2011 de Ümraniye Dev.Hastanesi Gebe takibe gidenler var mı?

elele

canlarım benim....
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
1.619
6
156
Diğer
6 sene önce 1 defa gitmiştim ne ultrasonu ne başka bişey;folik asit yazıp 3 ay sonrasına ultrason tarihi verdiklerinde birdaha adımımı atmamıştım gebelik için.
4 ay önce doğum yapan bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim ümraniye devlet hastanesine..hakan bey di sanırım.içeri girdiğimde gayet güler yüzlü anlayışlı doktor ve hemşire sizi bekliyor.ultrasonla dikkatle baktı keseyi görmeye çalışmak için .dış gebelikten korktuğumu söylediğimde "bir de alttan bakalım istersen nedersin "diye sordu kapalı olduğum için çekinerek...çatala çıktım ama hijyen ve etik anlayışı özelde bile yoktu sanırım.alttan uzun büyük bir selpak üstüme bir örtü..doktor erkekti ama kesinlikle birşey görmedi ;örtünün altından ultrason aletiyle baktı..özele gittiğimde alttan hiç örtü falan vermeden bakmıştı :53: ilacımı yazdı ısrarla korkumdan dolayı "kese normal yerde mi?" diye sormama rağmen gayet güleryüzle sabırla terslemeden "norma"l dedi."hayırlı olsun" diyerek testler yazdı.".haftaya gel kalp atışına bakalım" dedi..inşallah kalp atışını da görürüz..açıkçası arkadaşım haklıymış ben muayenesini çokk beğendim..eğer ümr.dev.hast. ne gitmek isterseniz bilginize...belli bir süre burayı ve aynı doktora muayene olmayı düşünüyorum inşallah.
gidenleriniz varsa olumlu yada olumsuz paylaşalım lütfen..

Back