2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

emrzeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
168
2
96
39
Antalya
arklar bende 7 haftalık 3üz anne adayıyım. birlikte toplanıp tecrübelerimizden yararlanalım benim sormak ve konuşmak istediğim çok şey var...:49::49::49:

Son düzenleme:
ALLAH tamamı na erdırsin canım bende dördüz bebek beklıyorumm ..ilk duyduğumda günlerce ağladımm sonra kendıme geldım inşallah bır sıkıntı olmadan kavuşuruz bebişlerimizee..

inşş cnm bende çok şok oldum inanamadım senin açtıgın sayfaya baktıım... bide 43 kişi girmiş ama kimse bi yorum yapmamış bu yıl bu sitede tek üçüz benim heralde:))):1::49::49:

hayırlı olsun ...saglıkla gelsın ınş......bende ıkız sanmıstım ama ultrasonda üçüz gorunce gecekten cok sasırmıstım ve tedırgın olmustum drum bırı cok cok mınık bu kendılıgınden kaybolabılır bekleyelım dedı ıkı hafta sonra gıtmıstır dıy gıttık dr baktı valla dedı cok sasırdım o mınıcık bebek dıgerlerıne yetısmıstı nerdeyse ..sonrada ben hepsını ıstıyorum dedım madem gıtmedı ....drun reduksıyon teklıfınıde kabul etmedım cok sıkıntılı bır hamılelık gecırduım dokucuncu hafta sıdetlı kanamam oldı hastanede yattım ıkı gun sonra hep evde yattım....ıns sen rahat gecırıırsın dıkkat et ve dınlen bol bol canımmmmmm ama ıkı uc kısı daha var hamıle uçuze ....burda bız hamıleyken bol bol yazıstık cokm ıyı oluyoo

inşş cnm bende çok şok oldum inanamadım senin açtıgın sayfaya baktıım... bide 43 kişi girmiş ama kimse bi yorum yapmamış bu yıl bu sitede tek üçüz benim heralde:))):1::49::49:

yok canım bende varım ben önce burayı görmemişim diğer tarafa yazdım tecrübeliler ne de olsa orda ama bizde birbirimize elimizden geldiği kadar destek oluruz ...inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde bu yolculuğu tamamlarız...:nazar::nazar::nazar:

kusura bakmayın cvp yazamadım gezmekten:)))hep birlikte bizde burdan yazalım birbirimize neler bizi bekliyo hiç degilse bize tecrübelerimiz rahtlarız...herşşey üçüzler için...:49::49::49:

Ne güzel gezebildiğin sürece gezmeye devam et...ben eve tıkılıp kaldım bulantılardan dolayı hiç keyfim yok...umarım bu uzun süreci sağlıklı bir şekilde atlatırız..diğer tarafta arkadaşlar çok daha tecrübeli sağolsunlar ellerinden geldiğince cevap veriyorlar...aklına takılan soruları onlarada sorabilirsin yardımcı olacaklardır...tabi bizde birbirimize destek olaya devam edeceğiz...

Ben de üçüz bekliyorum (Tabi ki hala bunalımı atlatabilmiş değilim :43: ). Geçen hafta gittiğimde biri 6+0, biri 5+2 diğeri 5+1di. Büyüklükleri farklıydı. Sizinkiler de böyle mi? Bir de üçüz gebelikte folik asit ne kadar kullanıcaz kızlar bilen var mı, arttırmak mı gerekiyor acaba?? (Ben üç keseyi duyunca şoka girip ağlamaya başladığım için doktora herşeyi sormayı unutmuşum):31:

Ben de üçüz bekliyorum (Tabi ki hala bunalımı atlatabilmiş değilim :43: ). Geçen hafta gittiğimde biri 6+0, biri 5+2 diğeri 5+1di. Büyüklükleri farklıydı. Sizinkiler de böyle mi? Bir de üçüz gebelikte folik asit ne kadar kullanıcaz kızlar bilen var mı, arttırmak mı gerekiyor acaba?? (Ben üç keseyi duyunca şoka girip ağlamaya başladığım için doktora herşeyi sormayı unutmuşum):31:

tatlım şaşırman normal ama niye bu kadar bunalıma girdinki . bebeklerin gelişimlerini farklı olması normal ne kadar üçüzde olsalar hepsi ayrı birer birey gelişim geriliği olmadığı sürece ki o durumda uçurum kadar fark oluyor doktorlar anlıyor 1-2 hafta normal sayılıyor . rahatlaman için yardımcı olabileceğimiz bişey varsa elimizden geleni yaparız canım sen özel bir annesin ve üç minik yavrun olacak bu herşeye değer emin ol .

