına giy patik felan sen de sıcak tut ayaklarını belini. Evlenince gerçer diyolar az sabret.
inş geçer cnm:Saruboceq:
Bilmiyom valla ben söyleyenlerin yalancısıyımkaydirigubbakcemile3
Bende başlarda öle biliodum ve umut ediodum yeni evlenen herkese soruorum yalan öle bişe yok geçmio hala ağrı çekiorum dio şimdide doğum yap geçer diolar bu sefer anneme sordum annemde dioki yok geçmio ne doom yapnca ne evlenince..
Umuttus vakkayz yani sırnaşık şey
kızzalr güzel gelinler ben yatıyorum yarın görüşürüz en güzele emanet olun opuyorumnanaktan
Çekicez bu ağrıları desene
kızzalr güzel gelinler ben yatıyorum yarın görüşürüz en güzele emanet olun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?