2011 Ağustos Meleklerinin Resimleri

esteda

Batuhan & Bertuğ canlarım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
3.498
13
643
39
İstanbul
artık çoğumuz doğum yaptık ultrason fotolarına bakıp bakıp durduk:1: şimdi sıra meleklerimizin resimlerinde
ilk fotoyu ben paylaşıyorum
buyrunn :nazar: Maşallah diyin:))

$DSCF4246.webp :nazar:
$DSCF4287.webp :nazar: $DSCF4307.webp :nazar:

$2 ağustz.webp $Görüntü026.webp $Görüntü003.webp buda benim minnak kızım GÜLSE...:nazar:

Eklentiler

• $08.08.2011.webp
    $08.08.2011.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 107
aayyyy kızlaar maşallah hepsine allah analı bablı buyutsun :))) hepsi çok güzeelller yaaa :))

:nazar::nazar:mmmaaaşşşaaallllaahhh hepsine de:nazar::nazar:
çok tatlılar yaaaa bende bendeeee....sabırsızlanıyorum artık..

artık çoğumuz doğum yaptık ultrason fotolarına bakıp bakıp durduk:1: şimdi sıra meleklerimizin resimlerinde
ilk fotoyu ben paylaşıyorum
buyrunn :nazar: Maşallah diyin:))

Eki Görüntüle 244178 :nazar:
Eki Görüntüle 244179 :nazar: Eki Görüntüle 244180 :nazar:

:nazar::nazar::nazar: maşallah subhanallah! Aman çok tatlı bu yawww! :)))

Ya tatlım çok artist olacak bu kız. Yatışa bak sen! :nazar::nazar::nazar: size de maşallah subhanallah

amanın Gülsecik topiğimizin en inat bebeği yerim seni ben. :nazar::nazar::nazar: maşallah subhanallah

gelişimci oğlum doğsun Allah'ın emri peygamberin kavliyle istemeye gelcez kızınızı :1: merak etme çok iyi bakarız kızınıza :52:
maşallah çokk tatlı :nazar::nazar::nazar:

maşallah çok tatlııı:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

gelişimci oğlum doğsun Allah'ın emri peygamberin kavliyle istemeye gelcez kızınızı :1: merak etme çok iyi bakarız kızınıza :52:
maşallah çokk tatlı :nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederiz....ligtlifebiraz ay farkı olcak ama ( genelde yaş farkı derler :9:) gençler kendileri bilir...bu arada gruptan ademelde kızıma talip söylim :9:

Back
X