2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

mervecik sizin bakkal baya azimliymiş, azim ve istek çok önemli gerçekten...
Bende bazen çok yiyince midem bulanıyo çıkartıyorum aslında zararlı ama...

mervecik sizin bakkal baya azimliymiş, azim ve istek çok önemli gerçekten...
Bende bazen çok yiyince midem bulanıyo çıkartıyorum aslında zararlı ama...

evt cnmbazen cok yedıgınden karısıklıktan mıden bulanabılır ama bu sureklı oluyorsa mesela 10 gunde 2-3 kez oluyorsa hastalık olarak kalabılır allah korusun.bunun nedenı psıkolojıkde olabılır ama sonucları kötu bılıosundr azcok.devam edersedoktora gıtmeyı ıhmal etme olurmu

bi ara neredeyse hergün oluyordu, şimdi azaldı zaten fazla yemiyorum, ondan kaynaklanabilir.
Dün çok yedim ve çok kötü oldum, çıkarmamak için çok direndim ama zorlandım baya...

:)
bunyen yemeye alısık deılse ondan olabılır
benım bunyede nekdr yersen ye banamısın demıo hepsı ıcerde kalıoo:) sen dıkkat et kontrol et bıraz kendıkendını baktın duzelmıo gıt ama

bide bağırsak sorunu var canım, bu aralar yine çıkamıyorum tuvalete (
Ulen aşkım yandı valla habire hastalık hastalık bıktırcam adamı :))

aman o bendede var ben 3 gunde bı cıkarsamıı dıom oda azcık zaten:) buarada askıtom aradı belgelerı tamamlamıs bana yollıcak:)

kızlar yine K.K dan 7 aylık evli bir arkadaşa sormuştum ne gerekli ne gereksiz diye o da cevapladı sağolsun onun cevabını sizinle de paylaşayım dedim :)

valla canım çok alma bence benim 4 takım nevresimim vardı 1 saten takımla bir de pike takımı da kayınvalidem verdi..bir de uyku setim var ayrı 2 tane de battaniyem var..pike takımı,nevresim hediye de geliyor çünkü çok alma canım..
valla güzel soru sordun da düşünmek lazım..:)ben gereksiz hiçbişi almadım nerdeyse...evi doldurmadım yani ama mutfak çeyizim çoktu annem abartmış..birsürü saklama kabım falan vardı gerek yok diyordum ama var aslında..
çok tencere takımı alma canım çok kullanılmıyor..
ben en çok ızagaralı tost makeinesini tavalarımı bir de küçük düdüklüm var onu kullanıyorum..
çok yemekli misafirim geliyor ondan masa örtüsü de birkaç tane lazım..
şu bardak set takımlar var ya onlardan alma bence hiç kullanılmıyor ben de almadım..hiç de eksikliğini hissetmiyorum..
şu fiber toz bezlerini çok kullanıyorum camlar iki dakkada tertemiz..
suya çeken arnica marka elektirik süpürgemden çok memnunum..ama suyunu boşaltıp temizlemek eşimin işi..biraz zahmetli ondan acil durumlar için şarjlı el süpürgesi de al mutlaka..
misafir terliklerini unutma ..
aklıma geldikçe yazarım...mesela ekmek kızartma makinesi alma..bana arkadaşım beko çay makinesi almıştı ondan da memnunum ama sadece misafir geldiğinde... çelik bir çaydanlık eşimle bana yetiyor...

:) bu insanlar niye bu kadar sıfatlara takılıyor anlamam ama bana çok komik geliyor sen bakkaldın ben öle alıştım öle derim ne var ikide bir düzeltion aynı bizim terzi gbiiymiş :):):):)
Stres olayınca gelince çok garip ama stresli değilim gibi geliyor ama sebepsz gerginlik yapıyorum bazen hatta kendi kendime bile şaşıroyodum alla alla millet nasıl stresli ben ne kadar rahatım diye meğerse hikayeymiş ben ne kadar stres içinde olduğumu bile bilmiyormuşum

gunaydın kızlar

cnm sen farkında deılsındır belkıde stresının.benım annemde bıkac aydır sıvılce gıbı yaralar cıkıodu bızımkıde cok ot çöp yıyo ya karacıgerım temızlenıo dıyıp duruyodu gecengun gıt artk dra dedım doktr bı bakmıs hiii sen neye bukdr uzuldun neyı kafana takıon bunlr stresten demıs annemde kızım evlencek baska bısı yk ama streslı deılım falan demıs yanı sendekıde öle bısıdır belkı farkında degılsndr

annen geçmiş olsun canım demekki ben de öyleyim Allah işimizi rast getirsin ne deyim,
caspersy günaydın nasılsın cnm nasıl gidyyor ?_

iyiyim fıstıgım cok ıyıyım :) nısanlım dun kendı ıslemlerını hallettı kendı beledıyesı dısında kıyılacagı ıcın nıkah ızın belgesını bugun yollıcak bana haftayada ben ıslemlerımı halledıcem nıkah gunumuzude almıs olcaz böylece bıde sabah sabah bı ev ılanı geldı maılıme 350 tl dıo şaka gıbı ona bı bakcam :)

Kızlar kahvaltı da siz ne yiyorsunuz ya ben kepek ekmeğini hiç sevmiyorum onu yiceğime ekmek yemem diyorum beyaz ekmeği de diyet yüüznden yiyemiyorum sabahları hergün simit yiyorum acaba simit de beyaz ekmek gibi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…