2011 doğumdan sonra korunma yöntemleri

nihannihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
28
0
36
Diğer
arkadaşlar bence dikkat edilmesi gereken bir dönem de doğum sonrası korunma yöntemleri... Konu ile ilgili ilk gebeliklerini yaşayanlar bebeğin doğması ile birlikte konuya vakit ayıramazlarsa sürpriz bir bebiş daha gelebilir diyorum ve herkesi davet ediyorum,

Son düzenleme:
evet güzel bi konu bence de doğum yapanlar paylaşırlarsa biz de faydalanabiliriz

doğal olarak gebe kalmam gerçek bir mucize olacağı için ben bu konuda çok rahatım. sizin yerinize kendimi koyuyorum zor bir konu. spiral desen ağrı, sancı çeken var, doğum kontrol hapı emzirirken olmaz, iğnelerin bir sürü yan etkisi... en rahatı emzirme bitene kadar eşinizin korunması galiba.......

kızlar ben bugün doktoruma kontrole gittim korunma yöntemini sordum bana sipral takalım dedi ama 3 ay sonra bende ya hamile kalırsam tekrar dedim hiç birşey olmaz dedi . ya benim kafam karıştı ne yapsam acaba sizler ne alemdesiniz?

arkadaşlar bence dikkat edilmesi gereken bir dönem de doğum sonrası korunma yöntemleri... Konu ile ilgili ilk gebeliklerini yaşayanlar bebeğin doğması ile birlikte konuya vakit ayıramazlarsa sürpriz bir bebiş daha gelebilir diyorum ve herkesi davet ediyorum,

Evet arkadaslar aynen bi bebiş daha geliyo ben 2010 nisan annesiyim tedaviyle hamile kalmıstgım şimdide 2012 ocak annesi olucam sürpriz bi şekilkde hamile kaldım

Back
X