Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşş cnm bende çok şok oldum inanamadım senin açtıgın sayfaya baktıım... bide 43 kişi girmiş ama kimse bi yorum yapmamış bu yıl bu sitede tek üçüz benim heralde:)))![]()
Ben de üçüz bekliyorum (Tabi ki hala bunalımı atlatabilmiş değilim). Geçen hafta gittiğimde biri 6+0, biri 5+2 diğeri 5+1di. Büyüklükleri farklıydı. Sizinkiler de böyle mi? Bir de üçüz gebelikte folik asit ne kadar kullanıcaz kızlar bilen var mı, arttırmak mı gerekiyor acaba?? (Ben üç keseyi duyunca şoka girip ağlamaya başladığım için doktora herşeyi sormayı unutmuşum)
![]()
Ben de üçüz bekliyorum (Tabi ki hala bunalımı atlatabilmiş değilim). Geçen hafta gittiğimde biri 6+0, biri 5+2 diğeri 5+1di. Büyüklükleri farklıydı. Sizinkiler de böyle mi? Bir de üçüz gebelikte folik asit ne kadar kullanıcaz kızlar bilen var mı, arttırmak mı gerekiyor acaba?? (Ben üç keseyi duyunca şoka girip ağlamaya başladığım için doktora herşeyi sormayı unutmuşum)
![]()
Ne güzel gezebildiğin sürece gezmeye devam et...ben eve tıkılıp kaldım bulantılardan dolayı hiç keyfim yok...umarım bu uzun süreci sağlıklı bir şekilde atlatırız..diğer tarafta arkadaşlar çok daha tecrübeli sağolsunlar ellerinden geldiğince cevap veriyorlar...aklına takılan soruları onlarada sorabilirsin yardımcı olacaklardır...tabi bizde birbirimize destek olaya devam edeceğiz...
selamm ben de üçüzlere hamileyim :)
burayı yeni gördüm
Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı da nasip etsin inşallah...
benim aşılamayla oldular, hcg yüksek çıkınca benim aklıma daha çok ikiz geliyodu, ilk kontrolümde dr üçüz diildir inşallah diyip de keseleri görünce eyvah demişim gayri ihtiyari.. yeni yeni alışıyorum bebeklerime ama onları karnımda ne kadar taşıyabilirim diye endişeleniyorum bazen.. bi de bebek bakmadım hiç, tecrübesizim ama Allaha sığındım. mevcut ciddi bi risk oluşmazsa redüksiyon yaptırmayı düşünmüyoruz... kızlar takvim ekleseniz, hangimiz kaçıncı haftadayız bilelim
ben nasıl takvim ekliyecegimi bilmiyorum bide sayfayı üç yazmışım üçüz yazacagıma onu bile nasıl düzeltcem bilemedim...![]()
canım hayırlısını dile hep.. ben ilk duanı yapayım, eğer sizin için hayırlı olacaksa, inşallah senin de üçüzlerin olur, amin. bunu sen istedinnnn :))) gerçekten hayırlısı olsun tatlım.. ve sağlıkla.allahım inşallah benımde olur üçüz... hamılerın duası kabul olurmuş.. ne olur banada dua edın:)))
çok şanslısınız..
canım hayırlısını dile hep.. ben ilk duanı yapayım, eğer sizin için hayırlı olacaksa, inşallah senin de üçüzlerin olur, amin. bunu sen istedinnnn :))) gerçekten hayırlısı olsun tatlım.. ve sağlıkla.