2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Allahımmmmmmmmmmm ne kadar fenasın sen öyle bende mi aynını yapsammm acep he he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoş benimkininde maşallahı var :roflol::roflol::roflol:

kızlar banada oynamayı öğretin yaaa

bana önceden her dugunde annem durtuklerdı kalk oyna dıe oynamazdım snra bıgun kendı kendıme dugunun bırınde attım kendımı ortaya bılmem de haa her sarkıda aynı tıp oynarım amann sefamolsun gerısı kendılıgınden gelıo sahne tozu yutmak baska bıse:)

bende öyle nişanlımla anlaşamıyom annesi babasıyla anlaştığım kadar
şikayetin varmı bundan çekelim kulaklarını diyolar bende kıyıp şikayet edemiyorum

he he ayy bende görümceme diom kız ben doğurmadan evlen yoksa çocukla nasıl oynucam ben die:dance:

hehe canımm benm eşim de çöp gibiydii düğünden 1.5 ay sonra 5 kilo almış olarak bulduk kendisinii

burdan ne cıkıyo annelerı guzel yemek yapamıo:)) yok yaw saka takılıyorumda benım kaynanam yemek yapar benımkı bu ne be ben yemem der yumurta yer mesela ben yapınca ama bıde tepesıne dıkılınce yıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…