Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogdugu gün hepatit 1. doz yapıldı. Dün 2. doz yapıldı.
22 Martta karma, verem, rotavirüs ve pnömokok aşıları olacak...
canım 2.doz kaçıncı gününde yapıldı.biz 15.gündeyiz22 martta yapılacaklar birde kaçıncı gününe denk geliyor
rotavirüs aşısını devlet ödemiyor özele sordum 150 tl dedi:26:çok fazla değilmi bi aşı için
bide pnömokok aşısınıda ödemiyor değilmi?
pzts günü 2. doz aşımızı olcaz özel hastanelerde para alıyolarmı bu aşılar için bilgisi olan varmı kızlar
Canım 1 ay 4 gün arayla yapıldı.
Rota virüsünün fiyatını bilmiyordum sagol fatma. ama çok gerçekten.
pnömokok aşısını devlet ödüyor...
pzts günü 2. doz aşımızı olcaz özel hastanelerde para alıyolarmı bu aşılar için bilgisi olan varmı kızlar
Rota virüsünü mutlaka yaptırın bence. Bir kaç defa yazdım çok fena bir hastalık. 2006'da oglum ilk çıktıgında yakalanmıştı. O zaman aşısı da yoktu. 10 gün hastanede kalmıştık. Çocugum gözümün önünde eriyip gitmişti![]()
kızlar benim bebeğiminde 12.günü hastanede ilk aşımızı olduk 2.aşımızda sağlık ocağı kontrollerıne gittiğimizde 23 mart denıldı.ama 2.doz dıye bişey bize denmedi kafam karıştı şimdi aşıları sağlık ocağı takıp edıyo diye biliyorum bide bana sağlık ocağından damla verdıler 15.gününden itibaren hergun 5 damla verıcekmışım kemık gelışımlerı için şartmış sizlerede verıldımı?