2011 af'tan faydalananlar buraya

Inangul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
4
0
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

ben bu yıl aftan faydalanacağım kaydımı yaptırdım, ama bana henüz kitap vermediler, hangi derslerden sorumlu olacağımda belli değilmiş 26 kasımda belli olacak dediler, belki kitap verilmeyebilirmiş kafam karıştı benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı acaba?

Slm bende aftan yararlandım kaydımı yaptırdım. Ama bana öyle birşey denmedi. Kaldığın derslerden sorumlu değilmisin? Hangi bölüm senin?

ben Muhasebe bölümündeyim, galiba adı muhasebe ve vergi uygulamaları diye değişmiş. 3 dersim var zaten. Yarım yamalak bilgi verdiler, memurlarında tam bilgisi yok gibi geldi bana,
sana kitap verdilermi peki ?

Ben de aöf turizm okuyorum.
Bana hangi derslerden kaldığımı sölediler bende ona göre yardımcı kitap aldım aftan yararlananlara kitap vermiyorlar...
Paran varsa okuyosun...
çalışıyorum ara sıra ama kafa basmıyor...napçaz bilmem..hem iş hem ev hem çocuk çok zorrr...

Gerçekten işimiz zor, bana 26 kasımdan sonra dersler belli olacak dediler, yürürlükten kalkan dersler falan olabilmiş.yerine başka dersler vereceklermiş.
Bende yardımcı kitap almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…