"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Amin amin:Saruboceq:
kız çok ciddiyim kesinlikle çok yakışıyosunuzsositososito

:roflol: uyarıyı aldım:roflol:
len ne me lazım görmezsinizi filan:roflol:
bağırmam ben ses tonum capslocksırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar..
benim için uyku vakti,sabah çok erken kalkmıştım..
yarın da erken kalkmam gerek..
öpüyorum çok,iyi geceler..

Tamam cnm kendine çok iyi bak artık sende başka zaman eklersin eniştenin resmini sırnaşık şey
Hadi görüşürs Allah rahatlık versin rüyanda aşkını gör ( bu durumda ne kdr görmek istersn orasını bilemicem ama kaydirigubbakcemile3 )
Öptüm çook Şeniz :a015:

Yaa misafir yeter artık yaa misafirsen misafirliğini bil de git artık yaa rahatsız ediosun bizii çııkkkk lmaz: kaydirigubbakcemile

Nası gitti misafir ben görüyom ama:1ninca:

Yok cnm ben sna yazdğmda 0 yazıodu yazdm yolladm baktm 1 olmş bit gbi hemen türüolar maşallah sırnaşık şey
Yaa bişe olmaz misafürdeennn erkek eklioz nasılsa napcaklar onlarn resmini alsalarda sırnaşık şey sırnaşık şey

Kesin dalga geçio bizmle bi 1 yazıo bi 0 yazıo klava:
Heralde kaytlı olmayan biri yeawrmm misafir yazıo orda demi ama o misfrliğini bilmio
Armzda banlanan biri olsa o dicemde kimsede banlı değilki..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr taylanın profılınde beraber resmımızı buldum doğum gunumde cekılen ılk tanıstıgımız gun we bızım ıcın cok değerli olan gün eklıcem bırazdan

ay beyzaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaşallah tatlım ya çok tatlısınız allahım ayırmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok sewımlısınızzzzzzzzzzzzz maaşallah 41 kere

Beyzacımmmmmmmm maşallahhh Allah nazarlardan korusun sizi Allah ayırmasın cnm çoook yakışmışsınız ya aklinialirimsmile :Saruboceq: a.s.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr taylanın profılınde beraber resmımızı buldum doğum gunumde cekılen ılk tanıstıgımız gun we bızım ıcın cok değerli olan gün eklıcem bırazdan

Aaa ekle cnm ekle ikinizin resminide görelim aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…