aminn....inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı evlatların olur hemde ikizzz.....:)))
evet çok rahat osman hocam randevu konusunda ve her konuda çok titiz zaten randevuyu telefonda kendisi veriyor kendisi ayarlıyor randevu saatlerini sekreterle filan değil ben çok şaşırmıştım mesela ilk konuştuğumda osman hocayla...ve ilk randevu alacaklara soruyor sorunun ne eğer anlattıkları çok ciddi bir problem değilse sanırım randevu vermiyor bana benim zamanın çok kıymetli demişti basit problemli hastalar bana gelene kadar başka doktorlarda sorunlarını halledebilir...osman hocam saat 2 de verdiyse muhakkak 2 de giriyorsun bazen erken bile...en fazla extra bişiy olursa 5 veya 10 dk beklersin oda zaten normal...gittiğin o özel hastane artık olayı para kazanmaya dökmüş direk yani o neymiş 1 saat 1.30 saat insan beklerken sinir olur yaa...
ah ben nerden başlasam nasıl anlatsam kısaca geçeyim:
33 yaşındayım (hala inanamıyorum)
2009 evlendim...ilk istediğimiz ay hamile kalmışım ama sazan doktorum anlamadı...ben hayati tehlike ile iç ve dış kanamayla hastaneye gittim pazar günüydü benim doktor yurtdışındaymış...meğersem dış gebelik yaşıyormuşum ne biliyim ilk gebelik deneyimim dış gebelik nedir onu bile bilmiyordum...neyse apar topar gece yarısı ameliyata aldılar sağ tüp gitti sol tüpümde başka doktor saolsun kemiğe yapışmış beceriksiz çıktı...2 sene boyunca gittiğim hiçbir doktor bunu anlayamadı...en son artık osman hocamı buldum o daha filmime bakar bakmaz anladı şak diye herşeyi anlattı...biz tabi şok bu kadar geçen zamana mı üzülelim yoksa yıprandığımıza üzüleyim harcadığımız paraya mı üzüleyim...böle işte bizim hikayemizde kısaca....:)
rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda...
hiç sanmıyorum şahin bey yönlendirmemiştir...
haydiii hayırlısııı.....:)