- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.001
ne demek begenmezse begenmezse taş yesın gercı bnmkı öle bı gaflette bulunamazda begenmezse bılır 3 gun ac kalıcanı:)) allahtan mutfakla aram ıı benım nısanlımı görmussnzdur belkı albumde vrdı camış gıbı yemesıne ragmen tıg gıbı o yuzden evlenınce ona dayıcamkızartmaları bana haslamaları:)
kızlar banada oynamayı öğretin yaaa
benımkı cekınır zaten:))
yok cekınmez de kıyamaz kı hıc bagırmaz uzmez benı ayy bak sımdı sevesım geldı çocuuu ben ona bagrırım o evdekılere bagrır acayıp anlasırız:)) buarada kayınvalıdemle ve kayınpederımle felan bal gıbıyız masallah
Merhaba Arkadaşlar nasılsınız?
Zayıflayan var mı aranızda son 1 haftada?Ben giremedim bikaç gündür gelişmeleri bilmiyorum???
Kızlaar ne oynuyonuz bakim, ben oynamayı çok severim :))
Aşkım aradı 10 ocakta söz için geleceklermiş kaydirigubbakcemile2
bana önceden her dugunde annem durtuklerdı kalk oyna dıe oynamazdım snra bıgun kendı kendıme dugunun bırınde attım kendımı ortaya bılmem de haa her sarkıda aynı tıp oynarım amann sefamolsun gerısı kendılıgınden gelıo sahne tozu yutmak baska bıse:)
Ya kızlarrr biz burda zayıflamak için topalndık snaıyordum baktım tarifler havada uçuşuyo :))))))))))))
Ya kızlarrr biz burda zayıflamak için topalndık snaıyordum baktım tarifler havada uçuşuyo :))))))))))))
hehe canımm benm eşim de çöp gibiydii düğünden 1.5 ay sonra 5 kilo almış olarak bulduk kendisinii
kızlar bnm mesai bitti ben gider senağlama
çok kaynatmayın ben yokken kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?