2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ayy bende çok istedim de beyin inadı tuttu iştee
bebeğim olursa onun fotosunu koyup yaptırcam dağıtcam akrabalaraa
m.m.m.m. canm laf olsn diye deil gerçekten çok tatlısınn

hadi inşallah. bir tanıdık ta ufak ambalajlı çikolata dağıtmıştı. üzerinde minnacık porselen sanırım bebek vardı.. oğlan olduğu için mavi dağıttılar

nasıl,nerede yapıyorlar aaaaaaaa 1000 tanesi mi 35 Tl. bir araştırıverin ayy nolur bana ist. da yapacak yer bulun nolurrr ben bulamıyorum

m.m.m.m ekle balım,casper sen eklemicen mi :sinifsinif:

bir de hemen atladım da 1000 tane 35 Tl diye duyunca nasıl bir şey oluyor ki bu resim mi oluyor üzerinde kendimi veremiyorum bugün yoğunum ya kusura bakmayın

kızlar ben bi yemeğe gidip gelim o sırada ada resme bakar herhalde ama ben gelinceye kdr siz beş sayfa gitmiş olursunuz herhalde kaydirigubbakcemile3

m.m.m.m ekle balım,casper sen eklemicen mi :sinifsinif:

bir de hemen atladım da 1000 tane 35 Tl diye duyunca nasıl bir şey oluyor ki bu resim mi oluyor üzerinde kendimi veremiyorum bugün yoğunum ya kusura bakmayın

canım benim yenilerde gördüğüm kalpli incecik bişey. üzerinde isim de yazılabiliyor. tabela ve baskı yapan yerleri gezip fiyat almak gerekir sanırım.

m.m.m.m inanamıyorum sana,bu kız şimdi 77 kg. mı hay Allah'ım ya süper görünüyor kilon bence.
canım çok tatlı görünüyorsun ayrıca üniversitede en yakın arkadaşım kapalıydı,bayılırdım onun kendine bakmasına,kapalıyım diye kendini önemsememezlik yapmamasına.Ona benzettim bir an.Rabbim bahtını güzel etsin canım.

Reyhanım sana da söylemedim di mi senin bahtın yüzün gibi olsun kuşum :)

amin cnm Allah hepimizin bahtını gzl etsin inş
ben nişanlımın yanına giderken pek bi bakımlı oluyorum kaydirigubbakcemile3
ama evde piajamalrla dolaşırım hep kaydirigubbakcemile3

amin cnm Allah hepimizin bahtını gzl etsin inş
ben nişanlımın yanına giderken pek bi bakımlı oluyorum kaydirigubbakcemile3
ama evde piajamalrla dolaşırım hep kaydirigubbakcemile3

ben de pek fazla açık giyemem. bazı şeyler de heves olarak kalıyor. ben bazen süper bakımlı giderim bazen ev halimle çıkıvaririm. evde de pijama falan pek garip giyerim. evlenince giymek için şeyler biriktiriyorum şimdiiii :kedi: askılıydı falan. onları alınca da güzel gözükmak için daha bir istekli oluyorum zayıflamaya. kaydirigubbakcemile2

canm yaa sen de öyle çok tombiş deilsin hepinizde çok tatlısınız yaa
ayy evet evde giymek için ii oluo askılılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…