- Konu Sahibi merwecik_20
-
Phenomen canım, aslında şu diyeti beyinde bitirmek önemli sende bitirmişsin anlaşılanki vermişsin kiloları, bende bide bağırsak sorunu var, görenler bu kadar yemeyle nasıl kilo alıyorsun diyolar, oysaki metabolizma yavaş çalışıyor benim...
Benim aşkım şuan asker( haftaya burada olacak çok heyecanlıyım...
aşkımla tanışıklığımız lisede başladı. o yıllardır aşıktı ama ben her nedense yaklaşmak istemiyordum. okullar işler derken o da şehir dışındaydı arada arardı.geçtiğimiz yaz tekrar buluştuk ve ben ona acayip bi şekilde aşık oldum. o zaten aşıktı ve benim için çok şey yapmıştı. tabi tartışmalar oldu ama ertasi gün hemen buluşup harika bir gün geçiriyoruz. hep şanssızım derdim, şimdiyse çok şanslıyım diyorum onun gibi birini Allah karşıma çıkardığı içinn
aşkımla tanışıklığımız lisede başladı. o yıllardır aşıktı ama ben her nedense yaklaşmak istemiyordum. okullar işler derken o da şehir dışındaydı arada arardı.geçtiğimiz yaz tekrar buluştuk ve ben ona acayip bi şekilde aşık oldum. o zaten aşıktı ve benim için çok şey yapmıştı. tabi tartışmalar oldu ama ertasi gün hemen buluşup harika bir gün geçiriyoruz. hep şanssızım derdim, şimdiyse çok şanslıyım diyorum onun gibi birini Allah karşıma çıkardığı içinn
Kızlar kayısıyı denediniz mi?Çok faydası oluyor sabahları aç karnına 4-5 tane yiyince..
Birde sinameki çayı var..Ama onu dikkatli içmelisiniz, sürekli içerseniz midedeki enzimleri bile söküp atıyor halsiz bırakıyor insanı. Haftada 2 ya da en fazla 3 kez sinameki çayını deneyin bakalım, umarım faydası olur..Su içmek de çok fayda ediyor ayrıca arkadaşlar..
bende 4 kayısı ve hemen üstüne önce sıcağa yakın ılık, sonra normal su içiyorum fayda görüyorum.
sinamekinin kokusuna dayanamıyorum ben. çok denedim ama bağırsaklardan önce midem çalışıyor :çok üzgünüm:
Ne güzelll opuyorumnanaktan Allah mutluluğunuzu ve aşkınızı kat kat arttırarak sizi bir ömür yanyana eylesin inş canım yerimseniben
Senin adına çok sevindimmm Rabbim yüzünden gülücükleri kalbinde ki o güzel heyecanlarını daim etsin canım..
Canım sen formülü bulmuşsun süper, o zaman devam kaydirigubbakcemile5
Kızlar ben çıkıyorum etrafı toparlayıp yürüyüşe gideceğim. Bu gün geciktim ama olsun hiç yapmamaktan iyidir. Hepinizi öptüm sonra görüşürüz..
sabahları aç karnına ilıktan biraz sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal karıştırıp için üzerine de kayısı yiyin sonrasında içeceğiniz su ılık olsun işe yarıyor =))) hoş bende 2 gün yarıyor sonra bişey olmuyor ama annem yapıyor ve ona iyi geliyor ayrıca vücut direncini de arttırıyor kolay kolay grip nezle olmuyorsunuz uzun vadede yaparsanız
Kızlar ben çıkıyorum etrafı toparlayıp yürüyüşe gideceğim. Bu gün geciktim ama olsun hiç yapmamaktan iyidir. Hepinizi öptüm sonra görüşürüz..
ayy ayy valla aşkım depreşti
Rabbim hiç mutluluğunuzu bozmasınn şimdide
evlendiğinizde de inşş...
evlenince herşey daha bi güzel oluyoo ayy kocamı çok seviyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?