2011 Ağustos Bebeklerinin Cinsiyetleri-İsimleri

Kızlar bende öğrenmek istiyorum cinsiyetiiii

Cumartesi gidiyoruz doktora, bakalım ne diycek doktor. Çok heyecanlıyım

10. haftada bebeğin cinsiyetini öğrenmek mümkün değil çünkü bebeğin cinsel organı erkekse 11. haftada oluşmaya başlıyor zaten canım.

benim 11. haftada doktor erkeğe benziyor dedi. 13. haftada gene erkeğe benziyor dedi. ama kesin olarak birşey sölemediği için bende kendimi kaptırmak istemiyorum:)) gerçi ben ilk andan beri emindim erkek olduğundan ama. ismide birine karar verdim diğerini düşünüyorum. kesinleşsin söyleyeceğim:))

merhabalar
bızım 12.haftada bellı oldu ama burayı yenı gordum ..

Allah ızın verırse oglum olacak..adı da dedesıının adı sevket olacak

kızlar nihayet dün cinsiyetini öğrendik... 40 kez söyleyince olurmuş.kızım olacak.çok mutluyum..değişmezse ismi NİL olacak inşallah.

Son düzenleme:
ay ben bu başlığı daha yeni gördüm bu hafta bende öğrenicem inşallah yazarım öğrenince

kızlar malum diğer topiğimizdede yazdığım gibi benim erkek denilen bebişim kız çıktı. şimdi pazartesi test sonucuna bakarken doktor bidaha bakalım derse o zamanda kız çıkarsa eklerseniz listeye. bakmazsada zaten kız dedi. öle yani.

sagolun kizlarrrr

zaman gectikce paylasimlarimiz da, heyecanlarimiz da artacak insallahh

ilk bildirim gelisimciden geldi.
tebrik ediyorum onu ve opuyorum minik gulse'yi de..

merhaba peppermint..
benim bebeğim kız olacakmış. geçen cuma kesinleşti. isim konusunda henüz bir şey netleştirmedik. sana özelden msj yazmaya çalıştım ama şu ana kadar yolladığım msj sayısı az olduğu için msj yollayamazsınız diye birşeyler yazdı... ben de buradan yazdım. selamlar... kola gelsin... isim ve cinsiyet topiği için eline sağlık...

merhaba canim.
hayirli olsun minik kizinn

ekliyorum seni de listeye

rica ederim ne demekkk

cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. canım doğum 19 ağustos demişsin benimde 20 ağustos aynı sayılırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…