selam kızlar...
bende ağustosta kısmetse ilk defa tüp bebek yaptırıcam.4 ağustosta randevum var.kafam çok karışık,nasıl oluyor hiç bir fikrim yok...???
benimde hikayem çok uzun ama kısaca anlatarak başlamak istiyorum.
2009 haziranda evlendim.ilk 2 ay istemedik.bu arada evlendiğim aydan itibaren doktora düzenli gidiyordum buna rağmen dış gebeliğimi farkedemedi.hayati tehlike ile 18 ekim 2009 ameliyat oldum.sağ tüpüm alındı.bi süre sonra normal yolla hamile kalabilirsin dedi doktor.tabi bizde başladık denemelere olmuyor olmuyor...sonra başka doktora gittik rahim filmi çekinmen lazım daha önce sölemediler mi!!biz ne bilelim.neyse şubat 2011 çekildim.çekilirken bayılmışım.doktor dedi açıldı tüpün.ii süper dedik...yumurtalıkların tembel dedi klomen başlayım ii başlayalım..3 kere klomen+ovitrelle denememiz hüsranla sonuçlandı.
böle olmuyor dedik bi prof gidelim geçen 27 temmuz 2011 gittik.bizimle 40 dk ilgilendi.
rahim filmimi gösterir göstermez senin sol tüpün kemiğine yapışmış olması gereken yerde değil dedi ben şok eşim şok...allahım dedim daha ne kadar deniceksin sabrımı.daha önce gittiğim doktorlara ne diyim allahından bulsunlar...bu arada yumurtalıklarım gayet ii çalışıyormuş.ne alakası var tembellikle diye sölendi...
ilk gebeliğin dış gebelik olma ihtimali %0,5 imiş ben bu kadar az ihtimali olan kısma giriyorum şans...

((....dedi ya ameliyat olacaksın ordaki yapışıklığı ortadan kaldırıcaz onada %50 şans verdi.yada tüp bebek...
bizde artık vakit kaybetmek istemediğimiz için tüp bebeğe karar verdik.33 yaşındayım artık ne beklemeye sabrım var ne de vaktim...
işte benim hikayemde bu allah nasip ederse bu ay başlıyoruz.dediğim gibi süreçle ilgili hiç bir bilgim yok...kızlar bu süreçte siz neler yaşadınız ne kadara mal oldu bana bilgi verir misin lütfen???
allah hepimizin yardımcısı olsun...bu ay ramazan ayı inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder...