2020 Yaz Dekorasyonu Fikirleri

Kulis Mobilya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
4
1
31
Ahşabın Her Tonunda Yükseliş Sürüyor
2020 yılında doğayla bütünleşmiş bir dekorasyon süreci geçireceğiz. Doğayı hatırlatan tonları evinizin her bir köşesinde tercih edebilirsiniz. Boya, mobilya ve diğer ev ürünlerini belirlerken doğadan kopmamalı ve daha natural renkleri seçmelisiniz. Ahşabın her bir tonu daha fazla değer kazanacak. Ancak siyah ve mat ahşap tasarımlar 2020 yılının yaz ayına damga vuracak diyebiliriz. Bunun istisnası olarak mutfak dolaplarını gösterebiliriz. Mutfak dolapları ve tezgâhlarında masif renklerin tercih edilmesini önereceğiz. Ancak “ben büyüleyici bir mutfak tasarımı istiyorum” diyorsanız, size adaçayı yeşilini hatırlatacağız. Mutfak ya da tezgâh dolaplarında adaçayı yeşilinin kullanılması ile harika bir görüntü oluşturabilirsiniz.

İtalyan Stili Mutfak ve Banyoları Değiştiriyor
2020 yılında geçmişe dönüşün bir örneğini de mutfak ve banyoda göreceğiz. Uzunca bir süredir dekorasyon alanında tren olmayan terrazo kaplamalar 2020 yaz dekorasyonuna iddialı görünüyor. Oldukça farklı renk ve desen çeşidi olan terrazo kaplamaları banyo, lavabo, mutfak tezgahı ve yer kaplamalarında tercih edebilirsiniz. Misafirlerinizi şaşırtmak ve evinize hayran bırakmak istiyorsanız hemen terrazo araştırmaya başlayabilirsiniz.

Kadife Kumaşların Modası Geçmiyor
Kıyafetlerden mobilyalara kadar birçok alanda kullanılan kadife kumaşlar her sene başka bir üründe trend olmayı başarıyor. 2020 yılı yaz ayında kadife kumaşlar ön plana çıkan ürünlerde gösteriyor. Salon takımını ya da perdenizi alırken kadife kumaş seçebilirsiniz. Ya da mobilyaları tamamlayıcı diğer ürün ve örtülerde kadife kumaşları seçerek modaya uyabilirsiniz. Kadife kumaşlar dokuları ile hem size hem de misafirlerinize huzur verecektir.

Duvar Kâğıdı Efsanesi Geri Dönüyor
90’lı yılların en önemli dekorasyon fikirleri arasında yer alan duvar kâğıtları 2020 yılının yaz ayıyla beraber eski şöhretine kavuşuyor. Renk ve desen çeşidinin artması ile birlikte kişilere özel tasarımların yapılabilir hale gelmesi duvar kâğıtlarına olan sempatiyi arttırıyor. Yaşam alanlarında en fazla dikkati çeken alanın duvarlar olduğu düşünüldüğünde duvar kâğıtları ön plana çıkıyor. Eviniz ya da iş yeriniz ile ilgili özel bir kareyi duvar kağıdı olarak tasarlattırabilirsiniz. Bunun yanında çiçek desenleri ya da üç boyutlu geometrik desenleri kullanabilirsiniz.

Çiçek Desenleri Ağırlığını Hissettiriyor
Dekorasyonun vazgeçilmezi arasında yer alan çiçek desenleri zaman zaman ön plana çıkıyor. 2020 yılının yaz ayında ağırlığını hissettirecek olan sadelik hâkimiyetine çiçek desenleri ile son verebilirsiniz. Daha renkli bir tasarım istiyorsanız evinizde çiçek desenlerini tercih etmelisiniz. Duvar kaplamalarında ya da mobilya kumaşlarında çiçek desenlerinden yana olarak cıvıl cıvıl bir yaz evi yaratabilirsiniz.

Retro ve Yuvarlak Mobilyalar Trend Oluyor
Elbette mobilyalarda ahşabın modası hiçbir zaman geçmiyor. Her sene ahşabı algılama şeklimiz değiştiğinden her dekorasyon trendinde ahşabın başka bir güzel yanını görüyoruz. 2020 yılının yaz ayında retro mobilya tasarımlarından yana olmalısınız. 2020 yılının trendleri doğaya düşkünlük içerdiğinden retro tasarımlar ilgi çekiyor. Ayrıca sehpa ve masalarda oval tasarımlar ön plana çıkıyor. Siz de masa, orta sehpa ve yan sehpa gibi yardımcı mobilyalar alacaksınız oval tasarımları unutmayın.

Detaylar için;

...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
X