yok cnm bikere şansınla gurur duy bak bizde aynı şoklardan geçtik.ama bana büyüklükleri ile bişey söylenmedi 8 haftadayım daha folik asit 1tane alıyorum ben normalde sabah demişti dr. ama bulantı ypıyo diye yatarken içiyorum içmemekten iyidir allah sanada ve hepimize saglıklıca kucagına almak nasip etsin. tedavi ilemi kaldın..:49::49::49:

Ne güzel gezebildiğin sürece gezmeye devam et...ben eve tıkılıp kaldım bulantılardan dolayı hiç keyfim yok...umarım bu uzun süreci sağlıklı bir şekilde atlatırız..diğer tarafta arkadaşlar çok daha tecrübeli sağolsunlar ellerinden geldiğince cevap veriyorlar...aklına takılan soruları onlarada sorabilirsin yardımcı olacaklardır...tabi bizde birbirimize destek olaya devam edeceğiz...

ya çok şükür rahat geçiriyorum hatta bazen acaba ben hamile degilmiyim diye düşünüyorum ..bel agrılarım dışında :49::49:şimdiden karnım çıktı valla hoşuma da gidiyo.haziran 15de konturol var bakalım dr. ne diyecek inş hayrılı sonuçlar alırız 3üzlerimi saglıklı ve zamanlı kucagımıza alalım sende sabahları sarı leblebi ye çok iyi geliyo ....:27::27::27:

evet üçüz anneleri deneyiminizi yazın artık nasıl yataklar nası arabalar sagma makinası mamalar nezaman ek gıda nezman yazın valla ben şimdiden hepsini ögrenmek istiyorum..ne önerirsiniz hamilelikte önerebilcekleriniz neler :)))sayfa yı unutmaayalım..:33::33::33:

selamm ben de üçüzlere hamileyim :)
burayı yeni gördüm
Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı da nasip etsin inşallah...
benim aşılamayla oldular, hcg yüksek çıkınca benim aklıma daha çok ikiz geliyodu, ilk kontrolümde dr üçüz diildir inşallah diyip de keseleri görünce eyvah demişim gayri ihtiyari.. yeni yeni alışıyorum bebeklerime ama onları karnımda ne kadar taşıyabilirim diye endişeleniyorum bazen.. bi de bebek bakmadım hiç, tecrübesizim ama Allaha sığındım. mevcut ciddi bi risk oluşmazsa redüksiyon yaptırmayı düşünmüyoruz... kızlar takvim ekleseniz, hangimiz kaçıncı haftadayız bilelim

selamm ben de üçüzlere hamileyim :)
burayı yeni gördüm
Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı da nasip etsin inşallah...
benim aşılamayla oldular, hcg yüksek çıkınca benim aklıma daha çok ikiz geliyodu, ilk kontrolümde dr üçüz diildir inşallah diyip de keseleri görünce eyvah demişim gayri ihtiyari.. yeni yeni alışıyorum bebeklerime ama onları karnımda ne kadar taşıyabilirim diye endişeleniyorum bazen.. bi de bebek bakmadım hiç, tecrübesizim ama Allaha sığındım. mevcut ciddi bi risk oluşmazsa redüksiyon yaptırmayı düşünmüyoruz... kızlar takvim ekleseniz, hangimiz kaçıncı haftadayız bilelim

ben nasıl takvim ekliyecegimi bilmiyorum bide sayfayı üç yazmışım üçüz yazacagıma onu bile nasıl düzeltcem bilemedim...:49::49::49:

allahım inşallah benımde olur üçüz... hamılerın duası kabul olurmuş.. ne olur banada dua edın:)))

çok şanslısınız..

allahım inşallah benımde olur üçüz... hamılerın duası kabul olurmuş.. ne olur banada dua edın:)))

çok şanslısınız..
canım hayırlısını dile hep.. ben ilk duanı yapayım, eğer sizin için hayırlı olacaksa, inşallah senin de üçüzlerin olur, amin. bunu sen istedinnnn :))) gerçekten hayırlısı olsun tatlım.. ve sağlıkla.

canım hayırlısını dile hep.. ben ilk duanı yapayım, eğer sizin için hayırlı olacaksa, inşallah senin de üçüzlerin olur, amin. bunu sen istedinnnn :))) gerçekten hayırlısı olsun tatlım.. ve sağlıkla.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn

Back
X