Moda Haberleri 2011 demoda trendleri ve moda renkler

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
48
2011 koleksiyonları dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Bu sene neler moda olacak, dolaptaki değişiklikler, kışa nasıl hazırlanılmalı gibi bir çok sorunun cevabını Modacini’nin 2011 Trendleri yorumunda bulabilirsiniz.

2011 modası trendleri genel olarak salaş tarzlardan oluşuyor. Kırkyamalar, geniş kesimler, bol giysiler, bazen çok iddialı bazende iddiasız tasarımlar, herkesin kendi özgür trendini yaratabilir.

2011 trend kumaşı kadife. Romantik dokunuşlu kadife kumaşları bu yil tatlı sıcak renklerde görebiliriz. Elbise, pantolon, ceket ve etek gibi giyim parçalarında sıradışı kesimler, kadifenin cazibesi ön plana çıkartıyor.

Hırka, pelerin, panço ve boğazlı kazaklar, çeşitli örgüler 2011 kış modasının trendleri. Özellikle de ayakkabı üzerine taşan çoraplar şaşırtıcı bir şıklık sergiliyor.

Pantolon ve eteklerde görülen 2011 yansımaları, farklı tarzları sevenler için keyifli seçenekler sunabilir.

Etekler kısa olacak. Klasik pileli ve ekoseli modeller yine moda fakat ilginç tasarımlarda görülüyor. Farklı kumaşlarla kombin yapılan ve büzülen etek modelleri de kış vitrinlerinde yer alacak. Pantalonlarda ise bol ve iddialı modeller var. Oldukça rahat ve salaş tasarımlar olarak değerlendirilebilecek 2011 pantolon modelleri, dar paça pantolon modasından hızlı bir geçiş yaptırabilir.

2011’de beklenenden daha renkli kreasyonlarla şaşırtabilir. 2011 trend renkleri bordo ve camel olacak aynı zaman da şarap ve ceviz yeşili gibi sıcak tatlı renklerde görülebilir.

Herzaman ki gibi asil siyah ve deri kumaşlarda eksik olmayacak.
 
X