2011 bebişlerinin aşıları

bizde bugün 30 günlüğüz b

yarın gidicez aşımızı olmayaaa.

paradise canım aşı ateş falan yaptımı.bide banyo yaptırmayın falan dedimi doktor.

bizde bugün 30 günlüğüz b

yarın gidicez aşımızı olmayaaa.

paradise canım aşı ateş falan yaptımı.bide banyo yaptırmayın falan dedimi doktor.

ateş olmadı çok şükür hemşireler hiçbişey demedi şu kadar saat yemek yiyemez, banyo yapamaz falan diye.. sizde kolayca atlatırsınız inşallah canım..

dr.umuz rota virisü aşısı için bize çok gerekli değil dedi.çünkü 1 yıl koruyuculuğu varmış ve bağırsak düğümlenmesine neden olabiliyormuş.2 doz vuruluyor ve tanesi 150 lira isteyen yaptırabilir tabi dedi.bende yaptırmayacağım sanırım.

ay kızlar aşı beben huynu dğiştirir deerlerdi de inanmazdm,aşı olduğumuz günden beri uygar bi canavara dönüştü:53:
geceleri 45 dk da bir uyanıyo ve bir saat uyumuyooo,gündüz de hep kucak hep meme istiyo,ben emme sıklığı azalıcak die düşünürken benmki saat başı meme istiyo,sütm de az diil ondandır die düşünüyodm,ama sağdm baktm gayet yetrli gbi:44:
gece gündüz uyku yok yaw bana..
cidden aşının etkisi oldunu düşünüyorm ama,korktu yawrum aşıda yazık,şimdi sürekli beni yanında hissetmek istiyo güven duygusu muhabbeti sanırım. sürekli böyleyiz yaa,başka varmı böyle olan?

Bugün Karma, verem, rota virüsü ve pnömokok aşılarını olduk...

canım 2. ayınımı doldur bebeğin benimki tam 2 aylık oldu ama sağlık ocağı aşısını 3.aya yazmış bu karma aşıyı sizin bebeklere 2. aşıyı ne zmana yazdı 2. aydamı olacak yoksa 3. aydamı merak ettim eger yanlışsa gidip tekrar sorayım

canım 2. ayınımı doldur bebeğin benimki tam 2 aylık oldu ama sağlık ocağı aşısını 3.aya yazmış bu karma aşıyı sizin bebeklere 2. aşıyı ne zmana yazdı 2. aydamı olacak yoksa 3. aydamı merak ettim eger yanlışsa gidip tekrar sorayım

Evet 2 aylık.Sizin de 2 aylıkken olmanız gerek.

Şu siteden bebeginin dogum tarihini girip bakabilirsin...

Aşı Takvimi

Son düzenleme:
Merhabalar.Bebeğim 28 günlük.Haftaya hepatit b yaptıracağız.Ama doktorumuz sağlık ocağında ki aşıyı tavsiye etmem dedi.Sanırım civalıymış.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Selam arkadaşlar
Perşembe günü karma asımız var çok tedirginim yaptıran var mı bilgi verir misinizz?

rota virüs aşısına hala karar veremedik
eşim yaptırmak istemiyor
ben istiyorum:(

Back
X