2011 ekim anneleri bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissettiniz?

seyma4

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.916
750
323
Kocaeli
merhaba ekim anneleri 16. haftamdayım ama bebeğimin 1 hafta önden gidiyor erken geldi bana ama iki gündür arada karnımda kelebek çırpması gibi birşey oluyor sizin ne zaman başladı hareketleri ve ne şekilde hissettiniz?

merhaba..öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz..
ben 2008 ekim annesiyim..kızımla yaşadığımız ve unutamadığım ilklerimiz vardır.onlardan biri de ilk kıpırtısını hissettiğim an:))yani gebeliğimin 17. haftasıydı. ne mutlu olmuştum ogün:) sizinki de yavrunuzun kıpırtılarıdır:)))

ben 14.haftamda hissettim minisimi
ama korkma kizimi 5,5 aylikken hissetmistim seninde ilkse normaldir
kizimda karinca gezer gibiydi bunda seyirme seklinde

selamlar,bende 14.haftamda hissetmistim,yani senin hissettiklerin bebegin hareketleri olabilir..kizimi da 5 ay civarinda hissetmistim.ilk gebelik ve kiz bebekler daha gec hissedilirmis,bende oyle olmustu,simdiki ise erkek ve resmen tek kale mac yapiyo icerdesanirim futbolcu olacak

merhaba arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim ama hala hissedemiyorum bebeğimin kıpırtılarını
kendimi dinliyroum ama nafile

bende 15+5 günlüğüm, 10 gündür hissediyorum bişeyler ama herkes gazdır bebeği hissedemezsin henüz diyorlar.

ve gerçekten hamilelikten sonra çok gazlı oldum ben yaa
acaba içtiğim vitamindenmi

merhaba ben 17+5 gunluk hamişim ama benim de pek hissettiğim söylenemez sankı bazen kelebekleşme oluyor ama bazende hıc olmuyor mıde hareketı sankı o da. umarım yakında hıssederım:::) cinsiyetini de tam olarak ogrenemedım net gozukmuyor dotorun cıhazı ıyı deıl sanırım yada kız:)

onunla alakası yok benimde kızım olacak çok erken seyirmeye basladı herkes erkek dedi ama kız.

merhaba ben de 2010 ekim annesiyim? oğlumun ilk hareketlerini 18. haftada hissetmiştim, karnında kelebekler uçuşur gibi. ama o kelebekleri bir müddet sonra duymuyorsun, ardından resmen tekmeler geliyor ve benimkinin tekmeleri hiç durmuyordu....

20. haftamda net olrak başlad hAREKETLER İLKİNDE..

2 . DE 16 HAFTAA BİTMİŞTİ ÖYLE BAŞLADI

selam arkadaslar.ıns bende ekım annesı olcam suan 20+5 haftalık hamıleyım.yaklasık ıkı haftadır hareketlerını hıssedıyorum gıtgıde hareketlerını daha cok hıssedıyorum.benım bebısım cok hareketlıymıs.hatta karnımın hareket ettıgını bıle goruyorum.acaba bu normalmı bende bunu cok merak edıyorum?

Selam..Bende aynı senin gibiyim.Bende bazen gözümle yakalıyorum hareketlerini.

ay cok sevındım yaa.bende hep korkuyodum acaba ters gıden bı durum mu var dıye.icimi rahatlattın valla.bı nefeste dogurmayı nasıp etsın allah hepımıze.

ooo daha ilerde nasıl oynayacak karnımız.korkma korkma..Aminn allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin.

Benim ilk gebeligim.Ilk hareketini 19. haftada hissettim.Sanki birseyler kayiyor gibiydi.21. haftadan sonra dahada belirginlesdi,hatta disardanda belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…