2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Merhaba kızlar. Sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın. Ben 19.06.2012 salı günü saat 11:25 de doğum yaptım. Doğum gününde 33+5 tim ama bebişler biraz ufak doğdular. Zeynep Yaren 1720 Elif Ceren 1710 Ahmet Emir de 1390 gram olarak doğdular. Tabi hemen küvöze alınmışlar. Genel anestezi aldığım için daha ayılmadan bebekler başka hastaneye transfer edilmişlerdi bile. Dün de ben taburcu oldum. Şu an çok ağrım var, preeklempsi hala geçmedi, ödemlerim hala inmedi yine de buna da şükür diyorum. Dün taburcu olduktan sonra bebişlerin olduğu hastaneye gittik. Bebişlerimi ilk orada gördüm. Gerçekten çok zormuş. Onlara dokunamamak, sevememek, koklayamamak çok zor. 5 dakika yoğun bakımda kalıp çıkardılar beni daha doyamadan. Şimdi evimdeyim. Çok özlemişim evimi. Süt sağmaya çalışıyorum bir yandan acı çekiyorum. Ağız geldi biraz eşim götürdü hemen. Neyse sabredeceğiz artık başka çaresi yok. Allah çok büyük. Biraz iyileşince tekrar Yazarım kızlar. Kendinize iyi bakın. Dualarınız için Allah razı olsun hepinizden.

canım allah kolaylıklar sabır versin inşallah...
çoğul gebeliklerin her zaman zor olduğu doğrudur ama ileride seni bekleyen güzellikleri düşün ve bu zor zamanların geçeceğini hiç unutma
senin şu anda 3 tane güzeller güzeli evladın var...
allah daha nice seneler görmeyi nasip eylesin inşallah hepimize....

apache nerelerdesin doğumdan sonra pek yazmıyorsun
merak ediyorum bebişlerin nasıl nasıl gidiyor bakımları...

:)))) SAT 23.Eylül.2012 yani 8 hafta 3 günlük hamileyim.
Spontan ayrı keselerde üçüzlerim var :))
Ve bir sürü kaygılarım da mevcut nasıl bir hamilelik geçireceğim ve erken doğarlarsa ne olacak doktorlar bile kesin bişeyler demiyor bazen bazen bunalıma girdiğim oluyor maleseff..

merhaba arkadaşlar benim de üçüzlerim olacak. karın ağrısı kasık ağrısı devamm. olacak artıkk o kadar :)) Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinn .

yeni gelen hamişler facede takılıyoruz genelde biz bana özelden szi facede nasıl bulurum yazın gruba ekleyim sizleri biz bayağı kalabalığız orda..

bayanlar herkeze merhaba sizden bana cevap vermenizi bekliyorum kafam takıldı cünki.ben gecen kasım ayının 7 de adet oldum aralıktada tüp bebek tedavisine başlıycaktım kasım 20 de doktora gittigimde 16 mm yumurtam oldugunu söledi belkide hamile kalırsın dedi.ben tüp bebek tedavisi için kasım 30 istanbula gittim ayın 5 gibi hasta olmam gerekiyordu mide bulantım ve baş dönmem oldugu için test yaptım adetime 1 vardı beta hcg 261 cıktı adetimi 3 gecince tekrar yaptırdıgımda 686 cıktı.ultrasında bakıldıgında kesem hamile kaldıgım tarihi bildigim için büyük cıkıyordu doktorlara göre 4 haftalık bana göre 2 haftalık bu degerlere göre okugumda ikiz gebelik olabiliyormuş kese bir tanecik ama kalp atışları için haftaya gidicem bu konuyla ilgili banada cevap yazarsanız sevinirim :)

yeni gelen hamişler facede takılıyoruz genelde biz bana özelden szi facede nasıl bulurum yazın gruba ekleyim sizleri biz bayağı kalabalığız orda..

Selam ben yeni üye olduğum için özelden mesaj gönderemiyorum face grubuna katılmak istiyorum grubunuzun adını özelden mesaj atarmısınız

Back
X