amin canım inş:)dua et olurmu çok heyecanlıyım.
amin inşallah hayırlısı perşembeyi bekliyoruz allah herkesin yardımcısı olsun bol bbişli zamanlar inşallah:))
inşallah canım o kadar heyacanlıyımki anlatamam ben sabah 9 da giderim herhalde allah dualarımızı kabul eder inşallah herkesin gönlüne göre versin![]()
kızlar güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum...allah yüzünüzü güldürsün inşallahhh....
iyiyim canım sağol, benim de adetim 12 gün gecikmişti. nihayet bugün geldi. geçen ay 1 hafta erken ve 11 gün sürmüştü. bu düzensizlik 2. tedaviye başlayacağım için çok canımı sıkıyor. 2. tedavi de ne zaman başlıcak belli değil aslında. raporum bir türlü çıkmadı. yeni yasadan dolayı doktorlar bir türlü kurulu toplayamadı. anlayacağın beklemedeyim hala.
sen moralini yüksek tutmaya çalış canım. inşallah en kısa zamanda toparlanacaksın, herşey yoluna girecek. öpüyorum.
daisycim nasılsın tatlım...?yeni başlangıç yeni heyecan ne güzel...
ee her denemede yeni rapor mu çıkıyor?aman ya bu devletin işleri deli edici olması gerekenleri daha hızlı yapsana dimi ama...hem sen raporlusun işte tekrar ne raporu yaa...sanki araya 3 sene verdin hayret bişiy ama...
bende ilaçları kullanıyorum yani çok sıkıcı bi süreç...ben donmuş tedavi daha kısa sürer sanıyordum ama buda gayet uzunmuşşşşşşşş............
baharef sen sağlıklı sıhhatli ol geresi gelir inşallahhh hemde doğalllllll yolllaaa inşalllahhhhhh....