Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anaaam ben de tartıldım şimdi. 35+4deyim, 56 ile başlamıştım 73 olmuşum. tam 17 kilo. napcam ben doğumdan sonra yaaaa:18::18::18:yandım ben. 20 ile tamamlasam sevincem, o noktadayım yani he.
35+6 da 76 kilo idim, 3 haftadır kilo almıyordum, o gün eşime iş gezisine gitti, beni anneme bıraktı ve ben 36+5de anamın mamaları sayesinde bu sabah 77,8 geldim. ölmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum
35+6 da 76 kilo idim, 3 haftadır kilo almıyordum, o gün eşime iş gezisine gitti, beni anneme bıraktı ve ben 36+5de anamın mamaları sayesinde bu sabah 77,8 geldim. ölmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum
Bende bugun itibari ile tammmm 10 kilo almis bulunmaktayim.Su son haftalar cok kacirdim.Birde hareketsizlik eklenince resmen bir ayda 4 kilo aldim.Artik bundan sonra almam heralde bugun yarin gelir bebegim..
35+6 da 76 kilo idim, 3 haftadır kilo almıyordum, o gün eşim iş gezisine gitti, beni anneme bıraktı ve ben 36+5de anamın mamaları sayesinde bu sabah 77,8 geldim. ölmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum
yuppiiiii bugun 37+0 olduk, evimdeyim ve az önce tartıldım, 75,3 geldim. annemin tartısı ile benim tartım arasında fark varmış demekki. bu durumda son 1 ayda hiç kilo almamış oluyorum. ben almadım ama her ctesi kontrole gidiyorum bebeğim haftada 200-250 gram alıyor.