Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dr.umuz rota virisü aşısı için bize çok gerekli değil dedi.çünkü 1 yıl koruyuculuğu varmış ve bağırsak düğümlenmesine neden olabiliyormuş.2 doz vuruluyor ve tanesi 150 lira isteyen yaptırabilir tabi dedi.bende yaptırmayacağım sanırım.
ay kızlar aşı beben huynu dğiştirir deerlerdi de inanmazdm,aşı olduğumuz günden beri uygar bi canavara dönüştü
geceleri 45 dk da bir uyanıyo ve bir saat uyumuyooo,gündüz de hep kucak hep meme istiyo,ben emme sıklığı azalıcak die düşünürken benmki saat başı meme istiyo,sütm de az diil ondandır die düşünüyodm,ama sağdm baktm gayet yetrli gbi:44:
gece gündüz uyku yok yaw bana..
cidden aşının etkisi oldunu düşünüyorm ama,korktu yawrum aşıda yazık,şimdi sürekli beni yanında hissetmek istiyo güven duygusu muhabbeti sanırım. sürekli böyleyiz yaa,başka varmı böyle olan?
canım 2. ayınımı doldur bebeğin benimki tam 2 aylık oldu ama sağlık ocağı aşısını 3.aya yazmış bu karma aşıyı sizin bebeklere 2. aşıyı ne zmana yazdı 2. aydamı olacak yoksa 3. aydamı merak ettim eger yanlışsa gidip tekrar sorayım
canım 2. ayınımı doldur bebeğin benimki tam 2 aylık oldu ama sağlık ocağı aşısını 3.aya yazmış bu karma aşıyı sizin bebeklere 2. aşıyı ne zmana yazdı 2. aydamı olacak yoksa 3. aydamı merak ettim eger yanlışsa gidip tekrar sorayım
Merhabalar.Bebeğim 28 günlük.Haftaya hepatit b yaptıracağız.Ama doktorumuz sağlık ocağında ki aşıyı tavsiye etmem dedi.Sanırım civalıymış.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?